A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

„A türelem a lényeg” – Ilyen szépen ül a kamera előtt 30 kutya egy szülinapi parti fotón

2023. június 09., 06:30


Szerző: M.Lilla


Kategória: Kreatív




"Ül, ül szépen, leül, ügyes vagy!" - És már készülhetnek is a jobbnál-jobb képek kedvencünkről. Persze néha még egy kutyust sem olyan könnyű rávenni, hogy leüljön, és még úgy is maradjon egy-két percig. Na de harmincat?



 

Jose Soares, floridai kutyatréner hosszú évek gyakorlásának hála sikeresen megoldotta ezt a kihívást. A nem mindennapi pillanatot egy fotóverseny alkalmából örökítette meg, ahol a képeknek azt kell bemutatni, mennyire szereti a fotós a környéket, ahol él. Évről-évre szép számmal szerepelnek kutyás fotók is a megmérettetésen, ezúttal azonban elsöprő győzelmet aratott a 30 kutyát ábrázoló kép.

 

„Mindig is jó mókának tartottam, hogy rávegyem őket arra, maradjanak ülve, és nézzenek a kamerába. Mi mindig készen állunk egy ilyen kihívásra” - mondta el büszkén a férfi, aki Miami-ban népszerű kutyaiskolát és kutyanapközit üzemeltet feleségével.

 

 

A türelem a lényeg – Ilyen szépen ül a kamera előtt 30 kutya egy szülinapi parti fotón
A türelem a lényeg – Ilyen szépen ül a kamera előtt 30 kutya egy szülinapi parti fotón
Fotó: Jose Soares / People.com

 

 

Mindketten imádnak kutyákkal dolgozni, természetesen négylábú vendégeikről is rendszeresen készítenek fotókat. Míg egyikük pórázon fogja a kutyusokat, addig a másik szép sorban elvezeti őket kijelölt helyükre, majd jöhet az „ül-marad-nagyon ügyes kutyus vagy”. Ehhez persze jókora adag türelem szükségeltetik, de a házaspár szerencsére bővében van.

 

A nyertes kép az egyik napközis kutya szülinapi buliján készült. Hála a finom falatoknak, a kreatív programoknak (pl. a kutyapancsoló) és a sok-sok játszópajtásnak, mindenki remekül érezte magát a partin. Beletellett néhány kattintásba, mire tökéletes lett a mű.

 

S hogy mi a titok? A türelem, sok vidám játék és gyakorlás mellett nagy hangsúlyt fektetnek arra is, hogy örömteli kapcsolatot ápoljanak minden egyes kutyavendégükkel.

 

„A legfontosabb, hogy szoros köteléket alakítsunk ki kedvencünkkel; szánjunk időt a nevelésére és képzésére. És ne riasszon el az sem, ha olykor bohóckodnunk kell egy kicsit, hogy felkeltsük a figyelmét” - hangzik a tanács.

 

Forrás: people.com
Indexkép forrás: Jose Soares / People.com

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Elő a kamerával! 5 tipp az imádnivaló kutyafotókért Elő a kamerával! 5 tipp az imádnivaló kutyafotókért
Csillogó tekintet, pajkos fülek, imádnivaló mosoly a pofiján - ugye milyen jó lenne megörökíteni egy csodás fényképen? Néha nem is olyan egyszerű, de egy kis kreativitással már készülhetnek is a szuper fotók kedvencedről!

Beletrollkodott a családi fotókba a kutya – így lett tökéletes a karácsonyi képeslap Beletrollkodott a családi fotókba a kutya – így lett tökéletes a karácsonyi képeslap
Ennél vidámabb karácsonyi lapot aligha kaphattak a címzettek - Penny, a kis rosszcsont ugyanis szó szerint "odatette magát" minden egyes fotóra.

Finom falatokkal várja az adventi naptár a kutyusokat egy kanadai ház előtt Finom falatokkal várja az adventi naptár a kutyusokat egy kanadai ház előtt
Nagy-nagy örömmel fogadták a kutyusok, és a közösséget is jobban összekovácsolta a különleges karácsonyi eblepetés.

„Hát ki ez a jó kutyus?” - Így örülnek a kutyák, amikor megdicsérik őket „Hát ki ez a jó kutyus?” - Így örülnek a kutyák, amikor megdicsérik őket
Tündéri előtte-utána fotók készültek egy kutyanapköziben, amikor elhangzottak a bűvös szavak. Nézzétek csak!

Mindenki imádja a kutyát, aki a menyasszonyi fátyollal szaladgált az esküvői fotózáson Mindenki imádja a kutyát, aki a menyasszonyi fátyollal szaladgált az esküvői fotózáson
Magára öltötte a csipkés csodát, majd körbe-körbe rohangászott örömében.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Ebugatta JULIUS-K9 Irodakutya.com AEGON Magyarország Zrt.

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Kutyáink a csillagok között: Magyar kutyafajták nevét kapta egy exobolygórendszer Hírek - Címlapon
Kutyáink a csillagok között: Magyar kutyafajták nevét kapta egy exobolygórendszer
361 oktatási intézmény kapta meg az „Állatbarát” címet Hírek - Címlapon
361 oktatási intézmény kapta meg az „Állatbarát” címet