A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Az otthontalan állatokért fogtak össze a Hankook munkatársai

2022. augusztus 31., 12:30


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem




A Hankook dolgozói mindig segítő szándékkal állnak a nemes ügyek mellé. Legújabb összefogásuk eredményeképpen mindössze néhány napon belül egy autónyi adományt gyűjtöttek össze a Felelős Állattartásért Dunaújváros Alapítvány (FÁDA) mentvényei számára.



 

A Hankook kommunikációs osztályának kezdeményezése nyomán egyetlen hét alatt több zsáknyi állateledelt, konzervet, parazitaellenes készítményt, etetőtálat és egyéb, a felelős állattartáshoz nélkülözhetetlen adományt gyűjtöttek össze az abroncsgyár dolgozói.

 

„Kollégáink mindig példaértékű összefogásról tesznek tanúbizonyságot, ha dolgozói adománygyűjtést indítunk. Eddig a legtöbb alkalommal hátrányos helyzetű vagy beteg embertársaink számára gyűjtöttünk, de most bebizonyosodott, hogy az önzetlenség akkor sem marad el a munkatársaink részéről, ha a segítségkérés négylábúaktól érkezik” – nyilatkozta a kezdeményezés elindítója, Tóth Alexandra, kommunikációs szakértő.

 

 

A FÁDA rácalmási telephelyén mintegy száz kutya és macska várja, hogy a kennelsorról szerető gazdihoz kerülhessen
A FÁDA rácalmási telephelyén mintegy száz kutya és macska várja, hogy a kennelsorról szerető gazdihoz kerülhessen

 

 

A cég képviselői a felajánlásokat augusztus 26-án, a kutyák világnapján személyesen szállították el a FÁDA rácalmási telephelyére, ahol összesen mintegy száz kutya és macska várja, hogy a kennelsorról szerető gazdihoz kerülhessen, rajtuk kívül pedig még számos mentvény „várja az igazit” az alapítvány ideiglenes befogadóinál.

 

 

A FÁDA mentvényei számára gyűjtöttek a Hankook munkatársai
A FÁDA mentvényei számára gyűjtöttek a Hankook munkatársai

 

 

A FÁDA szíve-lelke, alapítója és összetartója, Csenki Viktória főállása mellett erőn felül gondoskodik az árva kutyákról és macskákról. Mellette önkéntes segítők igyekeznek szebbé tenni a mentett állatok mindennapjait, az alapítvány pedig jobbára felajánlásokból tartja fenn magát. Viktória kiemelte, segítő kézre és adományra az év minden időszakában nagy szükségük van, hiszen hiába talál gazdára egy héten több kutya is, akár háromszor annyi új mentvény érkezik a helyükre. Az adományokért hálásak a Hankook dolgozóinak és bíznak benne, hogy minél több hasonló kezdeményezéshez kapnak kedvet az állatbarátok.

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Idén is több gyűjtés indul a menhelyi állatok megsegítésére – online felületen mutatja a SPAR, mikor és hol Idén is több gyűjtés indul a menhelyi állatok megsegítésére – online felületen mutatja a SPAR, mikor és hol
Folyamatosan zajlik 2024-ben is a menhelyeken élő cicák és kutyák támogatása a SPAR Magyarország és az Országos Állatvédőrség Alapítvány együttműködése keretében. A kezdeményezéssel tavaly többek között 32 ezer kilogramm száraztáp és több mint 45 ezer darab konzerv gyűlt össze számukra.

Igazi happy end: a láncról mentett magyar kutya nemzetközi reklámarc lett! Igazi happy end: a láncról mentett magyar kutya nemzetközi reklámarc lett!
Több társával együtt mentették ki az állatvédők a földi pokolból a sokat szenvedett kutyust – a szakértő kezeknek, a gondoskodásnak hála azonban teljesen felépült. Azóta szerető gazdikra is talált, mi több, igazi reklámarc lett a bájos négylábú! Szívmelengető történet!

Őrizetbe vették az állatkínzás gyanúsítottját a tapolcai rendőrök Őrizetbe vették az állatkínzás gyanúsítottját a tapolcai rendőrök
A Tapolcai Rendőrkapitányság munkatársai elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki az elkövetőket.

Jótékonysági koncertet tart februárban a Rex Kutyaotthon Alapítvány Jótékonysági koncertet tart februárban a Rex Kutyaotthon Alapítvány
A magyar beatzene hőskora címmel jótékonysági koncertet rendez a Rex Kutyaotthon Alapítvány február 2-án az újpesti UP Rendezvénytéren. A koncert teljes bevételét a most épülő Felelős Állattartás Háza befejező munkálataira fordítják - tájékoztatta az alapítvány az MTI-t.

Árva állatok karácsonya - 200 állatvédő szervezet részesül tápadományban Árva állatok karácsonya - 200 állatvédő szervezet részesül tápadományban
Az előző évekhez hasonlóan, idén is tápadományban részesülnek az állatvédelmi civil szervezetek - közölte Ovádi Péter, az állatvédelmi cselekvési terv kidolgozásáért és végrehajtásáért felelős kormánybiztos az MTI-vel.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Ebugatta Rehabportál Egyedi kutyás ajándéktárgyak MOL Nyrt.

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Ennek a kutyusnak hála igazán vidámra sikeredett az esküvői fotózás Hírek - Címlapon
Ennek a kutyusnak hála igazán vidámra sikeredett az esküvői fotózás
Barátságra kódolva - Tényleg léteznek a kutyaszeretet gének? Hírek - Címlapon
Barátságra kódolva - Tényleg léteznek a kutyaszeretet gének?