A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Bécs a kutyabarát helyek tárháza

2015. január 16., 07:15


Szerző: RSM


Kategória: Jó tudni!
Rengeteg kutyafuttató, kutyastrand, kutyapark található az osztrák fővárosban. Folyamatosan növeli a város vezetése a helyek számát, hogy a több mint ötvenezer kutya, aki itt él, nyugodtan játszhasson és kikapcsolódhasson.A szomszédok fővárosában különleges figyelmet kap a város vezetésétől a kutyások helyzete. Itt is, mint nálunk, szabályozva van az ebtartás, amit nagyon komolyan vesznek. Nem lehet szabadon sétálgató kutya az utcákon, parkokban kutyapiszkítás. Csak a kijelölt helyeken mozoghatnak szabadon a négylábúak. 

 

Külön internetes oldalakon lehet informácikat kapni a kerületeken található összes kutyafuttatóról és parkokról. A nyugati színvonalat jelzi, hogy minden egyes területről térkép, pontos leírás, nagyság és még telefonszám is található az online felületen. Így, aki még nem ismeri a várost, annak hatalmas segítséget jelentenek ezek az információk. 

 

Dog Zone, kivéve Ross átnyúló
Kutyás terület a Rossauerlände-n
Fotó: hunde-zone.at

 

Bécsben lehetővé tették, hogy a Dunában - egy kifejezetten kutyás strandon - együtt fürödhessen gazda és kedvence. 

A főváros legnagyobb kutyaparkja a Práterben található. A maga 300.000 négyzetméterével a legszebb kutyás terület. Nincs bekerítve, ivókutakkal, és kakigyűjtőkkel van ellátva, valamint a megközelíthetősége is nagyon jó.

 

Dog Zone Prater
A práteri kutyafuttató (egy szeletkéje) 
Fotó: www.hunde-zone.at

 

Aki kutyával kirándul Bécsbe, nem kell csalódnia! Gyorsan és kényelmesen talál olyan területet, ahol megmozgathatja kedvencét. 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

3 fontos ok, amiért NE engedd, hogy a kutyád pórázon ismerkedjen idegen kutyákkal 3 fontos ok, amiért NE engedd, hogy a kutyád pórázon ismerkedjen idegen kutyákkal
„Ugyan, mi lehet a probléma?” - Merülhet fel benned. „Hiszen a kutyák társas lények, nem?” Nos, nem feltétlenül. És bár fejleszthető a szocializációjuk, mégsem hasznos dolog erőltetni a barátkozást, mert bizony baj is lehet belőle.

7 mindennapos mozzanat, ami kutyásként nagyon más lesz 7 mindennapos mozzanat, ami kutyásként nagyon más lesz
De megéri, mert a kettőnk közt létrejövő szeretetteljes kapcsolat igazi ajándék. Néha azonban nem is olyan könnyű összeegyeztetni életünket, mégis haladunk a változással, hiszen fontos, hogy kedvencünk is jól érezze magát.

Kutya a kertben - 10 dolog, ami veszélyt jelenthet Kutya a kertben - 10 dolog, ami veszélyt jelenthet
Kertünk az a hely, ahol kutyánk szabadon mozoghat, kedvére szaladgálhat, játszhat, napozhat. A mi felelősségünk, hogy mindez biztonságos is legyen számára.

Újabb kutya halt meg a Budai várban Újabb kutya halt meg a Budai várban
Gino, a lagotto kutyus csütörtökön a várban sétált gazdáival a kutyafuttatásra kijelölt területen, amikor máig érthetetlen okból felugrott a Tóth Árpád sétány külső falára, majd a mélybe zuhant. Súlyos sérülései következtében sajnos a gondos orvosi kezelés ellenére belehalt a balesetbe. Részvétünk a gazdinak!

Azon dolgozik egy magyar, hogy mudi, puli és border collie LEGO figura is készüljön - fotón az első tervek Azon dolgozik egy magyar, hogy mudi, puli és border collie LEGO figura is készüljön - fotón az első tervek
Különleges játék kutyafuttatót és új kutya figurákat is tervezett egy fiatal magyar formatervező mérnök. Szalay Péternek tízezer támogatói szavazatra lenne szüksége ahhoz, hogy megvalósíthassa gyermekkori álmát és igazi LEGO tervező legyen. Fotón mutatjuk a különleges játék látványterveit.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Egyedi kutyás ajándéktárgyak AIRMAX Cargo Budapest Zrt.
 EB OVO Közhasznú Egyesület MTI

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
30 ezer Ft-ra büntetnek, ha nem jelented be a kutyádat? Hírek - Címlapon
30 ezer Ft-ra büntetnek, ha nem jelented be a kutyádat?
Újra egy puli a sztár Amerikában! Hírek - Címlapon
Újra egy puli a sztár Amerikában!