A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Az örökbefogadott pitbull nem bírja abbahagyni új gazdija ölelgetését

2017. február 10., 12:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem




Olyan hálás a megmentőjének és olyan boldog új, szerető otthonában az örökbefogadott pitbull, hogy legszívesebben a nap minden percében ölelgetné gazdáját, puszikat osztana neki, vagy csak hozzábújna.



Szerelem első látásra - így is le lehetne írni Kayla Filoon és Russ, a pitbull találkozását. A menhelyen való találkozás első pillanatában már különleges kötelék alakult ki közöttük. Kayla egyébként menhelyi kutyusok sétáltatásával foglalkozik szabadidejében - Russal is így találkozott. Nagyon soványan került a pitbull a menhelyre, szőre több helyen hiányzott, és látszott, hogy bántották.

 

Russ, a pitbull csendesen üldögélt kennele sarkában a menhelyen
Russ, a pitbull csendesen üldögélt kennele sarkában a menhelyen
Fotó: thedodo.com

 

Kayla azonnal beleszeretett a nyugodtan üldögélő kutyusba, aki csak szerényen meghúzódott ketrece sarkában, és csendben bámulta őt. Nem érdekelte a többi kutya, sem az, hogy azok folyamatosan ugatnak, ugrabugrálnak, felfordulást csinálnak. Őt csak Kayla érdekelte, még akkor is, mikor kivitte sétálni. Hamar felfedezték, hogy Russ ismeri az alapvető parancsszavakat, mint az ülj, vagy a maradsz: valakihez tehát tartoznia kellett. Elképzelni sem tudták azt, hogyan kerülhetett mégis ilyen borzalmas állapotba…

 

Az árva pitbull korábban biztosan gazdis volt
Az árva pitbull korábban biztosan gazdis volt
Fotó: thedodo.com

 

Russ az autóban, úton új otthona felé
Russ az autóban, úton új otthona felé
Fotó: thedodo.com

 

Kayla még aznap hazatelefonált édesanyjának, hogy szóljon: el kell hozniuk egy kutyát a menhelyről. “Anyukám azt hitte, viccelek. Minden kutyába belezúgok, akivel foglalkozok, vagy sétáltatom, és mindet haza is vinném. De Russ más volt.” - mesélte Kayla a The Dodonak. A lányt ráadásul az idő is sürgette: akkoriban a menhely zsúfolásig megtelt, sok kutyát az altatás veszélye fenyegette, főleg az időseket, betegeket. És Russ is ilyen volt, kennelköhögéssel küzdött.

 

Még a szűk fotelben is odabújt gazdája mellé a pitbull - addig helyezkedett, míg meg tudta ölelni a gazdit
Még a szűk fotelben is odabújt gazdája mellé a pitbull - addig helyezkedett, míg meg tudta ölelni a gazdit
Fotó: thedodo.com

 

Az ölelő pitbullról készült fotók bejárták az internetet
Az ölelő pitbullról készült fotók bejárták az internetet
Fotó: thedodo.com


Másnap este Kayla el is hozta Russt. “Csak ült nyugodtan a mellettem lévő ülésen. Ahogy néztem, arra tudtam csak gondolni: ő a tökéletes kutya!” Russnak kellett egy kevés idő, míg megszokta vadiúj életét, kezdetben nagyon sokat aludt. Ám hamar otthon érezte magát Kaylanál, és folyamatosan azon volt, hogy mindig és minél közelebb legyen gazdijához. Hiába van külön ágya, üres kanapé, ő “csakazértis” gazdája mellé bújik - volt, hogy szó szerint megölelte! Kayla barátja erről a pillanatról tudott egy képet is lőni, ami azóta futótűzként terjed az interneten. A lány reméli, hogy a fotó többek szívét megérinti, és inkább az örökbefogadás mellett fognak dönteni.

 

Hála és szeretet - végtelen mennyiséget ad ebből a kettőből a mentett kutya
Hála és szeretet - végtelen mennyiséget ad ebből a kettőből a mentett kutya
Fotó: thedodo.com

 

 

 

Forrás: kutyabarathelyek.hu,thedodo.com
Indexkép forrás: thedodo.com

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Szeretik a kutyák, ha megpusziljuk őket? Szeretik a kutyák, ha megpusziljuk őket?
Van, aki szereti a kutyapuszit és van, aki a gondolatától is irtózik. Mit gondolhatnak erről kutyáink? Értik-e, ha puszit adunk nekik, és egyáltalán szeretik-e?

Miért nyalogat a kutyád? Miért nyalogat a kutyád?
Téged is gyakran nyalogat a kutyád? Akkor biztosan elgondolkodtál már azon, mi állhat e viselkedés hátterében, miért szereti annyira ezt a cselekvést rajtad gyakorolni négylábú barátod.

Skóciában is megtiltják az XL bully kutyák tenyésztését és forgalmazását Skóciában is megtiltják az XL bully kutyák tenyésztését és forgalmazását
Az angliai és a walesi tilalom elrendelése után a skót kormány is megtiltja az amerikai bully kutyafajta XL változatának tenyésztését és forgalmazását.

Egy bolt ajtaja előtt könyörgött segítségért az éhező mamakutya Egy bolt ajtaja előtt könyörgött segítségért az éhező mamakutya
… de nem volt egyedül. Négy aprócska kölykét szerette volna biztonságban tudni, mielőtt feladná a reményt.

Kutyakekszeket és játékokat hagynak a látogatók a 150 éve elhunyt, hős kutya szobránál Kutyakekszeket és játékokat hagynak a látogatók a 150 éve elhunyt, hős kutya szobránál
Sallie egyszerűen ott volt azok mellett, akiket megszeretett, hűségesen vigyázta álmukat, és a tragédia óráiban sem hagyta el azokat, akik gondoskodtak róla, akik fontosak voltak a számára.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Egyedi kutyás ajándéktárgyak Rehabportál AIRMAX Cargo Budapest Zrt.
 EB OVO Közhasznú Egyesület

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Mancs a kézben nyaraltunk Hírek - Címlapon
Mancs a kézben nyaraltunk
Pörgesd fel a hétvégéd! Hírek - Címlapon
Pörgesd fel a hétvégéd!