A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

A kutyám nélkül sehova - mozifilm ajánló

2018. augusztus 09., 13:45


Szerző: László Enikő


Kategória: Könnyű




A hazai mozikban a mai napon debütál az idei Tribeca Filmfesztivál legjobb idegen nyelvű filmje, A kutyám nélkül sehova. A főszerepben egy elcsatangoló, bájos kutyával, Hendrixszel.



A történet egy ciprusi zenészről szól, Janniszról, aki a jobb élet reményében Hollandiába költözne. Ám a költözés meghiúsultnak látszik, mert négylábú társa átszökik a sziget görög-török határán, és gazdájának haza kell őt juttatnia. Ekkor kezdődik a bonyodalom, ugyanis a törvények tiltják, hogy állatot vigyenek át a görög fennhatóságú részről a török oldalra.

 

Az alábbi videón látható a filmből ez a részlet, mely hivatalos előzetesként is szolgál:

 

 

 

 

A film első benyomásra csak egy aranyos történet arról, hogy mi mindent képesek vagyunk megtenni szeretett kedvenceinkért, mélyebb értelemben pedig egy erős társadalomkritika az elfogadásról. A kettő vegyítve hoz el nekünk egy vígjáték-drámát, amelyben hol feloldódunk, hol elgondolkodunk.

 

A játékfilmet többszörösen is jelölték díjakra, a kritikák is jó véleménnyel vannak róla, ezért érdemes lesz megnézni végre a magyarországi mozikban is.

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Hosszú hétvége kutyával – szuper kutyabarát úti célokat és programlehetőségeket hoztunk! Hosszú hétvége kutyával – szuper kutyabarát úti célokat és programlehetőségeket hoztunk!
Jön a tavasz első hosszú hétvégéje és kis szerencsével az időjárás is velünk lesz. Használjuk ki az időt kedvencünk társaságában! Szuper kutyás program ötleteket hoztunk!

Kirándulás, túrázás kutyával - 4+1 érv, miért érdemes minél többször útnak indulni Kirándulás, túrázás kutyával - 4+1 érv, miért érdemes minél többször útnak indulni
Mi, kutyások, érthető okokból többet tartózkodunk a szabadban, mint nem-kutyás társaink. Legtöbbünk azonban vagy idő- vagy kedv hiányában ritkán szakad ki a megszokott sétáltató útvonalaiból. Pedig igazán megéri beiktatni egy-egy hosszabb kirándulást is!

Kutyával autóban, biztonságban Kutyával autóban, biztonságban
Egyre népszerűbbek a kutyás utazások, egy nemrégiben készült felmérés szerint a gazdik 80 százaléka viszi a kutyáját autóval, jellemzően inkább rövid utakra. Nagy kérdés azonban, hogy milyen biztonságos szállítási megoldást érdemes ilyenkor választani.

Utazás kutyával - Télen is vár a Balaton Utazás kutyával - Télen is vár a Balaton
Januárban a Tagyon Birtok szervezésében hívtak minket kutyás kirándulásra, ami inkább egy közösségi kutyás esemény volt, mint izzasztó séta. A fogadtatás, az ottani kutyások, a hangulat mind marasztaló volt, sajnos mégsem tudtunk kettő napnál többet eltölteni a birtokon. Olvassátok el beszámolónkat a kétnapos balatoni látogatásról!

Téli napok Szilvásváradon a kedvenceinkkel Téli napok Szilvásváradon a kedvenceinkkel
December eljöttét a hó köszöntötte és szerencsére nekünk is volt benne részünk. Néhány felejthetetlen napot töltöttünk Szilvásváradon a kutyáinkkal, ahol felfedeztük a környéket, kirándultunk és pihentünk nagyokat. Az egész élményt a kutyabarát Szalajka Liget Hotel**** és Apartmanházak vendégszeretete és az erdő szomszédsága tette tökéletessé.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

JULIUS-K9 MOL Nyrt. Irodakutya.com Beagle Club Online

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Talált kiskutyánk gazdát keres! Hírek - Címlapon
Talált kiskutyánk gazdát keres!
Felháborító - Felgyújtották a Cerberos Kutyaiskolát! Hírek - Címlapon
Felháborító - Felgyújtották a Cerberos Kutyaiskolát!