A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

A Rex Alapítvány is várja az 1%-okat!

2015. May 07., 17:00


Szerző: B.Zsófi


Kategória: Állatvédelem




Senki ne feledkezzen meg az 1%-áról rendelkezni. Aki nem szeretne keresgélni itt a lehetőség, hogy támogassa a Rex Kutyaotthon Alapítványt!



Ismerjétek meg Milli történetét, aki bebizonyítja, hogy igenis fontos a támogatás!

 

állatmentés
Milli baba
Forrás: Rex

Milli kutya nem a képzelet szülötte, hanem a mindennapi valóság áldozata. Testvéreivel egy gyártelepen látta meg a napvilágot, ahonnan az emberi kegyetlenség következtében súlyos sérülésekkel került a Rex Alapítványhoz. Bár a bűnös helyett ő került rács mögé, mégis szerencsésnek mondhatja magát, hiszen felgyógyulása után egy szerető család fogadta örökbe, ahol nyolc gyermek mellett "kilencedikként" új életet kezdhetett.

állatmentés
Milli újdonsült családjában
Forrás: Rex

A Rex Kutyaotthon Alapítvány 23 esztendeje fáradhatatlanul igyekszik fordítani a Millihez hasonló, kiszolgáltatott állatok sorsán, mert hiszenk abban, hogy minden állat megérdemel egy esélyt a boldogabb életre.

 

Állatvédelmi központjukban, az újpesti Rex Állatszigeten az elmúlt 11 évben csaknem 8000 kutya és macska kapott lehetőséget az újrakezdésre, valamint diákok generációival ismertetik meg a felelős állattartás alapjait táborok, rendezvények kereteiben.

 

Érdemes nyomon követni az alapítvány mindennapjait, hiszen nincs egyszerű dolguk!

 

Segítsetek, hogy ők is segíthessenek!

 

Rex Kutyaotthon Alapítvány

 

Adószámuk: 18015676-1-41

 

Ha szeretnétek legalább képek formájában részesei lenni a munkájuknak, itt megtaláljátok őket: www.facebook.com/rexalapitvany

Hivatalos honlapjuk a www.rex.hu oldal.

 

Forrás: Rex Kutyaotthon Alapítvány
Indexkép forrás: Rex Kutyaotthon Alapítvány

Témába vág

Egy kutyusért mentek a menhelyre – aztán kiderült, hogy a legjobb barátja is gazdira vár Egy kutyusért mentek a menhelyre – aztán kiderült, hogy a legjobb barátja is gazdira vár
Megható videón a kettős örökbefogadás!

Idős kutyát fogadnál örökbe? Van 5 remek érvünk mellette! Idős kutyát fogadnál örökbe? Van 5 remek érvünk mellette!
Egy mentett őszpofi hálája egy életen át elkísér. Szívmelengető érzés tudni, hogy annyi nehézség után hátralévő éveit nyugalomban és szeretetben élheti le melletted. Annyi mindennel gazdagodhat életünk, ha egy kisöreget választunk!

Az otthontalan kisállatok sorsa csak rajtunk múlik - Így segíthetsz! Az otthontalan kisállatok sorsa csak rajtunk múlik - Így segíthetsz!
Nyílik az ajtó, ők pedig ott várnak ránk, hogy feltétel nélküli szeretetükkel bearanyozzák az életünket. Kis kedvenceink mind a mentális, mind a fizikai egészségünkre jótékony hatással vannak, cserébe pedig csupán gondoskodást és biztonságot kérnek. Magyarországon azonban több százezer kisállat él gazdátlanul az utcán kóborolva vagy a menhelyeken egy jobb jövőben bízva. Augusztus harmadik szombatján, az otthontalan állatok világnapján a Mars három módszert mutat be, amely segíthet a gazdátlan állatokon és mérsékelheti az állatmenhelyek terheit. Hiszen mindegyik házikedvenc megérdemel egy jobb világot.

Több mint kilenc tonna állateledellel támogatja a Lidl a menhelyi kisállatok ellátását Több mint kilenc tonna állateledellel támogatja a Lidl a menhelyi kisállatok ellátását
Több mint kilenc tonna, mintegy ötmillió forint értékű állateledellel támogatja a menhelyi kisállatok ellátását a Lidl Magyarország Telitálka kampányával. A kampány célja a felelős állattartásra való figyelemfelhívás és a nehéz sorsú állatok élelmezéséhez való hozzájárulás.

Állatvédő szervezetek REpont QR kódjai – itt a lista! Állatvédő szervezetek REpont QR kódjai – itt a lista!
Minden apró segítség jól jön az állatvédő egyesületeknek, fajtamentőknek, menhelyeknek – akár 50 forint is! Összeszedtük, hogyan segítheted a REpont visszaváltó rendszerrel az árva állatokat!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Hírstart Egyedi kutyás ajándéktárgyak MOL Nyrt. Beagle Club Online

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
A tacskó, az utánkeresés és az óvodások Hírek - Címlapon
A tacskó, az utánkeresés és az óvodások
Eutanázia - elutasítva! Hírek - Címlapon
Eutanázia - elutasítva!