A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

A kutyaimádók paradicsoma: óriás beagle szobor, ami vendégházként funkcionál

2016. október 17., 12:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Kreatív




Egy brit művész-házaspár megalkotta a kutyabarát szállások csúcsát: maga az épület is kutya alakú! A szoborban lakni is lehet: vendégházként lehet kibérelni - a ház természetesen kutyabarát!



Frances Conklin és Dennis Sullivan, brit művészek nagy kutyabarátok. Egyik vacsora közben jött az ötletük: miért csak kisméretű, vagy életnagyságú kutya-szobrokat készítenének, amikor megalkothatnák azokat gigantikus méretekben is?

 

“Egy este, vacsora közben ötleteltünk az épületen, és arra jutottunk, ha már megépítjük, miért ne adhatnánk ki vendégházként?” - mondta Frances a metro.co.uk-nak. Olyannyira elkapták az ihletet, hogy már a vacsora alatt elkészültek az épület vázlatai, tervei - egy szalvétára!

 

Óriás beagle kutya szobor, ami vendégházként üzemel
Óriás beagle kutya szobor, ami vendégházként üzemel
Fotó: slappedham.com

 

Az amerikai Idaho államban felhúzott épület, a The Dog Bark Park Inn lett a legnagyobb kutyaszobor a világon, melynek minden egyes szobája a kutyákat “ünnepli”: kutyás párnák, szobrok, ágynemű díszíti őket.

 

A vendégház belső terei is kutyás tárgyakkal vannak díszítve
A vendégház belső terei is kutyás tárgyakkal vannak díszítve
Fotó: room5.trivago.it

 

Az épület egyébként négy év alatt készült el, mivel a művész pár saját tempójában, nem sietve készítették, amikor idejük volt, vagy épp ha az időjárás engedte a munkát. Az épület minden zuga nagyon otthonos, hiszen minden apró részletbe saját személyüket vitték bele, mindenre nagyon odafigyelve.

 

Kutyás párna, bekészített jutalomfalatok - egy igazán kutyabarát szállás
Kutyás párna, bekészített jutalomfalatok - egy igazán kutyabarát szállás
Fotó: stayquirky.com

 

Az épületben a fából készült bútorok, tárgyak, szobrok dominálnak - szinte mindent saját kezűleg készített a házaspár. Szobraikon több mint 60 különböző fajtájú és pózú kutyát jelenítenek meg.

A vendégház természetesen kutyabarát - a vendégeket a pár kedves golden retrievere fogadja farokcsóválva :) az egyszerre négy fő elszállásolására alkalmas beagle-házban egy éjszaka 77 fontba kerül, a kutyák felára pedig 12 font.

 

Különböző kutyafajták szobrait is megformázza a házaspár
Különböző kutyafajták szobrait is megformázza a házaspár
Fotó: goidaho.com

 

Az óriás beagle-ház
Az óriás beagle-ház
Fotó. wikipedia.org

 

 

Forrás: metro.co.uk
Indexkép forrás: slappedham.com

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Legyen a kutyának is élmény a kempingezés! - Tippek és fontos tudnivalók Legyen a kutyának is élmény a kempingezés! - Tippek és fontos tudnivalók
A kutyabarát turizmus népszerűsége növekszik, és egyre több kutyatartó ismeri fel, hogy a kempingezés ideális lehetőséget kínál a háziállatokkal történő közös nyaralásra. Az Aranypart Camping & Apartments példája rávilágít a balatoni kutyás kempingezés aktuális lehetőségeire. Ha kutyával utazunk fontos a megfelelő szálláshely és szállástípus kiválasztása, valamint az alapfelszerelés hiánytalan összeállítása és az állattartás szabályainak ismerete a kutya kényelme érdekében. A cikk hasznos információkat kínál egy állatbarát nyaralás megszervezéséhez.

Elő a kamerával! 5 tipp az imádnivaló kutyafotókért Elő a kamerával! 5 tipp az imádnivaló kutyafotókért
Csillogó tekintet, pajkos fülek, imádnivaló mosoly a pofiján - ugye milyen jó lenne megörökíteni egy csodás fényképen? Néha nem is olyan egyszerű, de egy kis kreativitással már készülhetnek is a szuper fotók kedvencedről!

A vulkanikus eredetű Somló lankáinak felfedezése kutyákkal A vulkanikus eredetű Somló lankáinak felfedezése kutyákkal
Somló, magányos tanúhegy a Bakony szélén, ami Magyarország legkisebb borvidékéről híres. A borászatok mellett a várrom, a kilátó, a tanösvény és a somlói miliő miatt érdemes ellátogatni ide. A Somló varázsa mindenkit megérint, pár napos kikapcsolódásra tökéletes úti cél a kutyákkal.

A hűség és odaadás jelképe: 14 évig őrizte gazdája sírját Bobby, a terrier A hűség és odaadás jelképe: 14 évig őrizte gazdája sírját Bobby, a terrier
Skócia, 1858. A bozontos kiskutya gazdáját súlyos betegség ragadta el. Bobby elkísérte utolsó útjára, majd leheveredett a sírhantra, és elhatározta, hogy vigyáz rá, amíg csak él.

Téli napok Szilvásváradon a kedvenceinkkel Téli napok Szilvásváradon a kedvenceinkkel
December eljöttét a hó köszöntötte és szerencsére nekünk is volt benne részünk. Néhány felejthetetlen napot töltöttünk Szilvásváradon a kutyáinkkal, ahol felfedeztük a környéket, kirándultunk és pihentünk nagyokat. Az egész élményt a kutyabarát Szalajka Liget Hotel**** és Apartmanházak vendégszeretete és az erdő szomszédsága tette tökéletessé.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Egyedi kutyás ajándéktárgyak Rehabportál Hírstart MTI

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Boldog Bulldogok a Nagy őszi bulldog bulin Hírek - Címlapon
Boldog Bulldogok a Nagy őszi bulldog bulin
A nyomodban van! Hírek - Címlapon
A nyomodban van!