A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

„A kutyák az igazi barátaim” - vallja a híres színésznő, Jennifer Aniston

2020. március 08., 10:00


Szerző: M.Lilla


Kategória: Könnyű




Egy kutya mindig melletted áll, mindig hálás, hűséges és igaz - a színésznő nemrégiben beszélt a kutyák iránti szeretetéről és az életében betöltött szerepük fontosságáról.



A Jóbarátok sztárja mindig is imádta a kutyákat, a Dog Monthly magazin interjújában arról is mesélt, mennyire megviselte, mikor búcsút kellett vennie hűséges társától. A kettejük közötti szoros kötődés emlékét egy Norman feliratú tetoválás őrzi lábfején:

 

„Norman imádnivaló társ volt, hosszú éveken át töltötte be a legjobb barát szerepét mellettem. Mikor 15 éves korában átkelt a szivárványhídon, összetört a szívem. Rátetováltattam a nevét a jobb lábfejemre, így bármerre is járok, ő mindig velem sétál.”

 

Jennifer Aniston és hűséges kutyája, Norman hosszú éveket töltöttek együtt
Jennifer Aniston és hűséges kutyája, Norman hosszú éveket töltöttek együtt
Fotó: Pinterest

 

A színésznő korábban kétszer is férjnél volt, Brad Pitt és Justin Theroux exneje azonban ma is úgy véli, feltétel nélküli, igazi szeretetet csak a kutyáitól kapott élete során. Bár emberi barátairól is elismeréssel beszél, nem rejti véka alá, hogy négylábú társai a legjobb barátai.

 

Egy kutya mindig melletted áll, sohasem hálátlan, hűséges és igaz - úgy életében, mint halálában. Megható gyászszertartás keretében e gondolatokkal búcsúztatta el kedvencét 2019 júliusában. Dolly, a hófehér németjuhász hölgy testét virágszirmokkal hintették be, ahogy egy puha takaróban örök nyugalomra helyezték.

 

Jennifer Aniston és kedvencei: Sophie (pitbull-mix), Clyde (terrier-mix) és a fehér németjuhász, Dolly, aki idén hunyt el
Jennifer Aniston és kedvencei: Sophie (pitbull-mix), Clyde (terrier-mix) és a fehér németjuhász, Dolly, aki idén hunyt el
Fotó: Instagram (Smartwater/Justin Theroux)

 

Elvesztése mérhetetlen űrt hagyott maga után a szívében, az ünnepekhez közeledve azonban megfordult a fejében, hogy bővítené falkáját. Műsorvezető barátja, Ellen DeGeneres is erre ösztönzi, szinte már hobbijává vált, hogy a színésznőt gazdikereső állatok szívbemarkoló képeivel árasztja el:

 

„Ha rajta múlna, lámák, malacok, alpakák, kecskék és báránykák is benépesítenék otthonomat. Számomra azonban a kutyáim, Clyde és Sophie boldogsága a legfontosabb.”

 

A színésznő köztudottan kutyabarát
A színésznő köztudottan kutyabarát
Fotó: Pinterest

 

A kutyák iránti szeretet a mai napig összefűzi Jennifert és második exférjét. Annak ellenére, hogy a romantika lángja már kihunyt közöttük, a válás óta is szívélyes kapcsolatot ápolnak. Justin Theroux szintén nagy állatbarát hírében áll, nemrégiben kedvence, Kuma társaságában látogatott el egy állatmenhelyre, ahol pitbullok örökbefogadására igyekezett felhívni a figyelmet:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@justintheroux által megosztott bejegyzés,

 

 

Jennifer Aniston népszerűsége egyébként máig töretlen, bár már betöltötte az 50. életévét, karrierje továbbra is felfelé ível. Mi sem mutatja jobban, mint októberben elindított Instagram-oldala, mely ilyen rövid idő alatt már több mint 20 millió követőre tett szert. A bejegyzések között örökbefogadott kutyusával is láthatjuk: Clyde gyakran elkíséri a forgatásokra. A kis szőrmókkal közös fényképe megolvasztja a szíveket, remélhetőleg még többeket ösztönöz a szerencsétlen sorsú állatok segítésére és örökbefogadására.

 

Clyde, a kis terrier-keverék a forgatásokra is gyakran elkíséri gazdáját
Clyde, a kis terrier-keverék a forgatásokra is gyakran elkíséri gazdáját
Fotó: eonline.com

 

Forrás: people.com, thenews.com.pk
Indexkép forrás: Instagram/Pinterest
Cikk első megjelenése: 2019. december 17.

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Egy egész szobányi lufi várta a lebénult kutyust - Így ünnepelte 13. születésnapját Egy egész szobányi lufi várta a lebénult kutyust - Így ünnepelte 13. születésnapját
Különleges partit szerveztek a mozgássérült kisöreg számára, ő pedig egyfolytában mosolygott, annyira örült a meglepetésnek!

5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban 5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban
Örökbefogadni jó! Gyakran hallhatjuk e szavakat, mégis hajlamosak lehetünk fenntartással kezelni a dolgot. Szeretnénk eloszlatni néhány tévhitet, melyek visszatarthatnak attól, hogy beengedj életedbe egy mentett kutyát.

Két évig várt az öreg kutyus a menhelyen – Ilyen vidáman szaladgál ma idős gazdijával a kertben Két évig várt az öreg kutyus a menhelyen – Ilyen vidáman szaladgál ma idős gazdijával a kertben
"Ők is megérdemlik a szeretetet, és úgy reagálnak rá, mint bármely másik, fiatalabb kutya tenné. Viszonozzák, tiszta szívből."

Honnan lehet tudni egy befogadott kutyáról, hogy bántalmazták a múltban? Honnan lehet tudni egy befogadott kutyáról, hogy bántalmazták a múltban?
Egy mentett, befogadott kutya történetét gyakran homály fedi. Ha vannak is információk az előéletéről, nem könnyű összerakni a pontos képet, hiszen a kutya máshol, másokkal élt. Kérdéses, mennyit és milyen minőségben foglalkoztak vele, szerették-e vagy csak megtűrték, esetleg bántották is.

Miért bökdös az orrával a kutyám? Miért bökdös az orrával a kutyám?
Figyelemre vágyik, finomságot szeretne, aggódik értünk vagy a segítségünket kéri? Íme 10 fontos üzenet, melyet a kutyaorr közvetíthet felénk!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

AEGON Magyarország Zrt. EB OVO Közhasznú Egyesület Hírstart MOL Nyrt.

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Vádat emeltek a nő ellen, aki megölette kutyáját - a bérgyilkosnak két kg krumplival fizetett Hírek - Címlapon
Vádat emeltek a nő ellen, aki megölette kutyáját - a bérgyilkosnak két kg krumplival fizetett
Terápiás kutya segíti az egyik fogászat pácienseit Egerben Hírek - Címlapon
Terápiás kutya segíti az egyik fogászat pácienseit Egerben