A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

A Kék Lukács kenőcs jelene és jövője

Hova tűnt a Kék Lukács a polcokról? Kiderítettük!


2016. január 28., 13:00


Szerző: MateKrisz


Kategória: Jó tudni!




Olvasóink közt sokan tapasztalhatták, hogy több hónapja eltűnt az állatgyógyszertárak polcairól a Kék Lukács kenőcs. Utánajártunk mi ennek az oka, és kíváncsiak voltunk mikor lesz újra elérhető.



A kutyabarathelyek.hu kérdésére Dr. Lukács Károly elmondta, hogy a Kék Lukács kenőcs európai szintű törzskönyveztetése folyamatban van, melynek eredményeképpen 2016 októberétől az egész Európai Unió területén állatgyógyszertári forgalomba kerülhet.

Emellett emberi felhasználásra is elérhetővé válik a jövőben, e törzskönyvezés is folyamatban van, érdemi változás azonban csak az elkövetkezendő években várható.

 

Kék Lukács kenőcs
Ez sajnos elfogyott...

 

De mi is ez a Kék Lukács kenőcs?

A Kék Kenőcsöt dr. Lukács Károly gyógyszerész alkotta meg több mint 15 évvel ezelőtt. A bőrgyógyító hatású készítmény igen nagy népszerűségre tett szert az elmúlt időszakban, széleskörű felhasználási lehetőségeinek köszönhetően. A krém kizárólag természetes összetevőkből áll, melyek hámképző, gyulladáscsökkentő és antibakteriális tulajdonságuk által elősegítik a gyógyulást olyan sebek esetén is, ahol a mesterséges hatóanyagok nem vagy kevésbé bizonyulnak hasznosnak.

 

Állatgyógyászati alkalmazási területei:

  • égési sérülések kezelésére, fájdalomcsillapítására
  • hegesedés megelőzésére
  • gombás fertőzések kezelésére

 

Egyedi esetekben, kis mennyiségben, magisztrálisan, tégelyes kiszerelésben azonban kérhető a termék, a 82/720-312-es telefonszámon, pl. ha kedvencünket súlyos égési sérülés érte vagy a kutya krónikus bőrgyógyászati problémával küzd, amelyre a Kék Lukács kenőcs bizonyítottan hat.

 

 

Forrás: kutyabarathelyek.hu
Cikk első megjelenése: 2015. július 21.

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Amikor nem csóvál: 8 gyakori probléma, mely a kutya farkát érintheti Amikor nem csóvál: 8 gyakori probléma, mely a kutya farkát érintheti
Könnyen megsérülhet, ám a gyógyulás hosszabb időt vehet igénybe. Éppen ezért jó, ha tudjuk, mi minden érheti kedvencünk hangulatjelzőjét!

Lipoma, a jóindulatú zsírdaganat kutyáknál Lipoma, a jóindulatú zsírdaganat kutyáknál
Zsírcsomó, zsírdaganat, lipoma… Első olvasatra ijesztően hangozhatnak e kifejezések, ám legtöbb esetben jóindulatú daganatokról van szó. Mit kell tudni róluk és mi a teendőnk?

Új gyógymód a láthatáron? Egy injekció jelentheti a parvovírusos bélgyulladásra a megoldást Új gyógymód a láthatáron? Egy injekció jelentheti a parvovírusos bélgyulladásra a megoldást
Cookie az első kölyök, aki a forradalmian új módszernek köszönhetően pár nap alatt legyőzte a fertőzést.

Kutyakennel – isteni találmány vagy ördögi eszköz? Kutyakennel – isteni találmány vagy ördögi eszköz?
Az alapvető probléma szerintem ott van, hogy mi humanoidok emberként gondolkozunk. Nekünk persze gondot jelentene, ha egy relatív picike helyre bezárva kellene órákat eltöltenünk. Bár ezt is inkább úgy gondolom, hogy a hozzáállásunkon múlik az egész.

3D nyomtatóval készült lábacskáin újra boldogan sétál a súlyosan bántalmazott kutya 3D nyomtatóval készült lábacskáin újra boldogan sétál a súlyosan bántalmazott kutya
Hónapokkal ezelőtt lemondtak róla, de a zsemleszínű kutyahölgy nem adta fel. Egy különleges eljárásnak köszönhetően nemcsak járni, de szaladni és játszani is képes - örömteli életet élhet!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Irodakutya.com JULIUS-K9 EB OVO Közhasznú Egyesület AIRMAX Cargo Budapest Zrt.


Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Segítőkutya-figurát készített a Lego! Hírek - Címlapon
Segítőkutya-figurát készített a Lego!
5 étel, amit felejtsünk el, ha a kutyánkról van szó Hírek - Címlapon
5 étel, amit felejtsünk el, ha a kutyánkról van szó