A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

A kutyák imádnak gazdájukkal nyaralni!

2022. június 29., 06:30


Szerző: (X)


Kategória: Ajánló




Jenny, a labrador ezt a mondatot bizony nyomós érvekkel tudja alátámasztani. Gazdijai jóvoltából egy rövidke élménybeszámolót olvashatunk tokaj-hegyaljai kalandjukról.



 

Jenny elvitte gazdáit egy igazi kalandos, látnivalókkal teli nyaralásra augusztusban. A Tokaj-Hegyalja borvidéket mintha csak az aktív pihenés szerelmeseinek találták volna ki: kirándulások a csodás természetben, nagy séták a szőlő dombok között, és sok történelmi látnivaló. Tavasszal, nyáron, ősszel, de akár még télen is tökéletes célpont a kirándulásra, pihenésre vágyóknak.

 

Mindehhez temészetesen egy kutyabarát szállás dukál – Jenny családja is ilyen helyet választott magának. Azt, hogy milyen is volt  nyaralásuk, a BényeLak vendégház számára írták meg:

 

 

Kirándulás kutyával - a legjobb nyaralás

 

 

„Kedves Anita!

 

Nagyon köszönjük ezt a hetet, nagyon jól éreztük magunkat BényeLakon! 

 

Megyer-hegyi tengerszem, Szerencsi Csokoládégyár, Óhuta: Babuka-tó, Boldogkőváralja, Szerencsi Fürdő - ezek mind belefértek ebbe a hétbe, s a gyerekek is nagyon élvezték.

 

Jenny kutyánk számára pedig a hatalmas kert volt a nyaralás, ahol szaladgálhatott, míg esőben a fedett terasz biztosított jó levegőt mindnyájunknak. 
 

köszönettel:

 

Ferenc, Brigitta, Zsófi, Zsuzsi, Gergő és a négylábú jóbarát, Jenny "

 

 

Jenny, a labrador imádta a nagy kertet és a hűs teraszt

 

 

 

Forrás: kutyabarathelyek.hu
Cikk első megjelenése: 2019. május 14.

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Megszülettek az őzgidák: ne nyúljunk a magára hagyott kicsinyekhez! Megszülettek az őzgidák: ne nyúljunk a magára hagyott kicsinyekhez!
...ugyanis egyáltalán nem biztos, hogy magára van hagyva! Ezekben a hetekben (is) különösen fontos, hogy felelős kutyások legyünk, és odafigyeljünk kedvencünkre, mikor a természetben járunk.

Hátizsák kutyáknak – Hasznos kiegészítő vagy veszélyes hóbort? Hátizsák kutyáknak – Hasznos kiegészítő vagy veszélyes hóbort?
Szép időben jól esik kimozdulni a szabadba. Tavaszi és őszi kirándulás, túrázás során megkönnyítheti a gazdi dolgát, ha kedvence is besegít a cipelésbe. Jó ötlet ráadni a hátizsákot? Vagy inkább kerüljük?

Kutyával a természetben - ezeket az illemszabályokat tartsd be a túrán, kiránduláson Kutyával a természetben - ezeket az illemszabályokat tartsd be a túrán, kiránduláson
A kirándulás, túrázás, vagy csak épp egy rövidebb séta a közeli erdőben kutyánkkal remek kikapcsolódási lehetőség. Ahhoz azonban, hogy ne csak mi, de más természetjárók, kutyások, és nem utolsósorban az erdő lakói is háborítatlanul, békében élvezhessék a természetet, be kell tartanunk néhány szabályt.

Miért szeretnek a kutyák a fűben hemperegni? Miért szeretnek a kutyák a fűben hemperegni?
A kutyák imádnak a szabadban szaladgálni, játszani, napozni. Ősidők óta állnak összeköttetésben a természettel, élvezik az illatait és szívesen elnyúlnak a puha fűben; gyakran meg is hemperegne benne. De miért teszik?

Mit jelent, ha száraz a kutyám orra? Betegségre is utalhat? Mit jelent, ha száraz a kutyám orra? Betegségre is utalhat?
A puha, nedves orr az egészséges kutya egyik fő jellemzője. Könnyen aggodalomra adhat okot azonban, ha száraz és tapintásra meleg érzetet kelt. Tudj meg többet kedvenced nózijáról!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

MTI AIRMAX Cargo Budapest Zrt.
 Hírstart Ebugatta

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Egyre több állatbántalmazási esetben lép közbe a BRFK Hírek - Címlapon
Egyre több állatbántalmazási esetben lép közbe a BRFK
 Súlyának felétől szabadult meg a kövér kutyus a kitartó fogyókúrának és mozgásnak hála Hírek - Címlapon
Súlyának felétől szabadult meg a kövér kutyus a kitartó fogyókúrának és mozgásnak hála