A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

A kutyák imádnak gazdájukkal nyaralni!

2022. június 29., 06:30


Szerző: (X)


Kategória: Ajánló




Jenny, a labrador ezt a mondatot bizony nyomós érvekkel tudja alátámasztani. Gazdijai jóvoltából egy rövidke élménybeszámolót olvashatunk tokaj-hegyaljai kalandjukról.



 

Jenny elvitte gazdáit egy igazi kalandos, látnivalókkal teli nyaralásra augusztusban. A Tokaj-Hegyalja borvidéket mintha csak az aktív pihenés szerelmeseinek találták volna ki: kirándulások a csodás természetben, nagy séták a szőlő dombok között, és sok történelmi látnivaló. Tavasszal, nyáron, ősszel, de akár még télen is tökéletes célpont a kirándulásra, pihenésre vágyóknak.

 

Mindehhez temészetesen egy kutyabarát szállás dukál – Jenny családja is ilyen helyet választott magának. Azt, hogy milyen is volt  nyaralásuk, a BényeLak vendégház számára írták meg:

 

 

Kirándulás kutyával - a legjobb nyaralás

 

 

„Kedves Anita!

 

Nagyon köszönjük ezt a hetet, nagyon jól éreztük magunkat BényeLakon! 

 

Megyer-hegyi tengerszem, Szerencsi Csokoládégyár, Óhuta: Babuka-tó, Boldogkőváralja, Szerencsi Fürdő - ezek mind belefértek ebbe a hétbe, s a gyerekek is nagyon élvezték.

 

Jenny kutyánk számára pedig a hatalmas kert volt a nyaralás, ahol szaladgálhatott, míg esőben a fedett terasz biztosított jó levegőt mindnyájunknak. 
 

köszönettel:

 

Ferenc, Brigitta, Zsófi, Zsuzsi, Gergő és a négylábú jóbarát, Jenny "

 

 

Jenny, a labrador imádta a nagy kertet és a hűs teraszt

 

 

 

Forrás: kutyabarathelyek.hu
Cikk első megjelenése: 2019. május 14.

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Mire figyeljünk kutyás strandoláskor? – Állategészségügyi tudnivalók Mire figyeljünk kutyás strandoláskor? – Állategészségügyi tudnivalók
A kutyás strandolás remek lehetőség arra, hogy kedvencünkkel együtt élvezzük a nyár örömeit. Azonban ahhoz, hogy a strandolás biztonságos és élvezetes legyen mindkettőtök számára, érdemes figyelembe venni néhány fontos állategészségügyi tudnivalót!

Ehet a kutya sárgadinnyét? Ehet a kutya sárgadinnyét?
Édes, zamatos gyümölcsünknek már a látványára is felfigyelhet kedvencünk, hiszen olyan, mint egy jókora labda. Hát még amikor szelünk belőle egy szeletet! A finom illatoknak ő sem tud ellenállni. Vajon adhatunk neki belőle?

Óvatosan a kutyasétán: kezdődik az őzek násza Óvatosan a kutyasétán: kezdődik az őzek násza
Nem csak az autóvezetőknek kell fokozottan ébernek lennie a nyár második felében: a kutyasétán, kiránduláson is keresztezhetjük a szerelmes őzek útját. Legyünk éberek!

Mit vigyünk magunkkal a nyaralásra kutyánkkal? – Állatorvosi tanácsok Mit vigyünk magunkkal a nyaralásra kutyánkkal? – Állatorvosi tanácsok
Ahogy a nyári hónapok elérkeznek, sok gazdi kedvencével együtt indul nyaralni. A közös kalandok azonban gondos előkészületeket igényelnek, hogy mindenki számára biztonságos és kellemes legyen az utazás.

Hűsítő finomságok kutyáknak - 3 jeges recept a forró nyári napokra Hűsítő finomságok kutyáknak - 3 jeges recept a forró nyári napokra
Mentás tappancsok a friss leheletért, kókuszgolyó a csillogó szőrért és a gyümölcsös-kekszes muffin is ínycsiklandó elfoglaltságot nyújthat kedvencünknek. Könnyen és gyorsan elkészíthető jégkrémek a kutya igényeire szabva!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

JULIUS-K9 Beagle Club Online Rehabportál Praktiker

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Egyre több állatbántalmazási esetben lép közbe a BRFK Hírek - Címlapon
Egyre több állatbántalmazási esetben lép közbe a BRFK
 Súlyának felétől szabadult meg a kövér kutyus a kitartó fogyókúrának és mozgásnak hála Hírek - Címlapon
Súlyának felétől szabadult meg a kövér kutyus a kitartó fogyókúrának és mozgásnak hála