A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Tudd biztonságban kutyusodat a külföldi utazáson is!

2018. augusztus 10., 06:30


Szerző: S.Zs.


Kategória: Ajánló




Mi tudjuk, milyen fontos neked, hogy kedvenced is biztonságban legyen, ha külföldre utazol városlátogatás vagy nyaralás céljából. Ahogy veled, úgy vele is bármi megtörténhet az utazásotok alatt. Természetesen magadra tudsz kötni utasbiztosítást, de mi a helyzet a kutyusoddal?



Belelépett egy tengeri sünbe, a pancsolás alatt, megvágta a bőrét egy kő a túrán, vagy csak furcsán sántít a szaladgálás után. Nem is esnél talán kétségbe, ha nem külföldön történt volna meg a baj, több száz kilométerre az állatorvosodtól. Hogyan készülhetsz fel egy ilyen esetre anyagilag?

 

Vizsla a tengerparton

 

Szerencsére van megoldás, sőt, olyan lehetőséget találtunk, ami nem is terheli meg a pénztárcád, hiszen semmi plusz költséggel sem jár! A Mondial Assistance utasbiztosítónak köszönhetően 2015-től már gondoskodhatunk az utazáson résztvevő kutyák biztonságáról is.

 

A külföldi utakra köthető csomagjaik között ugyanis kettő olyan is megtalálható, mely tartalmaz az utazáson résztvevő kutyák részére is 30.000 Ft-ig gyógyíttatási költségeket is. Így a teljes „családunkat” biztonságban tudhatjuk.

Természetesen ezek az utasbiztosítási csomagok elsősorban az utazó személyeknek biztosítanak megfelelő baleset, betegség és poggyász védelmet és emellett több remek szolgáltatásból az egyik épp a velünk együtt utazó kutyáknak is kedvez.

 

Ha külföldre utazol, köss utasbiztosítást és tudd biztonságban kutyusodat is
Ha külföldre utazol, köss utasbiztosítást és tudd biztonságban kutyusodat is

 

Egyre többen felismerik az utasbiztosítás fontosságát, és anélkül nem utaznak külföldre.

A Mondial Assistance Őrangyal és Őrangyal mini utasbiztosításai már évek óta biztosítják ezt az ingyenes, plusz szolgáltatást, melyet a mi weboldalunkon is meg tudsz kötni ide kattintva.

 

A Mondial Assistance utasbiztosító partnereként bízunk abban, hogy segítségükkel egyre több kutyát és gazdiját tudhatjuk biztonságban a külföldi utazásaik alatt!

 

 

 


Cikk első megjelenése: 2017. április 27.

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Babesiosis (babézia) kutyáknál - az életveszélyes kór, és amit tudnunk kell róla Babesiosis (babézia) kutyáknál - az életveszélyes kór, és amit tudnunk kell róla
Azonnali állatorvosi beavatkozás nélkül a babesiosis halálos kimenetelű lehet kedvencünkre nézve – ezért is olyan fontos tisztában lennünk terjedésével, tüneteivel és a megelőzéssel!

Óvatosan a kutyasétán: kezdődik az őzek násza Óvatosan a kutyasétán: kezdődik az őzek násza
Nem csak az autóvezetőknek kell fokozottan ébernek lennie a nyár második felében: a kutyasétán, kiránduláson is keresztezhetjük a szerelmes őzek útját. Legyünk éberek!

Biztonságban az autóban – 6 tipp, hogy kutyád is jól érezze magát kocsikázás közben Biztonságban az autóban – 6 tipp, hogy kutyád is jól érezze magát kocsikázás közben
A megfelelő felszerelés birtokában kedvencünk is biztonságban utazhat velünk.

Miért szeretnek a kutyák hozzánk bújni? Miért szeretnek a kutyák hozzánk bújni?
Több mint egy érintés, hiszen egymás közelsége, a közös időtöltés teszi oly különlegesség azt, amikor kedvencünk szorosan mellénk kucorodik, hozzánk bújik. Mitől olyan kedves számukra?

Idős kutya a családban – 6 tipp az egészségesebb és boldogabb nyugdíjas évekhez Idős kutya a családban – 6 tipp az egészségesebb és boldogabb nyugdíjas évekhez
Kisöregünk a legjobb barátunk, természetes, hogy azt szeretnénk, minél tovább együtt maradhassunk. Megfelelő gondoskodással örömtelivé varázsolhatjuk ezüst éveit is.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Brimo partysátor AEGON Magyarország Zrt. Ebugatta AIRMAX Cargo Budapest Zrt.


Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Több száz méhcsípéssel hagyták a kórházban a süket kutyát - nem tértek vissza érte Hírek - Címlapon
Több száz méhcsípéssel hagyták a kórházban a süket kutyát - nem tértek vissza érte
A kutyaruha szezonja Hírek - Címlapon
A kutyaruha szezonja