A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Beletrollkodott a családi fotókba a kutya – így lett tökéletes a karácsonyi képeslap

2023. december 25., 14:00


Szerző: M.Lilla


Kategória: Könnyű




Ennél vidámabb karácsonyi lapot aligha kaphattak a címzettek - Penny, a kis rosszcsont ugyanis szó szerint "odatette magát" minden egyes fotóra.



 

Penny két éve került családjához egy salem-i állatmenhelyről, miután 11 testvérével együtt kitették őket egy dobozba a szemét közé. Eleinte meglehetősen félénknek mutatkozott az aprócska kölyök, mára azonban ő lett a ház szószólója.

 

„Gondozói egy finom lelkű, érzékeny kutyát írtak le nekünk, és egy picit aggódtunk, hogy nehezen illeszkedik majd be nyüzsgő családi életünkbe, de azonnal éreztem egyfajta kapcsolódást kettőnk között. Tudtam, hogy őt nekünk szánta a sors, és amint elhagytuk a menhelyet, félénksége tovatűnt. Imád a középpontban lenni, ahogy a képeinken is látszik.” – mesélte gazdája a The Dodo-nak.

 

 

Karácsonyi képeslap kutyával - hála neki, viccesre sikerültek a fotók
Karácsonyi képeslap kutyával - hála neki, viccesre sikerültek a fotók
Fotó: Instagram/PennyTheCoonhound

 

 

Izgő-mozgó, kíváncsi, bolondos kutyává nőtte ki magát, aki minden mókában benne van. Imádja, hogy ilyen sok kétlábú veszi körül, a gyerekekkel is remekül kijön.

 

Amikor a gazdik elkezdték tervezgetni saját karácsonyi képeslapjukat, természetesnek vették, hogy kedvencük sem maradhat le róla. Penny is így gondolta, sőt, úgy tűnt, az tetszene neki a legjobban, ha egyedül ő lehetne rajta a családi fotókon. Még véletlenül sem maradt nyugton, és ahelyett, hogy szépen üldögélt volna „testvérei” mellett, inkább beleugatott a kamerába:

 

„Egyenesen a kamera elé ugrott, megbökdöste orrával, majd kilökte a kezemből a telefont. Vagy száz képet lőttem róluk a 20 percnyi próbálkozás alatt.”

 

 

Beletrollkodott a családi fotókba a kutya - így lett tökéletes a karácsonyi képeslap
Beletrollkodott a családi fotókba a kutya - így lett tökéletes a karácsonyi képeslap
Fotó: Instagram/PennyTheCoonhound

 

 

Hangos nevetés közepette nézték végig az eredményt: Penny nagyjából az összes fotót tönkrevágta, de éppen ettől lettek tökéletesek. Kiválasztották a legviccesebbeket, és kedvencük nevében küldték el barátaiknak és ismerőseiknek a képeslapot. Még a családfő előtt is sikerült titokban tartani a remekművet, ő kapta ugyanis a megtisztelő feladatot, hogy vegye át az üzletben a képeslapokat:

 

„Miután kinyitotta a dobozt, és meglátta a képeket, könnyesre nevette magát az autóban ülve.” – mesélték vidáman a gazdik. 

 

Penny, a kis rosszcsont minden nap ad valami okot arra, hogy megnevettesse családját, és a képeslapoknak hála sok-sok ember arcára csalt mosolyt.

 

 

A kutya nevében kívántak boldog karácsonyt a gazdik
"Boldog Karácsonyt" 
Szeretettel, Penny Greenstein (és a gazdik)
Fotó: Instagram/PennyTheCoonhound

 

 

Forrás: thedodo.com
Indexkép forrás: Instagram/PennyTheCoonhound
Cikk első megjelenése: 2020. december 28.

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Honnan lehet tudni egy befogadott kutyáról, hogy bántalmazták a múltban? Honnan lehet tudni egy befogadott kutyáról, hogy bántalmazták a múltban?
Egy mentett, befogadott kutya történetét gyakran homály fedi. Ha vannak is információk az előéletéről, nem könnyű összerakni a pontos képet, hiszen a kutya máshol, másokkal élt. Kérdéses, mennyit és milyen minőségben foglalkoztak vele, szerették-e vagy csak megtűrték, esetleg bántották is.

4 emberi szokás, ami összezavarhatja a kutyát 4 emberi szokás, ami összezavarhatja a kutyát
Mindennapos dolgaink egy-egy mozzanata furcsának tűnhet kutyánk szemében. Rajtunk áll, hogy segítsünk eligazodni neki életünkben, kis odafigyeléssel pedig ő is tudni fogja, számíthat ránk.

Elő a kamerával! 5 tipp az imádnivaló kutyafotókért Elő a kamerával! 5 tipp az imádnivaló kutyafotókért
Csillogó tekintet, pajkos fülek, imádnivaló mosoly a pofiján - ugye milyen jó lenne megörökíteni egy csodás fényképen? Néha nem is olyan egyszerű, de egy kis kreativitással már készülhetnek is a szuper fotók kedvencedről!

Karácsonyi örökbefogadás – Örömében sírt a férfi, mikor megtudta, ideiglenes kutyája bizony marad Karácsonyi örökbefogadás – Örömében sírt a férfi, mikor megtudta, ideiglenes kutyája bizony marad
"Igyekeztem távolságot tartani. De valójában minden vágyam az volt, bárcsak velünk maradhatna Mary."- Megható történet!

„Szeretnék otthonra találni...” Csak ennyit kért karácsonyra a beteg bulldog „Szeretnék otthonra találni...” Csak ennyit kért karácsonyra a beteg bulldog
Szívéből szólt a kívánság. Megható videó!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Rehabportál Beagle Club Online Mondial Assistance GesmbH EB OVO Közhasznú Egyesület

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Karácsonyi kutyás mese az önzetlenségről Hírek - Címlapon
Karácsonyi kutyás mese az önzetlenségről
A karácsonyfa veszélyei kedvenceinkre Hírek - Címlapon
A karácsonyfa veszélyei kedvenceinkre