A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Állati jó programok várnak a IV. SugárZoo Piknik és Hivatalos Tacskó Találkozón

2017. szeptember 13., 06:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű




Szépségverseny, kutyás bemutatók, tanácsadás és állati celebek: csak néhány izgalmas program a közelgő kutyás forgatagról: a IV. SugárZoo Piknik és Hivatalos Tacskó Találkozó kicsiknek, nagyoknak és természetesen a négylábúaknak is remek szórakozást ígér!



Idén immár negyedik alkalommal jönnek össze a tacsisok, tacsi-kedvelők és kutyabarátok egy vidám találkozóra. Ezúttal nem csupán a tacsisoknak ígérnek remek szórakozást: “Partnerségi együttműködés keretében a SugárZoo Piknik Szervezőivel, a Zuglói Önkormányzat által biztosított rendezvényi háttérrel várjuk a szórakozni vágyó közönséget, egy nagyszabású családias hangulatú eseménnyel.” - tudtuk meg korábbi beszélgetésünk alkalmával a rendezvény főszervezőjétől, Paluska Pétertől. - “Célunk, hogy felhívjuk a figyelmet az állatvédelemre, a felelős állattartásra, és egyúttal tiltakozzunk a kutyák megmérgezése és lelövése ellen.”

 

Ezek szellemében várja a kutyásokat a kirakodóvásár, ahol nem csak kutyás termékek, újdonságok közül válogathatnak, hanem megismerhetik több állatvédő egyesület és a felelős állattartásért dolgozó szervezet munkáját: ott lesz az EB OVO, a Rex Kutyaotthon Alapítvány, a Futrinka Egyesület, a Tetovált Állatmentők, a Mimóza Macskamentés, a Magyar Madártani Egyesület. A kirakodóvásáron találkozhat a kutyás közönség a Vizslafotózással, a Husse Magyarország sátrával, valamint a Panzi Pettel is.

 

Tacskó Találkozó

 

Szakértők várják majd a gazdikat és a kedvenceket szaktanácsadással: Dr. Stefanovits Orsolya és Dr. Lehner Zsolt állatorvosok, valamint Bálint Andrea kutya fizioterapeuta is a gazdik segítségére lesz. A szépülni vágyó kutyusokat kutyakozmetikus várja!

 

A rendezvényen négylábú celebek is részt vesznek: eljön Smile, a hős tacskó és gazdija Turi László, Rupert Malac, de kétlábú hírességekkel is találkozhatnak a résztvevők: ott lesz a Spirit Színháztól Hegyi Barbara és Perjés János.

 

A vásár mellett bemutatók is lesznek: megcsodálható lesz a rendőrkutyák profizmusa, Laki Bea Dog Dancinggel kápráztatja el az érdeklődőket, valamint a Kutyaguru kutyaiskola is látványos bemutatóval készül.

 

Tacskó Találkozó 2017

 

A családias hangulatú pikniken egymással is versenghetnek a kutyusok és gazdik: lesz trükkverseny, kutyaszépségverseny több kategóriában, de még tombola is - mind értékes nyereményekkel várja a legjobbakat! A legkisebb kutyásokat játszóház várja, a megéhezett gazdikat pedig rengeteg finomság vendéglátósaink sátraiban.

 

A  IV. SugárZoo Piknik és Hivatalos Tacskó Találkozó szeptember 17-én kerül megrendezésre a budapesti Pillangó Parkban, 10-től 17 óráig. A belépés ingyenes lesz, azonban fontos, hogy aki kutyával érkezik, ne felejtse otthon kedvence érvényes oltásokkal ellátott oltási könyvét, valamint a pórázt - ez ugyanis kötelező lesz a rendezvény ideje alatt. Indokolt esetben a szervezők kérhetik a szájkosár viselését is!

 

 

További részletek Facebookon a Tacskó Találkozó Hivatalos Oldalán és a IV. SugárZoo Piknik és Hivatalos Tacskó Találkozó eseményben!

 

 

 


Cikk első megjelenése: 2017. augusztus 29.

Témába vág

Ismét találkoznak a szabolcsi tacskók és tacskósok Ismét találkoznak a szabolcsi tacskók és tacskósok
A 2023.10.28-án szombaton megrendezésre kerülő 4. Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Tacskó Találkozó helyszíne ezúttal a nyíregyházi Korzó bevásárlóközpont lesz, ahol minden kutyabarát megtalálhatja a neki tetsző programot 14 -18 óra között. Ráadásul a kutyával érkezőket garantált ajándékkal lepi meg a Korzó!

 Apró tacskó kölyköt mentettek a NAV munkatársai biztos halál elől Apró tacskó kölyköt mentettek a NAV munkatársai biztos halál elől
Egy forgalmas külterületen lettek figyelmesek az apró kölyökkutyára a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai – természetesen azonnal a segítségére siettek!

Forró autóba zárt tacskókat mentettek a győri tűzoltók Forró autóba zárt tacskókat mentettek a győri tűzoltók
Elképesztő, hogy még mindig itt tartunk, de sajnos újra és újra el kell mondani: a nyári melegben NE HAGYJ ÁLLATOT AZ AUTÓBAN!

Többszáz golden retriever gyűlt össze Skóciában, hogy megünnepeljék a fajta születését Többszáz golden retriever gyűlt össze Skóciában, hogy megünnepeljék a fajta születését
Szinte hihetetlen, de már 155 év boldogítják a gazdik életét az aranyszívű kutyusok.

Ismét kiskutyát mentettek a Magyar Közút munkatársai – Íme, Emká kis kollégája! Ismét kiskutyát mentettek a Magyar Közút munkatársai – Íme, Emká kis kollégája!
Munkavégzés közben figyeltek fel a Magyar Közút munkatársai a hosszú fűben megbújó kis apróságra – a kiskutya bundája átázott az esőtől, fázott és nagyon félt – szerencsére a jószívű közutasok nem hagyták sorsára!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Praktiker AEGON Magyarország Zrt. MOL Nyrt. Egyedi kutyás ajándéktárgyak

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Egész napos kutyás piknik várja a kutyásokat és kutyátlanokat a hétvégén Hírek - Címlapon
Egész napos kutyás piknik várja a kutyásokat és kutyátlanokat a hétvégén
Sztárok segítenek a bajba jutott állatok mentésében a hurrikán sújtotta térségben Hírek - Címlapon
Sztárok segítenek a bajba jutott állatok mentésében a hurrikán sújtotta térségben