A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Birtokba vehetik a kutyák a pécsi strandot

2017. augusztus 18., 11:30


Szerző: S.Zs.


Kategória: Közérdekű




Egy napra a kutyák lesznek a pécsi Pollack strand urai - hatalmas kutyás-vizes-buli lesz!



Évek óta tartó hagyománya van a kutyás strand-bulinak Pécsett - az esemény azonban egyedülálló az országban, hiszen sehol máshol nem tehetik be a mancsukat kutyusok a humán strandra.

 

Itatótálka helyett egy egész medence várja a felfrissülni vágyó kutyusokat
Itatótálka helyett egy egész medence várja a felfrissülni vágyó kutyusokat - a közeli futtatóról csak egy rövid séta a strand!

 

Ez a kutyás nap búcsúztatja a strandszezont és a nyarat a Pollack strandon: és bár a szezonban nem mehetnek be a területre a kutyusok (a medencékbe pláne), a víz leengedése előtt, mikor már strandolók nincsenek, a négylábúak is kivehetik részüket a jóból.

 

Ugrálhatnak, úszhatnak, játszhatnak a kutyák a pécsi strandon
Ugrálhatnak, úszhatnak, játszhatnak a kutyák a pécsi strandon
Fotó: pecsma.hu

 

"Mi magunk is kutyabarátok vagyunk, így több mint tíz éve jött az ötlet, hogy a kutyáknak is tarthatnánk egy csobbanást" – mondta Tóvári Sándor, a strand üzemeltetője a pecsma.hu-nak. – "Volt már olyan, hogy 25 kutya lubickolt egyszerre, és egy-két bátor gazdi is bemerészkedett a vízbe."

 

Az idei kutyás strandolást szeptember 3-ára tervezik, a belépés ingyenes lesz! A részletekért figyeljétek a strand Facebook oldalát, ide kattintva.

 

 

 

 

Forrás: pecsma.hu

Témába vág

Mire figyeljünk kutyás strandoláskor? – Állategészségügyi tudnivalók Mire figyeljünk kutyás strandoláskor? – Állategészségügyi tudnivalók
A kutyás strandolás remek lehetőség arra, hogy kedvencünkkel együtt élvezzük a nyár örömeit. Azonban ahhoz, hogy a strandolás biztonságos és élvezetes legyen mindkettőtök számára, érdemes figyelembe venni néhány fontos állategészségügyi tudnivalót!

Lesz menőbb kutya ezen a nyáron a strandröplabdázó border collienál? Lesz menőbb kutya ezen a nyáron a strandröplabdázó border collienál?
Úgy adogatja a labdát a fekete-fehér kutya gazdájával, mint a profi strandröplabdások!

Miért félnek egyes kutyák a víztől, és hogyan segíthetünk nekik túllépni rajta? Miért félnek egyes kutyák a víztől, és hogyan segíthetünk nekik túllépni rajta?
Napsütés, lengedező szél, nyár… Mi is lehetne kellemesebb kikapcsolódás, mint kedvencünk társaságában ellátogatni a partra és megmártózni a vízben. És ha ő másként gondolja?

Kutyabarát strandok és fürdetőhelyek Magyarországon – Itt a 2024 -es lista! Kutyabarát strandok és fürdetőhelyek Magyarországon – Itt a 2024 -es lista!
A forró nyári napokon nincs is jobb annál, mint hűs vízparton pihenni – és ezt kutyáink legalább annyira élvezik, mint mi! De hova mehetünk, ha kutyával keresünk vízpartot? Elhoztuk idén is a kutyabarát strandtérképet!

A nyár első napjával nyílik a Hirdi Kutyastrand! A nyár első napjával nyílik a Hirdi Kutyastrand!
Végre kezdi megmutatni magát a nyári jó idő, hamarosan pedig mentehetetlenül be is robban a legmelegebb évszak. Szerencsére idén is lesz lehetőség a hűsölésre a Hirdi Kutyastrandon!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Egyedi kutyás ajándéktárgyak Mondial Assistance GesmbH MTI Irodakutya.com

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Mind a négy mancsát levágták a kutyának, most újra boldogan jár Hírek - Címlapon
Mind a négy mancsát levágták a kutyának, most újra boldogan jár
Megszüntette a nem magyar kutyafajták tenyésztőinek állami felügyeletét a parlament! Hírek - Címlapon
Megszüntette a nem magyar kutyafajták tenyésztőinek állami felügyeletét a parlament!