A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Állatok világnapja az Ürömi Állatotthonban

2018. szeptember 28., 13:00


Szerző: László Enikő


Kategória: Állatvédelem




Mindenkit szeretettel látnak családi napjukra az Ürömi Állatotthon lakói és munkatársai! Rengeteg szórakoztató programmal és gazdikereső kutyussal várják a látogatókat.



Idén is megrendezésre kerül a Budapesttől alig két kilométerre található Ürömi Állatotthon Állatok Világnapja alkalmából szervezett családi napja, szeptember 30-án. Kicsiket és nagyokat is egyaránt várnak a szervezők és persze a kutyusok. A 10:00-14:00 között érkezőknek lehetősége nyílik a menhely lakóinak sétáltatására, akik természetesen minden jutalomfalatot nagyon szívesen fogadnak az érkezőktől. A nap háziasszonya Zoltán Erika lesz, aki már a menhely korábbi eseményein is részt vett, ezzel támogatva az Állatotthont. Többek között ő is fellép majd a délután során, akárcsak Bebe, Sipos Tomi az Irigy Hónaljmirigyből és még sokan mások.

 

 

Többek között Shadira is végleges otthonra vár a menhelyen
Többek között Shadira is végleges otthonra vár a menhelyen
Fotó: Ürömi Állatotthon

 

 

 

A menhely egyben kutyaiskolaként is működik, 13:00-tól a Duhajdombi kutyaiskola bemutatóját láthatják a kedves látogatók. A gyerekek örömére pedig lesz tűzoltó bemutató, arcfestés, kézműves sarok, ügyességi vetélkedő, ugrálóvár és népi játszótér is. Kihirdetik a rajzverseny nyerteseit is, ami néhány nappal ezelőtt lett meghirdetve a kisebbek számára. Rendőrségi kutyás bemutató is lesz, betekintést nyerhetünk egy rendőrkutya munkájába. Az állatorvosi kérdezz-felelek alatt pedig minden egészségügyi kérdésre választ kaphatnak az érdeklődők. Természetesen étel és ital is lesz a helyszínen, a szervezők házias ízekkel várják a résztvevőket. Saját kutyával is lehet érkezni, de azt kérik, aki így tesz, hozza magával állata oltási könyvét, mert csak így engedhetik be.

A rendezvény természetesen ingyenes és minden érdeklődőt nagy szeretettel várnak - főleg a gazdára váró kutyusok egy kis simogatásra!

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Terápiás hatással bír a simogatás a menhelyi kutyákra Terápiás hatással bír a simogatás a menhelyi kutyákra
Számos előnnyel jár, ha a menhelyen élő kutyák kedves önkéntesek társaságában tölthetnek el némi időt, és ezalatt annyi simogatást kapnak, amennyit csak szeretnének.

Brunch a mancsokért Brunch a mancsokért
Az alapítvány tizennégy éve dolgozik az Illatos úti, árva és sérült kutyák gyógyításáért, örökbefogadási esélyeinek növeléséért, gazdához juttatásáért.

17 év után vesztette el társát a tacskó, majd megtalálta „ikertesóját” 17 év után vesztette el társát a tacskó, majd megtalálta „ikertesóját”
A tacskóplüss egy picit segített enyhíteni a kedves kisöreg fájdalmát.

Kisállat ivartalanítás támogatása kérhető 2024 év második felében Kisállat ivartalanítás támogatása kérhető 2024 év második felében
Magyarországon sokkal több állatot szaporítanak, mint amennyi felelős gazda van, ez is oka, hogy a kóborrá váló állatok száma nem csökken. A felelőtlen állapotoknak, a gazdátlan kutya, cica egyedszámának csökkentésére ivartalanítással van esély. Az Orpheus Állatvédő Egyesület 2024 második felében 300 állat ivartalanítását támogatja. Ennek köszönhetően több ezer potenciálisan túlszaporított állattal lesz kevesebb.

3500 kutyabarát a Városligetben – ilyen volt a DOGZ Fesztivál és Konferencia 3500 kutyabarát a Városligetben – ilyen volt a DOGZ Fesztivál és Konferencia
3500 kutyabarát gyűlt össze a hétvégén a budapesti Városligetben megrendezett DOGZ Fesztivál és Konferencián. A család- és állatbarát esemény a szórakozás mellett számos edukatív programot és hasznos információkat kínált a kutyatartás iránt érdeklődők számára.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Irodakutya.com EB OVO Közhasznú Egyesület Hírstart AEGON Magyarország Zrt.

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Chi Chi, az amputált mancsú kutya nyerte az idei Hero Dog díjat Hírek - Címlapon
Chi Chi, az amputált mancsú kutya nyerte az idei Hero Dog díjat
Kubinyi Enikő etológus nyert rangos díjat Hírek - Címlapon
Kubinyi Enikő etológus nyert rangos díjat