A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

A világ legkutyabarátabb munkahelye

2016. július 03., 13:00


Szerző: M.Lilla


Kategória: Könnyű




A kutyafelszereléseket gyártó amerikai cég két- és négylábú kollégái ennél szuperebb munkakörülményeket aligha kívánhatnának maguknak. Nézd meg Te is!



A massachusettsi Salisbury székhellyel rendelkező startup vállalkozás, a Kurgo 2015-ben vette át saját 4.000 nm-es irodaépületét. Azzal a céllal keresték  a megfelelő helyet, hogy csapatuk minden tagja kényelmesen érezhesse magát a tágas, otthonosan berendezett épületben – kedvencével együtt!

 

Így készült el irodájuk, mely egyben igazi földi kutyamennyország lett!

 

Josie a kreatív részleg mellett lazul a Kurgo irodaépületében
Josie a kreatív részleg mellett lazul a Kurgo irodaépületében
Fotó: inc.com/Kurgo

 

A terület megjelölése

Az iroda szerkezetének központi részét masszív narancsszárga hajókonténerek alkotják, hasonlóan azokhoz, melyekben a Kurgo termékeit importálják külföldről. A falak és az íróasztalok faborítását a Marine cég készítette.

 

Mia, a sárga labrador egy Kurgo-meetingen
Mia, a sárga labrador egy Kurgo-meetingen
Fotó: inc.com/Kurgo

 

Utazásra készen 

A szállítókonténerek és a faborítás mellett egy 1956-os vintage Airstream tréler teszi még személyesebbé, egyedibbé a Kurgo irodáját. Az alapítók szerint a tréler a családi kedvencekkel történő utazásokra emlékeztetik őket.

.

Kellemeset a hasznossal

A cég irodáinak kiépítése során nem csak a leendő dolgozókra gondoltak. A tágas konyha padlózata könnyen tisztítható, és finomabbnál-finomabb falatok állnak kedvenceik rendelkezésére. Naponta 4-8 kutya tölti szabadidejét az irodában.

 

A Kurgo cégnél még a konyha is kutyabarát
A Kurgo cégnél még a konyha is kutyabarát
Fotó: inc.com/Kurgo

 

 

Csak kreatívan!

A Kurgo társalapítója, Kitter Spater így nyilatkozott innovatív kezdeményezésükről: „Amellett, hogy a kutyák nagyszerűen oldják a stresszt, fantasztikusan hatnak a kreativitásra, tesztelik termékeinket, és mindig új ötletekkel látnak el minket”. Azt nem tudni, hogy a futószalagot kipróbálták-e.

 

Kutyákra szabott luxus

Az új iroda számtalan kellemes szolgáltatással várja a kutya gazdikat. Ilyen például az alacsony ivókút, puha művűfel borított benti játszóterek és hatalma kosarak telis-tele kutyajátékokkal.

 

Falkaszellem - csapatszellem

A kutyabarát iroda a gazdik számára is természetes közösséget biztosít. Nem csak együtt mennek sétálni a délutáni szünetek ideje alatt, de gyakran vigyáznak egymás kedvenceire egy-egy hétvégi elfoglaltság során.

 

A Kurgo munkatársai gyakran sétáltatják együtt kutyáikat
A Kurgo munkatársai gyakran sétáltatják együtt kutyáikat
Fotó: inc.com/Kurgo

 

Rázd le!

Az ebédet követő hosszú séta után könnyedén kitisztíthatják a kutyusok – esőtől vagy sártól – koszos bundáját: a praktikusan kialakított kutyazuhany a cég fürdőszobájának járulékos, vagyis inkább kötelező kelléke.

 

Kutyaágyon igazi a pihenés - miközben a Gazdi dolgozik
Kutyaágyon igazi a pihenés - miközben a Gazdi dolgozik
Fotó: inc.com/Kurgo

 

Ül, fekszik, hempereg

A Kurgo irodái személyre szabhatóak, a magasított asztalok mellett, vagyis inkább alatt bármely kutyus méretének megfelelő kutyaágy várja a négylábúakat.

Clover, a labrador a puha fekhelyen pihen, miközben gazdája, Lisa dolgozik.)

 

Tágas terek, inspiráló helyiségek - Itt minden kutyabarát
Tágas terek, inspiráló helyiségek - Itt minden kutyabarát
Fotó: inc.com/Kurgo

 

És a szeretet áramlik...

A Kurgo azonban nem csak a saját kutyáit szereti. Alkalmanként „Happy Hours” délutánokat tartanak a munka után, amely a gazdiknak is lehetőséget biztosít az ismerkedésre, beszélgetésre. A vállalkozás nemrégiben útjára indította a „Dogs Allowed”, vagyis kutyabarát programját, mely a kutyabarát vállalkozások, üzletek adatbázisát hivatott elkészíteni az USA tagállamaiban.

 

Forrás: inc.com/Kurgo
Indexkép forrás: inc.com/Kurgo
Cikk első megjelenése: 2016. január 28.
Fordította: Maurer Lilla

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Kóbor kutyák örökbefogadására buzdít miséin a kutyabarát pap Kóbor kutyák örökbefogadására buzdít miséin a kutyabarát pap
A Brazíliában élő Paulo atya szívében kiemelt helyet töltenek be a magukra hagyott, elárvult állatok - "Felesküdtem arra, hogy amíg csak élek, segíteni fogom őket."

Varázslat és luxus egy kutyabarát hotelben – lehetséges! Varázslat és luxus egy kutyabarát hotelben – lehetséges!
Legendák és rejtélyek nyomában járhatsz kedvenceddel ebben a lélegzetelállító kutyabarát hotelben. A Mystery Hotel Budapestben Te és kedvenced is megtapasztalhatjátok a luxust, a varázslatot és az élményt!

Történelmet írt egy vakvezető kutya, amikor megjelent a Golden Globe díjátadón Történelmet írt egy vakvezető kutya, amikor megjelent a Golden Globe díjátadón
Miss Ingrid, a fekete labrador csóválva vonult be a vörös szőnyegen gazdája mellett.

A vulkanikus eredetű Somló lankáinak felfedezése kutyákkal A vulkanikus eredetű Somló lankáinak felfedezése kutyákkal
Somló, magányos tanúhegy a Bakony szélén, ami Magyarország legkisebb borvidékéről híres. A borászatok mellett a várrom, a kilátó, a tanösvény és a somlói miliő miatt érdemes ellátogatni ide. A Somló varázsa mindenkit megérint, pár napos kikapcsolódásra tökéletes úti cél a kutyákkal.

Lengyelország új alelnöke kutyabaráttá tenné a lengyel parlamentet Lengyelország új alelnöke kutyabaráttá tenné a lengyel parlamentet
Kutyával nem lehet belépni a lengyel parlamentbe, és bizony még a parlamenti autókat sem lehet használni – ezen változtatna mielőbb az újonnan megválasztott alelnök, Dorota Niedziela.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

MTI Irodakutya.com Ebugatta Hírstart

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Boldog kutyák és gazdik a Fonyódi Kutyás Fürdőhelyen Hírek - Címlapon
Boldog kutyák és gazdik a Fonyódi Kutyás Fürdőhelyen
Életet menthetsz a hőségben! Hírek - Címlapon
Életet menthetsz a hőségben!