A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Tudd biztonságban kutyusodat a külföldi utazáson is!

2018. augusztus 10., 06:30


Szerző: S.Zs.


Kategória: Ajánló




Mi tudjuk, milyen fontos neked, hogy kedvenced is biztonságban legyen, ha külföldre utazol városlátogatás vagy nyaralás céljából. Ahogy veled, úgy vele is bármi megtörténhet az utazásotok alatt. Természetesen magadra tudsz kötni utasbiztosítást, de mi a helyzet a kutyusoddal?



Belelépett egy tengeri sünbe, a pancsolás alatt, megvágta a bőrét egy kő a túrán, vagy csak furcsán sántít a szaladgálás után. Nem is esnél talán kétségbe, ha nem külföldön történt volna meg a baj, több száz kilométerre az állatorvosodtól. Hogyan készülhetsz fel egy ilyen esetre anyagilag?

 

Vizsla a tengerparton

 

Szerencsére van megoldás, sőt, olyan lehetőséget találtunk, ami nem is terheli meg a pénztárcád, hiszen semmi plusz költséggel sem jár! A Mondial Assistance utasbiztosítónak köszönhetően 2015-től már gondoskodhatunk az utazáson résztvevő kutyák biztonságáról is.

 

A külföldi utakra köthető csomagjaik között ugyanis kettő olyan is megtalálható, mely tartalmaz az utazáson résztvevő kutyák részére is 30.000 Ft-ig gyógyíttatási költségeket is. Így a teljes „családunkat” biztonságban tudhatjuk.

Természetesen ezek az utasbiztosítási csomagok elsősorban az utazó személyeknek biztosítanak megfelelő baleset, betegség és poggyász védelmet és emellett több remek szolgáltatásból az egyik épp a velünk együtt utazó kutyáknak is kedvez.

 

Ha külföldre utazol, köss utasbiztosítást és tudd biztonságban kutyusodat is
Ha külföldre utazol, köss utasbiztosítást és tudd biztonságban kutyusodat is

 

Egyre többen felismerik az utasbiztosítás fontosságát, és anélkül nem utaznak külföldre.

A Mondial Assistance Őrangyal és Őrangyal mini utasbiztosításai már évek óta biztosítják ezt az ingyenes, plusz szolgáltatást, melyet a mi weboldalunkon is meg tudsz kötni ide kattintva.

 

A Mondial Assistance utasbiztosító partnereként bízunk abban, hogy segítségükkel egyre több kutyát és gazdiját tudhatjuk biztonságban a külföldi utazásaik alatt!

 

 

 


Cikk első megjelenése: 2017. április 27.

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Túlságosan is barátságos volt rendőrkutyának – Ma már életeket ment a labrador Túlságosan is barátságos volt rendőrkutyának – Ma már életeket ment a labrador
Pályáját kábítószer kereső kutyaként képzelték el, de kedvessége miatt alkalmatlannak nyilvánították erre. Roger kutató-mentőnek tanult tovább, és elképesztő tehetséggel szimatolja ki a romok alatt rekedt embereket.

Kutyáknál is jelentkezhet pánikroham? Kutyáknál is jelentkezhet pánikroham?
Egy kellemetlen, ijesztő élmény bizonyos emberek, tárgyak, állatok vagy helyzetek kapcsán szorongást válthat ki a kutyában. De mikor lép át a szorongás pánikba? Mit kell tudnunk az állapotról?

Hirtelen fellépő agresszió? Lehet, hogy fájdalommal küzd a kutya Hirtelen fellépő agresszió? Lehet, hogy fájdalommal küzd a kutya
Tanulmányok szerint a viselkedésben bekövetkező változások hátterében betegség, fájdalmas állapot is állhat. Ha a kutya váratlanul agresszívan reagál az érintésre, érdemes alaposan utánajárni a mögötte rejlő okoknak, hogy segíteni tudjunk neki!

5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban 5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban
Örökbefogadni jó! Gyakran hallhatjuk e szavakat, mégis hajlamosak lehetünk fenntartással kezelni a dolgot. Szeretnénk eloszlatni néhány tévhitet, melyek visszatarthatnak attól, hogy beengedj életedbe egy mentett kutyát.

Addig járt a kóbor kutya a rendőrségre, amíg fel nem vették munkatársnak Addig járt a kóbor kutya a rendőrségre, amíg fel nem vették munkatársnak
A hétköznapi életben is vigyáz az emberek biztonságára: ha meglát egy motorost bukósisak nélkül, vakkantással jelzi gazdájának, szóljon az illetőnek.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Irodakutya.com JULIUS-K9 Praktiker Mondial Assistance GesmbH

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Elvette a szlovén rendőrség attól a svájci turistától a kutyáit, aki a forró autóba zárta be őket Hírek - Címlapon
Elvette a szlovén rendőrség attól a svájci turistától a kutyáit, aki a forró autóba zárta be őket
A kutyám nélkül sehova - mozifilm ajánló Hírek - Címlapon
A kutyám nélkül sehova - mozifilm ajánló