A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Idén is szavazhatsz magyar indulókra a Fjällräven Polar kihívásán

2017. november 24., 13:30


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű
Embertpróbáló hideg és hóviharok - ugyanakkor az élet nagy kalandját adja azoknak a szerencséseknek a Fjällräven Polar Expedíció, akik bekerülnek a versenybe. Idén is támogathatunk magyar pályázókat a szavazatunkkal.300 kilométer az akár -30°C-ot elérő jeges hidegben, kutyaszánon utazva. Óriási kihívás, és hatalmas kaland az Északi-sarkvidéken! Az évente megrendezésre kerülő Fjällräven Polar hétköznapi emberek számára biztosítja ezt az élményt a felkészüléstől egészen az expedíció végéig.

 

Kutyaszánon teljesítenek 300 km-t

 

Az indulás 2018. április 9-én lesz, és 14-én ér majd véget. A kutyaszános kaland hegyi erdőkön, fagyott tavakon és a kopár tundrán vezet az út - esténként sátrakban, vagy épp a szabad ég alatt alszanak a kiválasztottak. Az utazás a Signaldalen norvég fjordjai szélén kezdődik, és a Jukkasjärvi területén fejeződik be, a svéd Lappföldön.

 

Zord körülmények teszik próbára a csapatokat

 

Idén régiónként két fő indulhat: egyiküket a zsűri választja ki, másikuk pedig a szavazatok alapján kerülhet be. Szavazni egészen december 14-ig lehet az indulókra, akik között számos magyar pályázóval találkozhatunk - ide kattintva láthatók az adatlapjaik, bemutatkozó videóik és a szavazási lehetőség. A legtöbb szavazatot egyébként eddig egy magyar lány gyűjtötte!

 

Kietlen tájakon vezet az út

 

 

 

Témába vág

Kutyák hidegtűrése, hidegtűrő kutyafajták Kutyák hidegtűrése, hidegtűrő kutyafajták
A tél közeledtével gondot kell fordítani a kertben élő kutyák házának téliesítésére, testének melegen tartására. Ehhez azonban több tényezőt figyelembe kell venni, ugyanis minden fajtának mások az igényei, eltérő a tűrőképességük, valamint más a számukra ideális hőmérséklet.

Pulóver, kabát, ruha kutyáknak: Öltöztessük-e kedvencünket? Pulóver, kabát, ruha kutyáknak: Öltöztessük-e kedvencünket?
„Minek kell a kutyára ruha? Van neki szőre…” Hallhattunk már ilyen és ehhez hasonló mondatokat, de gazdiként tudjuk, hogy vannak olyan helyzetek, amikor sokat segíthet egy praktikus ruhadarab. Hogyan és milyet válasszunk?

Fagyálló mérgezés kutyáknál – Miről ismerhetjük fel? Fagyálló mérgezés kutyáknál – Miről ismerhetjük fel?
Nagyon fontos, hogy tisztában legyünk a jelekkel, mert a fagyálló mérgezés életveszélyes állapotot okoz!

Közeleg a hideg: Készítsd fel a kutyaházat! Közeleg a hideg: Készítsd fel a kutyaházat!
A gyönyörű vénasszonyok nyara és az enyhe őszi idő alatt nagy valószínűséggel nem az jár a fejünkben, vajon mikor érnek ide a mínuszok. Nincs is ezzel semmi baj, ám az ősz végéhez közeledve már nem szabad sokáig halogatni a télre való felkészülést - kutyáink érdekében!

Hátizsák kutyáknak – Hasznos kiegészítő vagy veszélyes hóbort? Hátizsák kutyáknak – Hasznos kiegészítő vagy veszélyes hóbort?
Szép időben jól esik kimozdulni a szabadba. Tavaszi és őszi kirándulás, túrázás során megkönnyítheti a gazdi dolgát, ha kedvence is besegít a cipelésbe. Jó ötlet ráadni a hátizsákot? Vagy inkább kerüljük?

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Hírstart Rehabportál Ebugatta JULIUS-K9

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Adakozó Kedd - támogass egy állatvédő szervezetet! Hírek - Címlapon
Adakozó Kedd - támogass egy állatvédő szervezetet!
Miért védd a kutyád máját gyógynövényekkel? Hírek - Címlapon
Miért védd a kutyád máját gyógynövényekkel?