A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Az Állatorvostudományi Egyetem is eltáncolta a Jerusalema Challenget

2021. augusztus 27., 11:30


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű




Körbetáncolták a kampuszt az Állatorvostudományi Egyetem hallgatói, oktatói, munkatársai - de még a rektorhelyettesek is! Természetesen nem maradhattak ki a négylábúak sem: kutyák, szarvasmarhák, és egy ló is feltűnik a vidám videón.



 

 

Tavaly jelent meg és indult hódító útjára a Jerusalema Challenge, és a mai napig töretlen a sikere, újabb és újabb baráti társaságok, együttesek, munkahelyek teljesítik. Hazánkban is számos táncos videó született már: többek közt az Ürömi Állatotthon és a magyar állatvédők is eljárták már az örömtáncot. 

 

A zulu nyelven énekelt dalra készült koreográfia az életörömöt, a reményt jelképezi és vált az egészségügyi dolgozókat köszöntő himnusszá az elmúlt nehéz időszakban.

 

Az Állatorvostudományi Egyetemen 1787 óta minden évben volt oktatás – a szabadságharc, a világháborúk, az 1956-os forradalom és a koronavírus-járvány alatt sem történt ez másképp - írja az egyetem honlapja. Az egyetem hallgatói a pandémia alatti önkéntes munkájukkal példát mutattak bátorságból, fegyelmezettségből, bajtársiasságból és összefogásból. Köszönetképpen és biztatásul az előttünk álló időszakra fogtak össze a dolgozók és a hallgatók, hogy elkészítsék saját videójukat.

A felvételeken betekintést nyerhetünk a legzöldebb campus több helyszínére, az Anatómia Múzeumba, a Hutÿra Ferenc Könyvtár, Levéltár és Múzeumba, a szoborparkba és az üllői Dóra major Tangazdaságba. Az Állatorvostudományi Egyetem rektora, Dr. Sótonyi Péter mellett szerepet kapnak a rektorhelyettesek, az egyetemi oktatók és munkatársak, a klinikákon dolgozó állatorvosok, a hallgatók és természetesen nem maradhatnak el az állatok sem.

 

 

 

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Egy kutyusért mentek a menhelyre – aztán kiderült, hogy a legjobb barátja is gazdira vár Egy kutyusért mentek a menhelyre – aztán kiderült, hogy a legjobb barátja is gazdira vár
Megható videón a kettős örökbefogadás!

Így örül a kiskutya, amikor kedvenc focicsapata gólt szerez Így örül a kiskutya, amikor kedvenc focicsapata gólt szerez
Lelkesen ugrándozik és hangosan vakkant – Ezt a videót nem lehet kihagyni!

Miért szeretik a kutyák, ha megvakargatjuk a hátsójukat, derekukat? Miért szeretik a kutyák, ha megvakargatjuk a hátsójukat, derekukat?
Azt a bizonyos pontot a leleményesebb ebek a falnak, bútoroknak, kerítésnek dőlve, vagy a fűben hemperegve is megpróbálhatják megvakarni. De mennyivel könnyebb a gazdi segítségét kérni! Hóbort csupán, vagy komolyabb dologra utal, amelynek érdemes utánajárni?

Napi kedvesség - Beengedte a buszsofőr a járműbe a szakadó eső elől menekülő kutyát Napi kedvesség - Beengedte a buszsofőr a járműbe a szakadó eső elől menekülő kutyát
A vezetőülésen üldögélve várhatta meg a kutya, amíg megérkezett a további segítség. Közben hálásan fogadta a simiket a kedves sofőrtől.

Új kutyás Guinness rekord született: ő a legnagyobb kutya! Új kutyás Guinness rekord született: ő a legnagyobb kutya!
„Nem hiszem, hogy tisztában lenne azzal, mekkora. Folyton megpróbálja magát belepasszírozni a kicsi fekhelyekbe, s ha ez nem sikerül neki, akkor ránk telepszik, mint egy öleb."

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Praktiker Egyedi kutyás ajándéktárgyak Ebugatta MTI

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
5 dolog, amit azonnal megérez Rajtad a kutyád Hírek - Címlapon
5 dolog, amit azonnal megérez Rajtad a kutyád
"Ments meg, kérlek!" – Mancsát nyújtja segítőjének az oszlophoz láncolt, éhező kutya Hírek - Címlapon
"Ments meg, kérlek!" – Mancsát nyújtja segítőjének az oszlophoz láncolt, éhező kutya