A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Adakozó Kedd - támogass egy állatvédő szervezetet!

2017. november 28., 13:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem




Hazánkat is elérte a Black Friday és a Cyber Monday őrülete, amit lehet szeretni, vagy utálni, de kikerülni biztosan nem. Szerencsére a bevásárlásra buzdító napok mellett azok “kistestvére”, a jótékony célt szolgáló Adakozó Kedd is globális jelenséggé fejlődött.



A Giving Tuesday, azaz az Adakozó Kedd ugyanúgy Amerikából indult, akárcsak a Black Friday. A pénteki nagy leárazások során rengeteg termékhez juthatunk kedvezményes áron - sokan már a karácsonyi ajándékokat is megvásárolják ekkor. Sok áruház az egész hétvégére kiterjeszti a Black Friday akcióit, ráadásul hétfőn is leárazásokkal várják a vásárlókat: ez a Cyber Monday.

 

Rengeteg kutya él menhelyen

 

E pár nap alatt rengeteg pénzt költenek a vásárlók. Éppen ez az, ami életre hívta az Adakozó Keddet, aminek célja az, hogy a jótékonyságra is ráirányítsa a figyelmet. Rengeteg szervezet van, akik energiát, időt, szabadidőt nem sajnálva, önzetlenül segítenek másokon szűkös anyagi lehetőségeik ellenére is. Számukra óriási segítség minden adomány, legyen az bármilyen apró is.

 

Egy hívás például az Adhat Vonalon, ahol sok állatvédő szervezetet is megtalálunk, akár egy kutya, vagy cica napi betevőjét is jelentheti. Kilátogathatunk egy közeli menhelyre is, hogy megsétáltassunk egy árva kutyát, vagy épp eleséget, felszerelést vigyünk a négylábú kis lakóknak. Álljunk meg egy pillanatra, és gondoljunk azokra is, akik szükséget szenvednek!

 

 

Témába vág

Menhelyi kutyák a reflektorfényben - árva kutyákkal mutatták be a hazai divattervezők kollekcióikat Menhelyi kutyák a reflektorfényben - árva kutyákkal mutatták be a hazai divattervezők kollekcióikat
2023. december 9-én került megrendezésre a Dogs on the Catwalk eseménye. A rendezvény főszereplői örökbefogadható menhelyi kutyusok, akik egy különleges fashion show keretében vonulnak végig a kifutón, divattervezők hazai márkáinak kollekcióit bemutató modellekkel a póráz túlsó végén. 2018. után most az Ürömi Állatmenhely 8 mentvényéé volt a lehetőség, hogy megmutatkozzon a nagyközönség előtt hazai sztárok kíséretében.

Kiskutyák a kifutón: Nemes ügy mellé álltak a sztárok Kiskutyák a kifutón: Nemes ügy mellé álltak a sztárok
Gazdátlan állatok és a legújabb hazai kollekciók: nem mindennapi eseménnyel támogatják az örökbefogadható kutyusokat a hazai sztárok.

Árva kutyákon segítenek válogatott atlétáink Árva kutyákon segítenek válogatott atlétáink
Bár a sportot szerető rajongók ismerik kiváló teljesítményt nyújtó atlétáink nevét, arcukat ritkábban ismerhetjük fel a közéletben. Ezért is gondolta a Vigyél Haza Alapítvány, hogy 2024-es naptárukon legjobb atlétáink közül hívnak fotózásra.

Otthont a háziállatoknak! - Az állatok világnapján és minden más nap is segíthetünk nekik Otthont a háziállatoknak! - Az állatok világnapján és minden más nap is segíthetünk nekik
Az évben több nap is négylábú kedvenceinkről szól, ezek közül pedig az egyik legfontosabb október 4-e. A kisállatok világnapja Assisi Szent Ferenchez, az állatok és a természet védőszentjéhez kötődik, és a 20. század eleje óta ünnepeljük. A háziállatok rendkívül pozitív hatással vannak mind a mentális, mind a fizikai egészségünkre, amit az ilyen alkalmakon igyekszünk némi plusz törődéssel meghálálni. A gondoskodás azonban a kevésbé szerencsés, utcára került háziállatoknak is jár. A Mars éppen ezért hat olyan módszert javasol, amelyekkel mindannyian részt vállalhatunk az elhagyott háziállatok helyzetének javításában és csökkenthetjük az otthontalan kiskedvencek számát.

Egyél pizzát és ments kutyát! Egyél pizzát és ments kutyát!
...Szólt a felhívás szeptember 2-án és 3-án a Piaggio Pizzakészítő Bajnokságon a Kincsem Parkban.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

MTI Rehabportál Hírstart Praktiker

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Hogyan tartsd melegen kutyádat gyógynövényekkel a hideg téli időszakban? Hírek - Címlapon
Hogyan tartsd melegen kutyádat gyógynövényekkel a hideg téli időszakban?
Idén is szavazhatsz magyar indulókra a Fjällräven Polar kihívásán Hírek - Címlapon
Idén is szavazhatsz magyar indulókra a Fjällräven Polar kihívásán