A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

A szeretet ereje – Elképesztő átalakuláson ment keresztül a húsfarmról mentett kutya

2023. augusztus 03., 06:30


Szerző: M.Lilla


Kategória: Könnyű
Az ember nem is hinné, micsoda élni akarás és szeretet rejlik Bonnie megtört lelkében. Szívmelengető videó! 

Mindössze egy hónap kellett ahhoz, hogy a golden retriever megnyíljon, és újra az a bolondos kölyökkutya lehessen, akinek mindig is lennie kellett volna. Bonnie, a 2,5 éves kutya egy kínai húsfarmon várta az elkerülhetetlent, mígnem egy állatmentő szervezet 6 társával egyetemben kimenekítette onnan. Időbe telt, mire felocsúdott a szörnyűségek után, de a szeretetteljes gondoskodásnak hála néhány hét múltán mintha teljesen kicserélték volna!

 

„Elképesztő, mire képes egy egész hónapnyi szeretet. Nagyon-nagyon köszönjük ideiglenes befogadónknak, hogy ilyen fantasztikusan viseli Bonnie gondját. Hála Nektek, hatalmas utat tett meg ez a kislány. Az ideglenes befogadás valóban életeket ment!” - olvashatjuk a The Big 3 Rescue közösségi oldalán közzétett videóban.

 

 

 

 

A videón először Bonnie kutyust láthatjuk, ahogy a szállítóboxában ül, mikor a hosszú repülőút után megérkezett az Egyesült Királyságba. Minden porcikájában reszketett, félt elhagyni a biztonságos kuckóját.

 

A következő jelenetben pedig vidáman bolondozik a kertben. Önfeledten dobálja játékát, szaladgál, ugrándozik, és folyton csóválja a farkát. A két felvétel között egy hónap telt el – és ez is jól mutatja, mi mindenre képes a szeretet.

 

„Nehéz elhinni, hogy mindazok után, ami történt vele, ennyire megbocsátó és kedves tud lenni. Bár az élete borzasztóan rosszul indult, mi már alig várjuk, hogy bearanyozhassuk jövőjét” - fejezték ki az állatmentők reményüket.

 

És így is lett: Bonnie gazdira talált!

 

 

Bonnie, a kínai húsfarmról mentett golden retriever gazdira talált
Bonnie, a kínai húsfarmról mentett golden retriever gazdira talált
Fotó: thebig3rescue.org

 

Forrás: people.com
Indexkép forrás: Facebook/Thebig3rescue

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Igazi csoda – 7 év után került elő a kutya, akit elloptak otthonából Igazi csoda – 7 év után került elő a kutya, akit elloptak otthonából
„Olyan ez, mint egy valóra vált álom. Csak ülünk együtt, babusgatjuk és nézzük, ahogy édesen alszik.” - Megható videón a nagy találkozás!

A kutya-ember kapcsolat mint viselkedésmintázat nagyon hasonlít az anya-gyermek közti kötődésre A kutya-ember kapcsolat mint viselkedésmintázat nagyon hasonlít az anya-gyermek közti kötődésre
A kedvencként tartott törpemalacok a kutyákkal ellentétben nem kötődnek gazdájukhoz - állapították meg az ELTE Etológia Tanszék kutatói, akik emberi környezetben szocializált törpemalacoknál vizsgálták, hogy a kutyákhoz hasonlóan kialakul-e náluk olyan kötődés a gazdához, mint amilyen a gyerek-anya kapcsolatokra jellemző.

A semmiből tűnt fel az árva kölyök, amikor idős kutyájuktól végső búcsút vettek A semmiből tűnt fel az árva kölyök, amikor idős kutyájuktól végső búcsút vettek
Mintha egy angyal küldte volna oda a kiskutyát, a legnehezebb pillanatban. Megható történet!

Miért szeretnek a kutyák hozzánk bújni? Miért szeretnek a kutyák hozzánk bújni?
Több mint egy érintés, hiszen egymás közelsége, a közös időtöltés teszi oly különlegesség azt, amikor kedvencünk szorosan mellénk kucorodik, hozzánk bújik. Mitől olyan kedves számukra?

Miért szeretik a kutyák, ha megvakargatjuk a hátsójukat, derekukat? Miért szeretik a kutyák, ha megvakargatjuk a hátsójukat, derekukat?
Azt a bizonyos pontot a leleményesebb ebek a falnak, bútoroknak, kerítésnek dőlve, vagy a fűben hemperegve is megpróbálhatják megvakarni. De mennyivel könnyebb a gazdi segítségét kérni! Hóbort csupán, vagy komolyabb dologra utal, amelynek érdemes utánajárni?

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Beagle Club Online Irodakutya.com MOL Nyrt. Ebugatta

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Letartóztattak két férfit, akik a gyanú szerint megölhették a svájci farkast Hírek - Címlapon
Letartóztattak két férfit, akik a gyanú szerint megölhették a svájci farkast
Kóbor kutya mentett meg egy szemét közé dobott csecsemőt Tripoliban Hírek - Címlapon
Kóbor kutya mentett meg egy szemét közé dobott csecsemőt Tripoliban