A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Ennek a kutyusnak hála igazán vidámra sikeredett az esküvői fotózás

2022. szeptember 02., 06:30


Szerző: M.Lilla


Kategória: Könnyű
Mintha érezte volna, hogy itt most valami nagyon fontos dolog történik, amihez illik jó képet vágni. 

Menyegző. Egy életre szóló esemény, amikor két szerető szív hivatalosan is egymásba fonódik. És amikor eljön a Nagy Nap, sokak számára természetes, hogy négylábú barátjuk is elkíséri őket. Még ha nem is lehet jelen az anyakönyvvezetőnél vagy a templomi szertartáson, a fényképeken ott lesz, mert ott kell lennie.

 

Azt mondják, kedvenceink együtt éreznek velünk; érzik, hogy most valami nagyon fontos dolog van készülőben, a gazdikat legtöbbször a várakozás és izgatottság felhője lengi körül, amibe némi aggodalom is vegyülhet, hogy minden az elképzeléseik szerint alakuljon, vagy még annál is jobban.

 

 

Az ifjú pár és kedvencük, Luna
Az ifjú pár és kedvencük, Luna, az ausztrál pásztorkutya
Fotó: Sarah Pukin Photography

 

 

Ezek az érzések a kutyákra is átragadhatnak, nem csoda hát, hogy sajátos módon igyekeznek kicsit oldani a hangulatot. Ki azzal, hogy a legváratlanabb pillanatban tesz le egy „csomagot”, mondjuk pont a fényképezkedő gazdik lába elé... Másokra rájön az ötperc, és fel-alá kezd el rohangálni hatalmas vigyorral a pofiján. Közben véletlenül felborítanak ezt-azt, talán még a gondosan felépített többemeletes tortába is belekóstolnak. Kár lenne kihagyni a kínálkozó lehetőséget, igaz?

 

Luna, az ausztrál pásztorkutya nem csinált semmi ilyesmit. Egészen más miatt lett híres. Nézzétek csak:

 

 

Luna kutyus az esküvői fotón - Nagy mosolyt kérek
Luna kutyus az esküvői fotón - Nagy mosolyt kérek!
Fotó: Sarah Pukin Photography

 

 

Szépen üldögél gazdái között, de az arckifejezése mindent visz! Callie és Travis Jones idén júliusban mondták ki egymásnak a boldogító igent egy gyönyörű szertartás keretében. Kedvencük, Luna is részt vett az eseményen, és amikor később visszanézték az esküvői albumot, szinte egyszerre nevettek fel.

 

A fényképek elkészítéséhez egy profi fotós segítségét kérték, aki el volt ragadtatva a látványtól, amit a szervezők aprólékosan megterveztek és kidolgoztak. A természetközeli helyszín, a díszlet, a berendezés, a virágok is meghitt hangulatot árasztottak, a vendégek mesésen érezték magukat. Az ifjú pár mindenképpen kutyabarát esküvőt szeretett volna, így hát többen is elhozták kedvenceiket, akik Lunával együtt példásan viselkedtek. 

 

 

Ki hitte volna, hogy ez a tündéri kölyökkutya egyszer híres lesz?
Ki hitte volna, hogy ez a tündéri kölyökkutya egyszer híres lesz?
Fotó: Facebook/Callie Jones

 

 

Miután örök hűséget fogadtak egymásnak, felkészültek a fotózásra, ám arra várniuk kellett néhány napot, mire megnézhették az eredményt. Fotósuk, Sarah Pukin alig győzte visszafogni magát, amikor átnyújtotta nekik a képeket, hiszen ő már jó előre látta azt, ami a gazdik arcára egy életen át mosolyt fog csalni.

 

Ezt a pillanatot nem tarthatták magukban, így augusztusban feltették ama bizonyos fényképet egy kutyás csoportba, ahol rövidesen már 30 ezren reagáltak rá. Luna ikonikus vigyora szárnyra kapott, a TikTok-on nem kevesebb, mint 1.3 millió alkalommal nézték meg.

 

 

@stothep The very best wedding guest!! #blueheeler #weddingguest #weddingdog #awkward #calgarywedding #calgaryphotographer ♬ Ma Baker - Boney M.

 

 

Számomra a kutyák jelentik a legnagyobb boldogságot! Szeretettel várok minden ebet a fotózásra, akiknek hála igazán mulatságosra sikerülnek a képek!” - jelentette ki Sarah. - „Minden szerelmes párnak megvan a maga különleges története. A célom, hogy a lehető legvalósághűbben visszaadhassam ezt a fotóimon keresztül, így bárki, aki megnézi az esküvői képeket, érezze a személyiségüket is.”

 

Ezúttal Luna is megmutatott lényéből egy kis darabot, és talán egyet érthetünk abban, hogy igazán egyedi jelenség!

 

Forrás: boredpanda.com
Indexkép forrás: Sarah Pukin Photography

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

A vonatozó kutyus mindenkinek mosolyt csal az arcára A vonatozó kutyus mindenkinek mosolyt csal az arcára
Hála a tündéri kutyusnak mindenkinek jobb kedvvel folytatódik a napja, aki összefut vele munkába vagy épp hazafelé menet a vonaton. Lássuk be! Minden járatra kellene egy ilyen csodás hangulat-felelős!

Okos kutyus - Finom szendvicsekbe rejtették el a gyógyszereit, de ő inkább kispárnát csinált belőle Okos kutyus - Finom szendvicsekbe rejtették el a gyógyszereit, de ő inkább kispárnát csinált belőle
Udvariasan elvette a pulykás szendvicseket, aztán gondosan felhalmozta őket egy kupacba. Tekintetében a csendes ellenállás tüze lobogott: "Én ezt bizony meg nem eszem!"

Az év kutyás fotói 2022 Az év kutyás fotói 2022
Az Év Nemzetközi Kutyafotósa versenyen évről-évre megmérettetheti magát minden profi és amatőr fotós az egész világról. Ez a kezdeményezés az első olyan, amin kizárólag kutyás fotókkal lehet nevezni és a nyertesek pénzdíjazásban is részesülnek.

Annie hercegnő - Ilyen vidáman telnek egy 19 éves kutya napjai, mióta kihozták a menhelyről Annie hercegnő - Ilyen vidáman telnek egy 19 éves kutya napjai, mióta kihozták a menhelyről
Annie kutyus már nagyon-nagyon öreg volt, amikor előző gazdái leadták a menhelyre. Az állatmentőknek hála azonban újra kiült pofijára a boldog mosoly. Szívmelengető videó!

Belógott a sípályára a kutya, és majdnem megnyerte az Alpesi Sí Világkupát Belógott a sípályára a kutya, és majdnem megnyerte az Alpesi Sí Világkupát
Hihetetlen sebességgel száguldott lefelé a hóban...

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

AEGON Magyarország Zrt. MTI AIRMAX Cargo Budapest Zrt.
 EB OVO Közhasznú Egyesület

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Hősiesen védte rosszul lett gazdáját az öreg, vak puli – még a mentősöktől is Hírek - Címlapon
Hősiesen védte rosszul lett gazdáját az öreg, vak puli – még a mentősöktől is
Támadnak a kullancslegyek hazánkban is Hírek - Címlapon
Támadnak a kullancslegyek hazánkban is