A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Adakozó Kedd - támogass egy állatvédő szervezetet!

2017. november 28., 13:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem
Hazánkat is elérte a Black Friday és a Cyber Monday őrülete, amit lehet szeretni, vagy utálni, de kikerülni biztosan nem. Szerencsére a bevásárlásra buzdító napok mellett azok “kistestvére”, a jótékony célt szolgáló Adakozó Kedd is globális jelenséggé fejlődött.A Giving Tuesday, azaz az Adakozó Kedd ugyanúgy Amerikából indult, akárcsak a Black Friday. A pénteki nagy leárazások során rengeteg termékhez juthatunk kedvezményes áron - sokan már a karácsonyi ajándékokat is megvásárolják ekkor. Sok áruház az egész hétvégére kiterjeszti a Black Friday akcióit, ráadásul hétfőn is leárazásokkal várják a vásárlókat: ez a Cyber Monday.

 

Rengeteg kutya él menhelyen

 

E pár nap alatt rengeteg pénzt költenek a vásárlók. Éppen ez az, ami életre hívta az Adakozó Keddet, aminek célja az, hogy a jótékonyságra is ráirányítsa a figyelmet. Rengeteg szervezet van, akik energiát, időt, szabadidőt nem sajnálva, önzetlenül segítenek másokon szűkös anyagi lehetőségeik ellenére is. Számukra óriási segítség minden adomány, legyen az bármilyen apró is.

 

Egy hívás például az Adhat Vonalon, ahol sok állatvédő szervezetet is megtalálunk, akár egy kutya, vagy cica napi betevőjét is jelentheti. Kilátogathatunk egy közeli menhelyre is, hogy megsétáltassunk egy árva kutyát, vagy épp eleséget, felszerelést vigyünk a négylábú kis lakóknak. Álljunk meg egy pillanatra, és gondoljunk azokra is, akik szükséget szenvednek!

 

 

Témába vág

Több mint 9 ezer kg élelem gyűlt össze az árva állatok számára a hétvégén Több mint 9 ezer kg élelem gyűlt össze az árva állatok számára a hétvégén
Negyedik alkalommal szervezte meg az elmúlt hétvégén a Mancs a bajban! állateledel-gyűjtő akciót menhelyeken élő kutyák, macskák támogatására a SPAR Magyarország és az Országos Állatvédőrség Alapítvány. A kétnapos gyűjtés során összesen közel 12 ezer konzervet, 9500 kilogramm száraztápot, valamint nagy mennyiségű állatfelszerelést és tisztítószert ajánlottak fel az INTERSPAR hipermarketek vásárlói. A SPAR ezen felül további 1 millió forinttal segíti az állatvédelem ügyét.

Mancs a bajban! – Segíts az árva állatokon! Mancs a bajban! – Segíts az árva állatokon!
Negyedik alkalommal szervezi meg a Mancs a bajban! akciót a SPAR Magyarország és az Országos Állatvédőrség Alapítvány. A 2024. május 11-12-én, szombaton és vasárnap zajló adománygyűjtés során állatvédő szervezetek közreműködésével az INTERSPAR hipermarketekben száraztápot, konzervet, szalámit, tasakos nedves eledelt, jutalomfalatot, állatfelszereléseket és tisztító szereket gyűjtenek menhelyeken élő kutyák, macskák támogatására.

Idén is több gyűjtés indul a menhelyi állatok megsegítésére – online felületen mutatja a SPAR, mikor és hol Idén is több gyűjtés indul a menhelyi állatok megsegítésére – online felületen mutatja a SPAR, mikor és hol
Folyamatosan zajlik 2024-ben is a menhelyeken élő cicák és kutyák támogatása a SPAR Magyarország és az Országos Állatvédőrség Alapítvány együttműködése keretében. A kezdeményezéssel tavaly többek között 32 ezer kilogramm száraztáp és több mint 45 ezer darab konzerv gyűlt össze számukra.

Jótékonysági koncertet tart februárban a Rex Kutyaotthon Alapítvány Jótékonysági koncertet tart februárban a Rex Kutyaotthon Alapítvány
A magyar beatzene hőskora címmel jótékonysági koncertet rendez a Rex Kutyaotthon Alapítvány február 2-án az újpesti UP Rendezvénytéren. A koncert teljes bevételét a most épülő Felelős Állattartás Háza befejező munkálataira fordítják - tájékoztatta az alapítvány az MTI-t.

A keverék kutya COOL! – Menő pólókkal hívják fel a figyelmet a keverék kutyákra A keverék kutya COOL! – Menő pólókkal hívják fel a figyelmet a keverék kutyákra
Minden kutya egyedi, különleges egyéniség – a keverék kutyák ráadásul nem csak belső-, de külső tulajdonságaikban is egyediek! Mégsem olyan menők, mint fajtatiszta társaik… változtassunk ezen!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

MOL Nyrt. AEGON Magyarország Zrt. Hírstart Irodakutya.com

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Kisgyerekek vs. kutyák 1. Hírek - Címlapon
Kisgyerekek vs. kutyák 1.
8 éves a Vizsla Túra Hírek - Címlapon
8 éves a Vizsla Túra