A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Bécs a kutyabarát helyek tárháza

2015. január 16., 07:15


Szerző: RSM


Kategória: Jó tudni!




Rengeteg kutyafuttató, kutyastrand, kutyapark található az osztrák fővárosban. Folyamatosan növeli a város vezetése a helyek számát, hogy a több mint ötvenezer kutya, aki itt él, nyugodtan játszhasson és kikapcsolódhasson.



A szomszédok fővárosában különleges figyelmet kap a város vezetésétől a kutyások helyzete. Itt is, mint nálunk, szabályozva van az ebtartás, amit nagyon komolyan vesznek. Nem lehet szabadon sétálgató kutya az utcákon, parkokban kutyapiszkítás. Csak a kijelölt helyeken mozoghatnak szabadon a négylábúak. 

 

Külön internetes oldalakon lehet informácikat kapni a kerületeken található összes kutyafuttatóról és parkokról. A nyugati színvonalat jelzi, hogy minden egyes területről térkép, pontos leírás, nagyság és még telefonszám is található az online felületen. Így, aki még nem ismeri a várost, annak hatalmas segítséget jelentenek ezek az információk. 

 

Dog Zone, kivéve Ross átnyúló
Kutyás terület a Rossauerlände-n
Fotó: hunde-zone.at

 

Bécsben lehetővé tették, hogy a Dunában - egy kifejezetten kutyás strandon - együtt fürödhessen gazda és kedvence. 

A főváros legnagyobb kutyaparkja a Práterben található. A maga 300.000 négyzetméterével a legszebb kutyás terület. Nincs bekerítve, ivókutakkal, és kakigyűjtőkkel van ellátva, valamint a megközelíthetősége is nagyon jó.

 

Dog Zone Prater
A práteri kutyafuttató (egy szeletkéje) 
Fotó: www.hunde-zone.at

 

Aki kutyával kirándul Bécsbe, nem kell csalódnia! Gyorsan és kényelmesen talál olyan területet, ahol megmozgathatja kedvencét. 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Kóbor kutyák örökbefogadására buzdít miséin a kutyabarát pap Kóbor kutyák örökbefogadására buzdít miséin a kutyabarát pap
A Brazíliában élő Paulo atya szívében kiemelt helyet töltenek be a magukra hagyott, elárvult állatok - "Felesküdtem arra, hogy amíg csak élek, segíteni fogom őket."

A vulkanikus eredetű Somló lankáinak felfedezése kutyákkal A vulkanikus eredetű Somló lankáinak felfedezése kutyákkal
Somló, magányos tanúhegy a Bakony szélén, ami Magyarország legkisebb borvidékéről híres. A borászatok mellett a várrom, a kilátó, a tanösvény és a somlói miliő miatt érdemes ellátogatni ide. A Somló varázsa mindenkit megérint, pár napos kikapcsolódásra tökéletes úti cél a kutyákkal.

Lengyelország új alelnöke kutyabaráttá tenné a lengyel parlamentet Lengyelország új alelnöke kutyabaráttá tenné a lengyel parlamentet
Kutyával nem lehet belépni a lengyel parlamentbe, és bizony még a parlamenti autókat sem lehet használni – ezen változtatna mielőbb az újonnan megválasztott alelnök, Dorota Niedziela.

Kutya a kertben - 10 dolog, ami veszélyt jelenthet Kutya a kertben - 10 dolog, ami veszélyt jelenthet
Kertünk az a hely, ahol kutyánk szabadon mozoghat, kedvére szaladgálhat, játszhat, napozhat. A mi felelősségünk, hogy mindez biztonságos is legyen számára.

Kutyabarát helyek - Tippek, hogy igazán jól érezhessétek magatokat Kutyabarát helyek - Tippek, hogy igazán jól érezhessétek magatokat
Tagadhatatlan, hogy az állataink egyre nagyobb jelentőséggel bírnak az életünkben, s ehhez igazodva a környezetünknek is változásokon kell keresztül mennie.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Beagle Club Online JULIUS-K9 Irodakutya.com Mondial Assistance GesmbH

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
30 ezer Ft-ra büntetnek, ha nem jelented be a kutyádat? Hírek - Címlapon
30 ezer Ft-ra büntetnek, ha nem jelented be a kutyádat?
Újra egy puli a sztár Amerikában! Hírek - Címlapon
Újra egy puli a sztár Amerikában!