A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

A tündéri segítőkutyát is kitüntették, amikor elkísérte gazdáját a diplomaosztójára

2023. június 07., 06:30


Szerző: M.Lilla


Kategória: Könnyű
Justin még csak 6 éves, de büszkén vette át diplomáját. Bizony, egy golden retrieverről van szó, aki lelkesen támogatta fogyatékkal elő gazdiját egyetemi tanulmányai során is. 

Grace Mariani, a mozgássérült lány kerekesszékkel közlekedik, élete megannyi területén szorul segítségre. De ez nem szabhat határt álmainak, hiszen hűséges társa, a bájos golden retriever mindenben támogatja őt. Nemcsak a mindennapokban, de céljai elérésében is segíti őt Justin, az elmúlt években minden egyes órájára elkísérte gazdáját, mióta csak elhatározta, hogy a New Jersey Egyetem nevelési szakán szeretne tanulni. 

 

Előttük nincs akadály, Grace és négylábú segítője csodás eredményeket tudhatnak maguk mögött. A fiatal hölgy sikeresen lediplomázott, és természetesen Justin kutyus a májusi diplomaosztóról sem maradhatott le. Legnagyobb meglepetésükre ajándékot is kapott, amikor felvonultak a pódiumra.

 

 

Mozgássérült gazdijával együtt vette át diplomáját a segítőkutya
Mozgássérült gazdijával együtt vette át diplomáját a segítőkutya
Fotó: Facebook/setonhall

 

 

Ahogy ilyenkor szokás, az egyetem elnöke köszöntötte őket, majd átadta Grace-nek a diplomáját, a négylábú segítő pedig egy összetekert díszlapot kapott emlékül az évek során nyújtott fantasztikus teljesítményéért. Először jó alaposan megszimatolta, majd óvatosan elvette, és büszkén cipelte a tömeg éljenzése közepette. Abban a pillanatban mindenki nekik tapsolt a teremben. Ugye milyen megható? 

 

 

 

 

Forrás: people.com
Indexkép forrás: Facebook/setonhall

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Igazi csoda – 7 év után került elő a kutya, akit elloptak otthonából Igazi csoda – 7 év után került elő a kutya, akit elloptak otthonából
„Olyan ez, mint egy valóra vált álom. Csak ülünk együtt, babusgatjuk és nézzük, ahogy édesen alszik.” - Megható videón a nagy találkozás!

A semmiből tűnt fel az árva kölyök, amikor idős kutyájuktól végső búcsút vettek A semmiből tűnt fel az árva kölyök, amikor idős kutyájuktól végső búcsút vettek
Mintha egy angyal küldte volna oda a kiskutyát, a legnehezebb pillanatban. Megható történet!

Miért szeretik a kutyák, ha megvakargatjuk a hátsójukat, derekukat? Miért szeretik a kutyák, ha megvakargatjuk a hátsójukat, derekukat?
Azt a bizonyos pontot a leleményesebb ebek a falnak, bútoroknak, kerítésnek dőlve, vagy a fűben hemperegve is megpróbálhatják megvakarni. De mennyivel könnyebb a gazdi segítségét kérni! Hóbort csupán, vagy komolyabb dologra utal, amelynek érdemes utánajárni?

Napi kedvesség - Beengedte a buszsofőr a járműbe a szakadó eső elől menekülő kutyát Napi kedvesség - Beengedte a buszsofőr a járműbe a szakadó eső elől menekülő kutyát
A vezetőülésen üldögélve várhatta meg a kutya, amíg megérkezett a további segítség. Közben hálásan fogadta a simiket a kedves sofőrtől.

Új kutyás Guinness rekord született: ő a legnagyobb kutya! Új kutyás Guinness rekord született: ő a legnagyobb kutya!
„Nem hiszem, hogy tisztában lenne azzal, mekkora. Folyton megpróbálja magát belepasszírozni a kicsi fekhelyekbe, s ha ez nem sikerül neki, akkor ránk telepszik, mint egy öleb."

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

MTI Rehabportál Egyedi kutyás ajándéktárgyak Ebugatta

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
A leghosszabb nyelvű kutya: Új világrekord született! Hírek - Címlapon
A leghosszabb nyelvű kutya: Új világrekord született!
Nyit a Duna egyik legszebb szabadstrandja – külön partszakasszal a kutyásoknak! Hírek - Címlapon
Nyit a Duna egyik legszebb szabadstrandja – külön partszakasszal a kutyásoknak!