A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Állatok világnapja az Ürömi Állatotthonban

2018. szeptember 28., 13:00


Szerző: László Enikő


Kategória: Állatvédelem




Mindenkit szeretettel látnak családi napjukra az Ürömi Állatotthon lakói és munkatársai! Rengeteg szórakoztató programmal és gazdikereső kutyussal várják a látogatókat.



Idén is megrendezésre kerül a Budapesttől alig két kilométerre található Ürömi Állatotthon Állatok Világnapja alkalmából szervezett családi napja, szeptember 30-án. Kicsiket és nagyokat is egyaránt várnak a szervezők és persze a kutyusok. A 10:00-14:00 között érkezőknek lehetősége nyílik a menhely lakóinak sétáltatására, akik természetesen minden jutalomfalatot nagyon szívesen fogadnak az érkezőktől. A nap háziasszonya Zoltán Erika lesz, aki már a menhely korábbi eseményein is részt vett, ezzel támogatva az Állatotthont. Többek között ő is fellép majd a délután során, akárcsak Bebe, Sipos Tomi az Irigy Hónaljmirigyből és még sokan mások.

 

 

Többek között Shadira is végleges otthonra vár a menhelyen
Többek között Shadira is végleges otthonra vár a menhelyen
Fotó: Ürömi Állatotthon

 

 

 

A menhely egyben kutyaiskolaként is működik, 13:00-tól a Duhajdombi kutyaiskola bemutatóját láthatják a kedves látogatók. A gyerekek örömére pedig lesz tűzoltó bemutató, arcfestés, kézműves sarok, ügyességi vetélkedő, ugrálóvár és népi játszótér is. Kihirdetik a rajzverseny nyerteseit is, ami néhány nappal ezelőtt lett meghirdetve a kisebbek számára. Rendőrségi kutyás bemutató is lesz, betekintést nyerhetünk egy rendőrkutya munkájába. Az állatorvosi kérdezz-felelek alatt pedig minden egészségügyi kérdésre választ kaphatnak az érdeklődők. Természetesen étel és ital is lesz a helyszínen, a szervezők házias ízekkel várják a résztvevőket. Saját kutyával is lehet érkezni, de azt kérik, aki így tesz, hozza magával állata oltási könyvét, mert csak így engedhetik be.

A rendezvény természetesen ingyenes és minden érdeklődőt nagy szeretettel várnak - főleg a gazdára váró kutyusok egy kis simogatásra!

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Egy kutyusért mentek a menhelyre – aztán kiderült, hogy a legjobb barátja is gazdira vár Egy kutyusért mentek a menhelyre – aztán kiderült, hogy a legjobb barátja is gazdira vár
Megható videón a kettős örökbefogadás!

Állatvédő szervezetek REpont QR kódjai – itt a lista! Állatvédő szervezetek REpont QR kódjai – itt a lista!
Minden apró segítség jól jön az állatvédő egyesületeknek, fajtamentőknek, menhelyeknek – akár 50 forint is! Összeszedtük, hogyan segítheted a REpont visszaváltó rendszerrel az árva állatokat!

Egyszerűen átdobott nyolc vizslát a menhely kerítésén valaki – sérüléseket és sokkos állapotot okozott a kutyáknak Egyszerűen átdobott nyolc vizslát a menhely kerítésén valaki – sérüléseket és sokkos állapotot okozott a kutyáknak
Nyolc rémült kutya fogadta a Halasi Állatotthon dolgozóit – a kutyákat valaki egyszerűen átdobta a kerítésen, így szabadult meg tőlük.

277 állatvédő civil szervezet nyert el támogatást a számukra kiírt pályázaton 277 állatvédő civil szervezet nyert el támogatást a számukra kiírt pályázaton
Az állatvédelemmel foglalkozó civil szervezeteknek meghirdetett 500 millió forintos keretösszegű pályázaton 277 szervezet nyert el támogatást - közölte az állatvédelmi cselekvési terv kidolgozásáért és végrehajtásáért felelős kormánybiztos kedden Budapesten.

Akik mellett nem lehet könnyek nélkül elmenni Akik mellett nem lehet könnyek nélkül elmenni
A kóborló gazdátlan állatok száma elképesztő mennyiséget öltött az országban. Ugyanakkor az örökbefogadási kedv és lehetőség lassan nullához közelít.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

EB OVO Közhasznú Egyesület Brimo partysátor Egyedi kutyás ajándéktárgyak MTI

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Chi Chi, az amputált mancsú kutya nyerte az idei Hero Dog díjat Hírek - Címlapon
Chi Chi, az amputált mancsú kutya nyerte az idei Hero Dog díjat
Kubinyi Enikő etológus nyert rangos díjat Hírek - Címlapon
Kubinyi Enikő etológus nyert rangos díjat