A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Birtokba vehetik a kutyák a pécsi strandot

2017. augusztus 18., 11:30


Szerző: S.Zs.


Kategória: Közérdekű




Egy napra a kutyák lesznek a pécsi Pollack strand urai - hatalmas kutyás-vizes-buli lesz!



Évek óta tartó hagyománya van a kutyás strand-bulinak Pécsett - az esemény azonban egyedülálló az országban, hiszen sehol máshol nem tehetik be a mancsukat kutyusok a humán strandra.

 

Itatótálka helyett egy egész medence várja a felfrissülni vágyó kutyusokat
Itatótálka helyett egy egész medence várja a felfrissülni vágyó kutyusokat - a közeli futtatóról csak egy rövid séta a strand!

 

Ez a kutyás nap búcsúztatja a strandszezont és a nyarat a Pollack strandon: és bár a szezonban nem mehetnek be a területre a kutyusok (a medencékbe pláne), a víz leengedése előtt, mikor már strandolók nincsenek, a négylábúak is kivehetik részüket a jóból.

 

Ugrálhatnak, úszhatnak, játszhatnak a kutyák a pécsi strandon
Ugrálhatnak, úszhatnak, játszhatnak a kutyák a pécsi strandon
Fotó: pecsma.hu

 

"Mi magunk is kutyabarátok vagyunk, így több mint tíz éve jött az ötlet, hogy a kutyáknak is tarthatnánk egy csobbanást" – mondta Tóvári Sándor, a strand üzemeltetője a pecsma.hu-nak. – "Volt már olyan, hogy 25 kutya lubickolt egyszerre, és egy-két bátor gazdi is bemerészkedett a vízbe."

 

Az idei kutyás strandolást szeptember 3-ára tervezik, a belépés ingyenes lesz! A részletekért figyeljétek a strand Facebook oldalát, ide kattintva.

 

 

 

 

Forrás: pecsma.hu

Témába vág

Legyen a kutyának is élmény a kempingezés! - Tippek és fontos tudnivalók Legyen a kutyának is élmény a kempingezés! - Tippek és fontos tudnivalók
A kutyabarát turizmus népszerűsége növekszik, és egyre több kutyatartó ismeri fel, hogy a kempingezés ideális lehetőséget kínál a háziállatokkal történő közös nyaralásra. Az Aranypart Camping & Apartments példája rávilágít a balatoni kutyás kempingezés aktuális lehetőségeire. Ha kutyával utazunk fontos a megfelelő szálláshely és szállástípus kiválasztása, valamint az alapfelszerelés hiánytalan összeállítása és az állattartás szabályainak ismerete a kutya kényelme érdekében. A cikk hasznos információkat kínál egy állatbarát nyaralás megszervezéséhez.

Így alakul a Fonyódi Kutyás Fürdetőhely nyitvatartása a következő hetekben Így alakul a Fonyódi Kutyás Fürdetőhely nyitvatartása a következő hetekben
Nyitvatartási információk, rendezvények és a belépőjegyek alakulása a nyár utolsó napjaiban – és azon túl.

Életbe lépett a másodfokú hőségriasztás az ország egész területén – figyeljünk oda kutyáink biztonságára! Életbe lépett a másodfokú hőségriasztás az ország egész területén – figyeljünk oda kutyáink biztonságára!
A júliusi hőségriasztás alatt sajnos több kutya is hőgutát kapott – volt, amelyik életét is vesztette. Legyünk óvatosabbak!

Így nyaralunk kutyával – friss felmérés a hazai gazdik utazási szokásairól Így nyaralunk kutyával – friss felmérés a hazai gazdik utazási szokásairól
A MOL legfrissebb országos felméréséből* kiderül, hogyan vélekedünk a kiskedvenccel való utazásról!

5 tipp, hogy a kutyás strandolás felhőtlen legyen! 5 tipp, hogy a kutyás strandolás felhőtlen legyen!
Bár az időjárást befolyásolni nem tudjuk, tehetünk azért, hogy a strandolást ezen kívül semmi ne árnyékolja be. Legyen a kutyabarát strandon eltöltött idő a kutyusnak és a gazdinak is élmény!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

EB OVO Közhasznú Egyesület AEGON Magyarország Zrt. Hírstart Rehabportál

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Kék kutyák Indiában - az emberi hanyagság újabb áldozatai Hírek - Címlapon
Kék kutyák Indiában - az emberi hanyagság újabb áldozatai
A Trónok Harca sztárja felemelte a hangját a huskyk védelmében Hírek - Címlapon
A Trónok Harca sztárja felemelte a hangját a huskyk védelmében