A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Idén is szavazhatsz magyar indulókra a Fjällräven Polar kihívásán

2017. november 24., 13:30


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű




Embertpróbáló hideg és hóviharok - ugyanakkor az élet nagy kalandját adja azoknak a szerencséseknek a Fjällräven Polar Expedíció, akik bekerülnek a versenybe. Idén is támogathatunk magyar pályázókat a szavazatunkkal.



300 kilométer az akár -30°C-ot elérő jeges hidegben, kutyaszánon utazva. Óriási kihívás, és hatalmas kaland az Északi-sarkvidéken! Az évente megrendezésre kerülő Fjällräven Polar hétköznapi emberek számára biztosítja ezt az élményt a felkészüléstől egészen az expedíció végéig.

 

Kutyaszánon teljesítenek 300 km-t

 

Az indulás 2018. április 9-én lesz, és 14-én ér majd véget. A kutyaszános kaland hegyi erdőkön, fagyott tavakon és a kopár tundrán vezet az út - esténként sátrakban, vagy épp a szabad ég alatt alszanak a kiválasztottak. Az utazás a Signaldalen norvég fjordjai szélén kezdődik, és a Jukkasjärvi területén fejeződik be, a svéd Lappföldön.

 

Zord körülmények teszik próbára a csapatokat

 

Idén régiónként két fő indulhat: egyiküket a zsűri választja ki, másikuk pedig a szavazatok alapján kerülhet be. Szavazni egészen december 14-ig lehet az indulókra, akik között számos magyar pályázóval találkozhatunk - ide kattintva láthatók az adatlapjaik, bemutatkozó videóik és a szavazási lehetőség. A legtöbb szavazatot egyébként eddig egy magyar lány gyűjtötte!

 

Kietlen tájakon vezet az út

 

 

 

Témába vág

Videón a husky, aki megpróbálta kiszabadítani társait a menhelyen Videón a husky, aki megpróbálta kiszabadítani társait a menhelyen
A bátor kutya sajnos lebukott, de ennél cukibb letartóztatásról aligha számolhatott be a rendőrség.

Megszülettek az őzgidák: ne nyúljunk a magára hagyott kicsinyekhez! Megszülettek az őzgidák: ne nyúljunk a magára hagyott kicsinyekhez!
...ugyanis egyáltalán nem biztos, hogy magára van hagyva! Ezekben a hetekben (is) különösen fontos, hogy felelős kutyások legyünk, és odafigyeljünk kedvencünkre, mikor a természetben járunk.

Hátizsák kutyáknak – Hasznos kiegészítő vagy veszélyes hóbort? Hátizsák kutyáknak – Hasznos kiegészítő vagy veszélyes hóbort?
Szép időben jól esik kimozdulni a szabadba. Tavaszi és őszi kirándulás, túrázás során megkönnyítheti a gazdi dolgát, ha kedvence is besegít a cipelésbe. Jó ötlet ráadni a hátizsákot? Vagy inkább kerüljük?

Mit jelent, ha száraz a kutyám orra? Betegségre is utalhat? Mit jelent, ha száraz a kutyám orra? Betegségre is utalhat?
A puha, nedves orr az egészséges kutya egyik fő jellemzője. Könnyen aggodalomra adhat okot azonban, ha száraz és tapintásra meleg érzetet kelt. Tudj meg többet kedvenced nózijáról!

Óvatosan az erdei sétákon: A vaddisznók veszélyesek lehetnek az ellési időszakban! Óvatosan az erdei sétákon: A vaddisznók veszélyesek lehetnek az ellési időszakban!
Érdemes nyitott szemmel és füllel járni az erdőben a túrák, kirándulások, séták alatt: jobb most elkerülni a vaddisznókat. Az ellési időszakban veszélyesek lehetnek: a kocák bármi áron megvédik a kismalacaikat.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Beagle Club Online EB OVO Közhasznú Egyesület Brimo partysátor Praktiker

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Adakozó Kedd - támogass egy állatvédő szervezetet! Hírek - Címlapon
Adakozó Kedd - támogass egy állatvédő szervezetet!
Miért védd a kutyád máját gyógynövényekkel? Hírek - Címlapon
Miért védd a kutyád máját gyógynövényekkel?