A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Állatok világnapja az Ürömi Állatotthonban

2018. szeptember 28., 13:00


Szerző: László Enikő


Kategória: Állatvédelem




Mindenkit szeretettel látnak családi napjukra az Ürömi Állatotthon lakói és munkatársai! Rengeteg szórakoztató programmal és gazdikereső kutyussal várják a látogatókat.



Idén is megrendezésre kerül a Budapesttől alig két kilométerre található Ürömi Állatotthon Állatok Világnapja alkalmából szervezett családi napja, szeptember 30-án. Kicsiket és nagyokat is egyaránt várnak a szervezők és persze a kutyusok. A 10:00-14:00 között érkezőknek lehetősége nyílik a menhely lakóinak sétáltatására, akik természetesen minden jutalomfalatot nagyon szívesen fogadnak az érkezőktől. A nap háziasszonya Zoltán Erika lesz, aki már a menhely korábbi eseményein is részt vett, ezzel támogatva az Állatotthont. Többek között ő is fellép majd a délután során, akárcsak Bebe, Sipos Tomi az Irigy Hónaljmirigyből és még sokan mások.

 

 

Többek között Shadira is végleges otthonra vár a menhelyen
Többek között Shadira is végleges otthonra vár a menhelyen
Fotó: Ürömi Állatotthon

 

 

 

A menhely egyben kutyaiskolaként is működik, 13:00-tól a Duhajdombi kutyaiskola bemutatóját láthatják a kedves látogatók. A gyerekek örömére pedig lesz tűzoltó bemutató, arcfestés, kézműves sarok, ügyességi vetélkedő, ugrálóvár és népi játszótér is. Kihirdetik a rajzverseny nyerteseit is, ami néhány nappal ezelőtt lett meghirdetve a kisebbek számára. Rendőrségi kutyás bemutató is lesz, betekintést nyerhetünk egy rendőrkutya munkájába. Az állatorvosi kérdezz-felelek alatt pedig minden egészségügyi kérdésre választ kaphatnak az érdeklődők. Természetesen étel és ital is lesz a helyszínen, a szervezők házias ízekkel várják a résztvevőket. Saját kutyával is lehet érkezni, de azt kérik, aki így tesz, hozza magával állata oltási könyvét, mert csak így engedhetik be.

A rendezvény természetesen ingyenes és minden érdeklődőt nagy szeretettel várnak - főleg a gazdára váró kutyusok egy kis simogatásra!

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Videón a husky, aki megpróbálta kiszabadítani társait a menhelyen Videón a husky, aki megpróbálta kiszabadítani társait a menhelyen
A bátor kutya sajnos lebukott, de ennél cukibb letartóztatásról aligha számolhatott be a rendőrség.

5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban 5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban
Örökbefogadni jó! Gyakran hallhatjuk e szavakat, mégis hajlamosak lehetünk fenntartással kezelni a dolgot. Szeretnénk eloszlatni néhány tévhitet, melyek visszatarthatnak attól, hogy beengedj életedbe egy mentett kutyát.

Idén is több gyűjtés indul a menhelyi állatok megsegítésére – online felületen mutatja a SPAR, mikor és hol Idén is több gyűjtés indul a menhelyi állatok megsegítésére – online felületen mutatja a SPAR, mikor és hol
Folyamatosan zajlik 2024-ben is a menhelyeken élő cicák és kutyák támogatása a SPAR Magyarország és az Országos Állatvédőrség Alapítvány együttműködése keretében. A kezdeményezéssel tavaly többek között 32 ezer kilogramm száraztáp és több mint 45 ezer darab konzerv gyűlt össze számukra.

Igazi happy end: a láncról mentett magyar kutya nemzetközi reklámarc lett! Igazi happy end: a láncról mentett magyar kutya nemzetközi reklámarc lett!
Több társával együtt mentették ki az állatvédők a földi pokolból a sokat szenvedett kutyust – a szakértő kezeknek, a gondoskodásnak hála azonban teljesen felépült. Azóta szerető gazdikra is talált, mi több, igazi reklámarc lett a bájos négylábú! Szívmelengető történet!

Őrizetbe vették az állatkínzás gyanúsítottját a tapolcai rendőrök Őrizetbe vették az állatkínzás gyanúsítottját a tapolcai rendőrök
A Tapolcai Rendőrkapitányság munkatársai elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki az elkövetőket.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Ebugatta Rehabportál AIRMAX Cargo Budapest Zrt.
 Hírstart

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
5 indok, amiért a labrador a legjobb választás, vakvezetőnek Hírek - Címlapon
5 indok, amiért a labrador a legjobb választás, vakvezetőnek
Támogassa szavazatával a magyar tudósok, kutatók munkáját! Hírek - Címlapon
Támogassa szavazatával a magyar tudósok, kutatók munkáját!