A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

A kutyám nélkül sehova - mozifilm ajánló

2018. augusztus 09., 13:45


Szerző: László Enikő


Kategória: Könnyű




A hazai mozikban a mai napon debütál az idei Tribeca Filmfesztivál legjobb idegen nyelvű filmje, A kutyám nélkül sehova. A főszerepben egy elcsatangoló, bájos kutyával, Hendrixszel.



A történet egy ciprusi zenészről szól, Janniszról, aki a jobb élet reményében Hollandiába költözne. Ám a költözés meghiúsultnak látszik, mert négylábú társa átszökik a sziget görög-török határán, és gazdájának haza kell őt juttatnia. Ekkor kezdődik a bonyodalom, ugyanis a törvények tiltják, hogy állatot vigyenek át a görög fennhatóságú részről a török oldalra.

 

Az alábbi videón látható a filmből ez a részlet, mely hivatalos előzetesként is szolgál:

 

 

 

 

A film első benyomásra csak egy aranyos történet arról, hogy mi mindent képesek vagyunk megtenni szeretett kedvenceinkért, mélyebb értelemben pedig egy erős társadalomkritika az elfogadásról. A kettő vegyítve hoz el nekünk egy vígjáték-drámát, amelyben hol feloldódunk, hol elgondolkodunk.

 

A játékfilmet többszörösen is jelölték díjakra, a kritikák is jó véleménnyel vannak róla, ezért érdemes lesz megnézni végre a magyarországi mozikban is.

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Mire figyeljünk kutyás strandoláskor? – Állategészségügyi tudnivalók Mire figyeljünk kutyás strandoláskor? – Állategészségügyi tudnivalók
A kutyás strandolás remek lehetőség arra, hogy kedvencünkkel együtt élvezzük a nyár örömeit. Azonban ahhoz, hogy a strandolás biztonságos és élvezetes legyen mindkettőtök számára, érdemes figyelembe venni néhány fontos állategészségügyi tudnivalót!

Nagy-Britannia legrondább kutyája lett az idei Deadpool mozi sztárja Nagy-Britannia legrondább kutyája lett az idei Deadpool mozi sztárja
Peggy kutyus mindenkit levett a lábáról a forgatás során.

Mit vigyünk magunkkal a nyaralásra kutyánkkal? – Állatorvosi tanácsok Mit vigyünk magunkkal a nyaralásra kutyánkkal? – Állatorvosi tanácsok
Ahogy a nyári hónapok elérkeznek, sok gazdi kedvencével együtt indul nyaralni. A közös kalandok azonban gondos előkészületeket igényelnek, hogy mindenki számára biztonságos és kellemes legyen az utazás.

Néhány hetes kölyökkutyákat mentettek a pénzügyőrök Néhány hetes kölyökkutyákat mentettek a pénzügyőrök
Alig néhány hetes kölyökkutyákat találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy román furgonban Komárom-Esztergom vármegyében.

Kutyával a Balatonra: zárt doboz nélkül, szájkosárral és pórázzal is lehet kutyákat vinni a balatoni vonatokon Kutyával a Balatonra: zárt doboz nélkül, szájkosárral és pórázzal is lehet kutyákat vinni a balatoni vonatokon
Változott szerdától a kutyák szállítását érintő szabályozás a vonatokon: már zárt doboz nélkül, csupán szájkosár és póráz használatával is lehet velük utazni a balatoni InterCity és expresszjáratokon - közölte a MÁV Zrt. a vasúttársaság honlapján.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

JULIUS-K9 Brimo partysátor MTI Hírstart

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Tudd biztonságban kutyusodat a külföldi utazáson is! Hírek - Címlapon
Tudd biztonságban kutyusodat a külföldi utazáson is!
Ki a legengedelmesebb házikedvenc? Hírek - Címlapon
Ki a legengedelmesebb házikedvenc?