A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Hírek archívum
Hírek - Közérdekű

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

A világ egyik legrangosabb formatervezési díját nyerte el a magyar kutyahám

2019. április 01., 14:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Közérdekű
Magyar vállalat fejlesztése, az ízületkímélő kutyahám lett a Red Dot Award 2019 egyik díjazottja. A 20 éve kutyafelszerelések gyártásával foglalkozó JULIUS-K9® az esseni Design Zentrum „piros pontját”, a világ egyik legtekintélyesebb design- és formatervezési díját nyerte el.Az egyik legrangosabb nemzetközi elismerést jelenti, ha valaki megkapja az esseni Design Zentrum díját, és munkája szerepelhet a Red Dot Design Museum éves kiállításán. A díjat három fő területen adják át: kommunikációs design, designkoncepció és termékdesign – ez utóbbi kategóriában nyert díjat a JULIUS-K9® fejlesztése, maga mögé utasítva több mint ötezer pályázatot.

 

„Ízületkímélő hámunk megalkotásával új szintre kívántuk hozni a kutya-ember kapcsolatot. Ez a díj megerősít minket abban, hogy a design és a funkcionalitás egyformán fontos ismertetői a termékünknek”- mondja az elismerés kapcsán Sebő Gyula, a JULIUS-K9® alapítója.

 

 

Magyar vállalat fejlesztése, az ízületkímélő kutyahám lett a Red Dot Award 2019 egyik díjazottja.
Magyar vállalat fejlesztése, az ízületkímélő kutyahám lett a Red Dot Award 2019 egyik díjazottja.
Fotó: julius-k9.com

 

 

Az elmúlt pár évben a díj kapcsán több magyar sikernek is örülhettünk. A Zeneakadémia Bartók Fesztiváljának imázsfilmje, a Kassák Múzeum új arculata, Borzák Márton munkái és a Lead82 stúdió több könyve is nyert az évek során. A beküldött pályamunkák száma évről évre egyre magasabb – idén is tízezer felett volt a három fő területen -, a pályázók között pedig a világ legnagyobb vállalatai is megtalálhatóak: a korábbi években az Apple, a BMW, a Philips vagy a magyar fejlesztésű Teqball is nyert díjat.

 

 

 

Forrás: julius-k9.com

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Automata póráz: mindegy milyen nyakörvet választunk mellé, megrántása könnyen sérülést okozhat Automata póráz: mindegy milyen nyakörvet választunk mellé, megrántása könnyen sérülést okozhat
Számos nyakörvtípus veszélyességét tesztelte a Notthinghami Trent Egyetem kutatócsoportja. Egy kutyanyakat utánzó modellen nyomásmérővel mérték meg, mekkora nyomást fejt ki a nyakörv és az automata póráz, ha meghúzzák a szárat.

Az év emberének választották az állatvédők Joaquin Phoenix-et Az év emberének választották az állatvédők Joaquin Phoenix-et
A Jokert alakító színész rengeteget tesz az állatok védelméért, amit a PETA állatvédői is elismernek: őt választották meg az év emberének 2019-ben!

Rangos díjjal ismerték el a Julius-K9 alapítójának munkáját Rangos díjjal ismerték el a Julius-K9 alapítójának munkáját
A kimagaslóan sikeres feltalálói tevékenység, a kiemelkedő színvonalú, hatékonyságú iparjogvédelmi munkásság elismerésére átadták a 2019. évi Jedlik Ányos-díj elismeréseket szerdán, Budapesten március 15-e alkalmából. A díjazottak között van Sebő Gyula, a Julius-K9 alapítója is.

Bíróságon a Julius-K9 kutyahám ügye Bíróságon a Julius-K9 kutyahám ügye
A rengeteg hamisító miatt kénytelen bíróságra vonulni a világhírű magyar márka. A Julius-K9 termékei az egész világon népszerűek a kutyások körében, ám ez azt vonja maga után, hogy folyamatosan jelennek meg a termékeik utánzatai - igen silány minőségben.

Chi Chi, az amputált mancsú kutya nyerte az idei Hero Dog díjat Chi Chi, az amputált mancsú kutya nyerte az idei Hero Dog díjat
Az élet rengeteg megpróbáltatást állított a bájos golden retriever elé, most ő lett a jól megérdemelt, „American Hero Dog” cím birtokosa.

Kubinyi Enikő etológus nyert rangos díjat Kubinyi Enikő etológus nyert rangos díjat
Kubinyi Enikő etológus nyerte idén a L'Oréal és az UNESCO A nőkért és a tudományért elnevezésű magyar ösztöndíjat. Az elismert etológus mellett Csapó Edit, a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvosi Kar Orvosi Vegytani Intézetének főmunkatársa részesült az elismerésben.

Betiltják az elektromos nyakörveket Angliában Betiltják az elektromos nyakörveket Angliában
Az angol kormány bejelentette, hogy tilos lesz elektromos nyakörvet használni kutyákon és macskákon. Döntésüket azzal indokolták, hogy az eszköz fájdalmat és szenvedést okoz az állatoknak.

Díjazták a magyar állatvédőket Díjazták a magyar állatvédőket
13 állatvédő civil szervezet részesült elismerésben a Civil Díj 2018 által. Díjat nem csak az egyik kategória legjobbjaként vehették át, de a közönségdíjat is nekik ítélték.

Szolgálat közben lőtték le a K9 rendőrkutyát - magyar kutya kerül a helyére Szolgálat közben lőtték le a K9 rendőrkutyát - magyar kutya kerül a helyére
Magyar származású rendőrkutya lesz az utódja a bevetésen lelőtt kutyának Amerikában. Tuko a hős K9 Jethro helyén fog szolgálni.

Kitüntették az Afganisztánban szolgált háromlábú kutyát Kitüntették az Afganisztánban szolgált háromlábú kutyát
Lucca, a 12 éves német juhászkutya amerikai katonák százainak életét mentette meg szolgálata alatt. A hős kutya elnyerte az állatoknak járó legmagasabb háborús kitüntetést!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Rehabportál Hírstart Ebugatta EB OVO Közhasznú Egyesület

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek FaceBook Instagram Pinterest Google+ YouTube
Elítélték a kutyáját rugdosó Instagram-sztárt Hírek - Címlapon
Elítélték a kutyáját rugdosó Instagram-sztárt
Kutyás strandot kaphat Óbuda Hírek - Címlapon
Kutyás strandot kaphat Óbuda