A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Teljesen ledöbbent a kutya, amikor észrevette, hogy kistesója rácsálja a farkát

2023. július 28., 06:30


Szerző: M.Lilla


Kategória: Könnyű




A kölyökkutya reakciója garantáltan mosolyt csal a Te arcodra is!



 

Winston kutyus mindentől félt régebben, de családja odaadó gondoskodásának hála szép lassan maga mögött hagyta múltját. Sőt! Ma már pont ő az, aki más kutyáknak segít. Olyan árvácskáknak, akik hozzá hasonlóan egy új élet reményében érkeznek otthonába. Bizony, ideiglenes befogadókra mindig nagy szükség van, és Winston gazdái több kutyust is megajándékoztak az új kezdettel az évek során.

 

Persze nagytesónak lenni nem mindig habostorta, még ha csak átmeneti időre szól is a szerep. Míg egyik kölyök olyan kis bátortalan és gyámoltalan, mint amilyen Winston eleinte volt, a másik annyit rosszalkodik, amennyit nem szégyell. És azért ehhez Winstonnak is lenne egy-két szava.

 

 

Winston gazdája gyakran segíti árva kölyköknek ideiglenes befogadással
Winston gazdája gyakran segíti árva kölyköknek ideiglenes befogadással
Fotó: Emily Pincofski

 

 

A minap például a nemrégiben befogadott kölyökkutya, Ardsley nagyon, de nagyon szeretett volna vele játszani. Számára mindegy is, hogy Winston bácsinak van-e hozzá kedve vagy sem, a kisasszony addig próbálkozik, amíg csak sikerül felpiszkálni az idősebb kutyát.

 

„Rendszerint rámorog, amikor a kölyök megpróbál felkapaszkodni rá, ettől eltekintve remekül eljátszanak egymással. Mi pedig nagyon büszkék vagyunk arra, mekkora utat tett meg Winston onnan, ahonnan anno elindultunk” - mondta el gazdája, Emily Pincofski.

 

Aztán egy szép napon a kölyöknek nagyszerű ötlete támadt: mi lenne, ha egy kicsit (de csak egy igazán picit) megrágcsálná Winston bácsi farkincáját. Így jelezve finoman, hogy itt a játékidő. Óvatosan nekilátott hát ötlete kivitelezésének – a nagy kutyának eleinte fel sem tűnt, mi történik.

 

 

@epincofski #foster #puppy #rescuepuppy #rescuedogs #puppylove #fosteringsaveslives #fostersiblings #chihuahua #muttsoftiktok #puppytok #puppyboxer #tailbiter ♬ original sound - Emily Pincofski

 

 

Gazdája előkapta a telefonját, és miközben megnyomta a felvétel gombot, halkan megjegyezte Winston felé: "tényleg hagyod, hogy Ardsley rágja a farkincád"? Erre már ő is észbe kapott, és teljes döbbenettel a pofiján rámeredt a csintalan kölyökre.

 

„Gondolom csak a végét csócsálta, ahol több a szőr, és Winston arra kapta fel a fejét, amikor megérezte. Bár az is lehet, hogy egyszerűen megértette, mit mondtam neki” - morfondírozott Emily.

 

Lehetett valami a kutyanagytesó tekintetében, amikor ránézett a kölyökre, mert Ardsley azonnal abbahagyta a mókát, és a maga elképesztően cuki módján visszakozott. Bocsánatkérőn bámult Winston-ra, amitől bárkinek elolvadni a szíve.

 

 

A kölyök bocsánatkérőn, de azért játékosan bámult a kutyára
A kölyök bocsánatkérőn, de azért játékosan bámult a kutyára
Fotó: Emily Pincofski

 

 

„Ilyet akkor sem sikerült volna felvennem, ha akarom. Még ma is jól szórakozunk a videó láttán.”

 

És ezzel rengetegen értenének egyet. Mára már több mint 6,7 millió látogatója volt a két kutya nagy pillanatának. Nem csoda, hogy rövid idő alatt gazdira talált az ideiglenes kistesó, és immáron Nala néven folytatja kalandjait új családja körében.

 

Ami pedig Winstont illeti: egy kicsit fellélegezhet a négylábú vendégek gondolatától is. De csak egy kicsit...

 

 

Forrás: thedodo.com
Indexkép forrás: TikTok/@epincofski

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Kutyakönnyek - Tudnak úgy sírni kedvenceink, mint mi? Kutyakönnyek - Tudnak úgy sírni kedvenceink, mint mi?
Előfordult már, hogy belenéztél kedvenced szemébe, és úgy tűnt, mintha éppen legördülne egy könnycsepp a pofiján? Azt gondolhatnánk, hogy sír, ám a jelenség hátterében az érzelmeken túl másra kell gyanakodnunk.

Megható videó: Teniszlabda-eső várta a nyugdíjba vonuló labradort Megható videó: Teniszlabda-eső várta a nyugdíjba vonuló labradort
Messi, a nyolcéves kutyus elmondhatatlanul örült, amikor meglátta, micsoda ajándékot kapott!

Videón a husky, aki megpróbálta kiszabadítani társait a menhelyen Videón a husky, aki megpróbálta kiszabadítani társait a menhelyen
A bátor kutya sajnos lebukott, de ennél cukibb letartóztatásról aligha számolhatott be a rendőrség.

Szívmelengető videón, ahogy először találkozik kishúgával a golden retriever Szívmelengető videón, ahogy először találkozik kishúgával a golden retriever
Winnie, az aranyszívű kutyus elmondhatatlanul örült, amikor meglátta az új jövevényt!

Kölyökkutyád van? Íme 10 gyakori betegség, melyről tudnod kell Kölyökkutyád van? Íme 10 gyakori betegség, melyről tudnod kell
Bármennyire is nem szeretünk gondolni rá, fontos, hogy tisztában legyünk azokkal a betegségekkel, melyek hamar leverhetik lábukról kiskedvencünket. Ismerjük fel a jeleket!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

MOL Nyrt. Irodakutya.com Mondial Assistance GesmbH MTI

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
5 tipp, hogy a kutyás strandolás felhőtlen legyen! Hírek - Címlapon
5 tipp, hogy a kutyás strandolás felhőtlen legyen!
Kutyabarát strandok és fürdőhelyek Magyarországon - 2023 Hírek - Címlapon
Kutyabarát strandok és fürdőhelyek Magyarországon - 2023