A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Állatvédők néztek farkasszemet a rendőrökkel az állatkínzó nő tanyájánál

2019. augusztus 20., 09:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem




A Szurkolók az állatkínzás ellen csoport tagjai látogattak el annak az állatkínzó nőnek a házához, aki ellen állatkínzás miatt rendőri nyomozás van folyamatban. A nő a otthon tartózkodott, de rendőrök védték.



Balotaszállás. Most gyakran hallani erről a településről a sajtóban. A nemrég megkínzott és sajnos elpusztult kutya híre bejárta az országos és külföldi sajtót.

 

 

Sokan felháborodtak az eset kapcsán, teszem hozzá okkal. Ez gyakorlatilag minden jóérzésű embernél kiverte a biztosítékot. (Nálunk is.) A Szurkolók az állatkínzás ellen nevű Facebook csoportban jelent meg a hír, hogy szeretnék meglátogatni azt, aki e szörnyűségeket elkövette.  A bejelentést követően nagy számú rendőri erőt vezényeltek a helyszínre, az indulatok megfékezése céljából, így a nagy találkozás sajnos elmaradt, viszont "Nem végeztünk. Visszamegyünk. Erre mérget vehet mindenki." - írják.

 

 

 

Balotaszállás. Tegnap felkerekedtünk és úgy döntöttünk végre a szemébe nézünk. Voltak terveink hogy miképp veszünk...

Posted by Szurkolók az állatkínzás ellen on Sunday, August 18, 2019

 


Indexkép forrás: facebook.com/allatkinzasellen/

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Menhelyi kutyák a reflektorfényben - árva kutyákkal mutatták be a hazai divattervezők kollekcióikat Menhelyi kutyák a reflektorfényben - árva kutyákkal mutatták be a hazai divattervezők kollekcióikat
2023. december 9-én került megrendezésre a Dogs on the Catwalk eseménye. A rendezvény főszereplői örökbefogadható menhelyi kutyusok, akik egy különleges fashion show keretében vonulnak végig a kifutón, divattervezők hazai márkáinak kollekcióit bemutató modellekkel a póráz túlsó végén. 2018. után most az Ürömi Állatmenhely 8 mentvényéé volt a lehetőség, hogy megmutatkozzon a nagyközönség előtt hazai sztárok kíséretében.

Felnőtt kutyát fogadnál örökbe? Van 10 érvünk mellette! Felnőtt kutyát fogadnál örökbe? Van 10 érvünk mellette!
Leendő négylábú családtagunk kiválasztásánál felmerülhet a „Mi lenne, ha menhelyről hoznánk kutyát?” kérdés. Valamint az is, fiatalabb vagy idősebb gazdikeresőt válasszunk. Utóbbihoz hoztunk most 10 szuper érvet!

Állatkínzót fogtak Budapesten: megvan a körözött férfi, aki kutyákat bántalmazott Állatkínzót fogtak Budapesten: megvan a körözött férfi, aki kutyákat bántalmazott
Az összefogás ereje: épp a Párizsba tartó vonatra igyekezett a körözött állatkínzó férfi, amikor sikerült elfogni.

Így lopják a kutyákat Budapesten! Így lopják a kutyákat Budapesten!
Az egyik újbudai állatvédő személyes tapasztalatait osztotta meg a közösségi médiában, amikor beszámolt az esetről, aminek szemtanúja volt.

Mikor azt hinnénk, nincs már lejjebb – elképesztő állatkínzásra derült fény Hajdú-Bihar vármegyében Mikor azt hinnénk, nincs már lejjebb – elképesztő állatkínzásra derült fény Hajdú-Bihar vármegyében
Az emberi gonoszság nem ismer határokat – ismét bebizonyosodott. A Hajdú-Bihar vármegyei Nyíracsádon talált két jószándékú állatbarát talált rá a hat hónap körüli kutyára, akit ismeretlen tettes felakasztott – a kutyán friss és jóval régebbi bántalmazások nyomai is voltak.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Beagle Club Online Irodakutya.com JULIUS-K9 AEGON Magyarország Zrt.

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Hivatalosan is megnyílt a Kőszegi Kutyastrand Hírek - Címlapon
Hivatalosan is megnyílt a Kőszegi Kutyastrand
A tűzijáték miatti óvintézkedésekre figyelmezteti a kutyatartókat a főváros rendészeti igazgatósága Hírek - Címlapon
A tűzijáték miatti óvintézkedésekre figyelmezteti a kutyatartókat a főváros rendészeti igazgatósága