A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Gyorskereső

Kutyatár

Erdélyi kopó

Erdélyi kopó

Ősi magyar kutyafajta, amelyet a spec...

Mudi

Mudi

A XVIII-XIX. században magyarországi ...

Rövidszőrű magyar vizsla

Rövidszőrű...

Mindenes vadászkutya, amelyet elsősor...

Puli

Puli

Ázsiai eredetű magyar terelő pásztork...

További fajták
Instagram

Hírek archívum
Hírek - Könnyű

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés

Állati jó programok várnak a IV. SugárZoo Piknik és Hivatalos Tacskó Találkozón

2017. szeptember 13., 06:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: KönnyűSzépségverseny, kutyás bemutatók, tanácsadás és állati celebek: csak néhány izgalmas program a közelgő kutyás forgatagról: a IV. SugárZoo Piknik és Hivatalos Tacskó Találkozó kicsiknek, nagyoknak és természetesen a négylábúaknak is remek szórakozást ígér!

Idén immár negyedik alkalommal jönnek össze a tacsisok, tacsi-kedvelők és kutyabarátok egy vidám találkozóra. Ezúttal nem csupán a tacsisoknak ígérnek remek szórakozást: “Partnerségi együttműködés keretében a SugárZoo Piknik Szervezőivel, a Zuglói Önkormányzat által biztosított rendezvényi háttérrel várjuk a szórakozni vágyó közönséget, egy nagyszabású családias hangulatú eseménnyel.” - tudtuk meg korábbi beszélgetésünk alkalmával a rendezvény főszervezőjétől, Paluska Pétertől. - “Célunk, hogy felhívjuk a figyelmet az állatvédelemre, a felelős állattartásra, és egyúttal tiltakozzunk a kutyák megmérgezése és lelövése ellen.”

 

Ezek szellemében várja a kutyásokat a kirakodóvásár, ahol nem csak kutyás termékek, újdonságok közül válogathatnak, hanem megismerhetik több állatvédő egyesület és a felelős állattartásért dolgozó szervezet munkáját: ott lesz az EB OVO, a Rex Kutyaotthon Alapítvány, a Futrinka Egyesület, a Tetovált Állatmentők, a Mimóza Macskamentés, a Magyar Madártani Egyesület. A kirakodóvásáron találkozhat a kutyás közönség a Vizslafotózással, a Husse Magyarország sátrával, valamint a Panzi Pettel is.

 

Tacskó Találkozó

 

Szakértők várják majd a gazdikat és a kedvenceket szaktanácsadással: Dr. Stefanovits Orsolya és Dr. Lehner Zsolt állatorvosok, valamint Bálint Andrea kutya fizioterapeuta is a gazdik segítségére lesz. A szépülni vágyó kutyusokat kutyakozmetikus várja!

 

A rendezvényen négylábú celebek is részt vesznek: eljön Smile, a hős tacskó és gazdija Turi László, Rupert Malac, de kétlábú hírességekkel is találkozhatnak a résztvevők: ott lesz a Spirit Színháztól Hegyi Barbara és Perjés János.

 

A vásár mellett bemutatók is lesznek: megcsodálható lesz a rendőrkutyák profizmusa, Laki Bea Dog Dancinggel kápráztatja el az érdeklődőket, valamint a Kutyaguru kutyaiskola is látványos bemutatóval készül.

 

Tacskó Találkozó 2017

 

A családias hangulatú pikniken egymással is versenghetnek a kutyusok és gazdik: lesz trükkverseny, kutyaszépségverseny több kategóriában, de még tombola is - mind értékes nyereményekkel várja a legjobbakat! A legkisebb kutyásokat játszóház várja, a megéhezett gazdikat pedig rengeteg finomság vendéglátósaink sátraiban.

 

A  IV. SugárZoo Piknik és Hivatalos Tacskó Találkozó szeptember 17-én kerül megrendezésre a budapesti Pillangó Parkban, 10-től 17 óráig. A belépés ingyenes lesz, azonban fontos, hogy aki kutyával érkezik, ne felejtse otthon kedvence érvényes oltásokkal ellátott oltási könyvét, valamint a pórázt - ez ugyanis kötelező lesz a rendezvény ideje alatt. Indokolt esetben a szervezők kérhetik a szájkosár viselését is!

 

 

További részletek Facebookon a Tacskó Találkozó Hivatalos Oldalán és a IV. SugárZoo Piknik és Hivatalos Tacskó Találkozó eseményben!

 

 

 


Cikk első megjelenése: 2017. augusztus 29.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Gyorskereső

Kutyatár

Erdélyi kopó

Erdélyi kopó

Ősi magyar kutyafajta, amelyet a spec...

Mudi

Mudi

A XVIII-XIX. században magyarországi ...

Rövidszőrű magyar vizsla

Rövidszőrű...

Mindenes vadászkutya, amelyet elsősor...

Puli

Puli

Ázsiai eredetű magyar terelő pásztork...

További fajták
Instagram

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Egyedi kutyás ajándéktárgyak Hírstart Ebugatta EB OVO Közhasznú Egyesület

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek FaceBook Instagram Pinterest Google+ YouTube
Egész napos kutyás piknik várja a kutyásokat és kutyátlanokat a hétvégén Hírek - Címlapon
Egész napos kutyás piknik várja a kutyásokat és kutyátlanokat a hétvégén
Sztárok segítenek a bajba jutott állatok mentésében a hurrikán sújtotta térségben Hírek - Címlapon
Sztárok segítenek a bajba jutott állatok mentésében a hurrikán sújtotta térségben