A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Állatvédelmi ösztöndíjprogramra pályázhatnak diplomás jelentkezők

2023. augusztus 07., 14:45


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem




Állatvédelmi ösztöndíjprogramra pályázhatnak diplomás jelentkezők, a képzések szeptemberben kezdődnek a Miskolci Egyetem Állam- és Jogtudományi Karán - közölte az MTI-vel a Közös ügyünk az állatvédelem Alapítvány.



A szervezet állatvédelmi ösztöndíjprogramjának I. üteme az idén másodjára induló, 2 féléves állatvédelmi szakjogászképzésben és az először meghirdetett, ugyancsak 2 féléves jogi szakokleveles állatvédelmi szakemberképzésben 5-5 hallgató tandíját állja. Az oktatást jelenléti és online formában, az Állatorvostudományi Egyetem Állatvédelmi Központjának szakmai együttműködésével szervezik meg Miskolcon - írták.

 

 

Állatvédelmi ösztöndíjprogramra pályázhatnak diplomás jelentkezők
Állatvédelmi ösztöndíjprogramra pályázhatnak diplomás jelentkezők
Fotó: Unsplash - Bruno Cervera

 

 

A közlemény szerint a résztvevők elsajátíthatják az állatvédelem jogintézményeihez kapcsolódó ismereteket, illetve megismerhetik az állatvédelem szervezeti rendszerét, eljárásait. A képzések hozzájárulhatnak a civil állatvédelem hatékonyságának és elismertségének javulásához, az állatjóllét és az állattartási kultúra fejlődéséhez - tették hozzá.

 

Az ösztöndíjpályázat augusztus 31-én zárul, az állatvédelmi tapasztalat és kutatási tevékenység előnyt jelent. A jelentkezőknek legalább 5 évig Magyarországon kell a megszerzett tudásukat hasznosítaniuk. A feltételek az alapítvány honlapján, a képzés részletei a Miskolci Egyetem jogi karának honlapján olvashatók. 

 

 

 

Forrás: MTI

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Menhelyi kutyák a reflektorfényben - árva kutyákkal mutatták be a hazai divattervezők kollekcióikat Menhelyi kutyák a reflektorfényben - árva kutyákkal mutatták be a hazai divattervezők kollekcióikat
2023. december 9-én került megrendezésre a Dogs on the Catwalk eseménye. A rendezvény főszereplői örökbefogadható menhelyi kutyusok, akik egy különleges fashion show keretében vonulnak végig a kifutón, divattervezők hazai márkáinak kollekcióit bemutató modellekkel a póráz túlsó végén. 2018. után most az Ürömi Állatmenhely 8 mentvényéé volt a lehetőség, hogy megmutatkozzon a nagyközönség előtt hazai sztárok kíséretében.

Felnőtt kutyát fogadnál örökbe? Van 10 érvünk mellette! Felnőtt kutyát fogadnál örökbe? Van 10 érvünk mellette!
Leendő négylábú családtagunk kiválasztásánál felmerülhet a „Mi lenne, ha menhelyről hoznánk kutyát?” kérdés. Valamint az is, fiatalabb vagy idősebb gazdikeresőt válasszunk. Utóbbihoz hoztunk most 10 szuper érvet!

Így lopják a kutyákat Budapesten! Így lopják a kutyákat Budapesten!
Az egyik újbudai állatvédő személyes tapasztalatait osztotta meg a közösségi médiában, amikor beszámolt az esetről, aminek szemtanúja volt.

Meglepő kutatási eredmények a magyarországi állattartási szokásokról Meglepő kutatási eredmények a magyarországi állattartási szokásokról
A kérdőívet 843-an töltötték ki 2021. június 20. és augusztus 30. között. Talán az egyik legszembetűnőbb adat, hogy a megkérdezett kutyatartók közel 25%-a, a macskatartók 10,1%-a nem szeretné ivartalaníttatni állatát.

Muffin Glóriája – egy vak kutyus hagyatéka Muffin Glóriája – egy vak kutyus hagyatéka
A gazdit a végletekig lesújtotta, amikor azt kellett látnia, hogy szeretett kedvence, Muffin állandóan leesik a lépcsőről bent a házban és mindennek egyfolytában nekimegy. A kutyus pedig teljesen depressziós lett rövid időn belül és megmozdulni is félt.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Hírstart EB OVO Közhasznú Egyesület AIRMAX Cargo Budapest Zrt.
 Ebugatta

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Állatbarát Kihívás a hontalan állatokért - Pedagógusok és szülők is csatlakozhatnak! Hírek - Címlapon
Állatbarát Kihívás a hontalan állatokért - Pedagógusok és szülők is csatlakozhatnak!
Így nyaralunk kutyával – friss felmérés a hazai gazdik utazási szokásairól Hírek - Címlapon
Így nyaralunk kutyával – friss felmérés a hazai gazdik utazási szokásairól