A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Demonstráció Deteken - a borsodi vajda is tüntet!

pontosított az MNO.hu!


2016. január 16., 22:30


Szerző: MateKrisz


Kategória: Állatvédelem




2016. január 17-én tüntetést szerveznek Deteken az állatvédők, egy videómegosztóra feltöltött felvétel miatt. Lakatos Attila, a Borsod megyei cigányvajda is demonstrál, de mint kiderült az állatvédők mellett!



Nagy felháborodást váltott ki a magyar társadalomból az a videó, melyen az látható, hogy Gulyás Erzsébet fia agyonvert egy kiskutyát. Mint ahogy beszámoltunk róla korábbi cikkünkben, egy peticiót indítottak útjára, melyben Gulyás Erzsébet alpolgármester lemondását, valamint az állatkínzó méltó megbüntetését követelik. A peticíót jelenleg közel 37 000-en írták alá.
 
A facebookon közben egy csoport is alakult, melynek már több mint 20 000 tagja van. A csoportban példás büntetést követelnek a deteki kutyagyilkosnak.
 
A deteki kutyagyilkosságról készült videó összefogásra sarkallta az állatvédő szervezeteket
A deteki kutyagyilkosságról készült videó összefogásra sarkallta az állatvédő szervezeteket
 
Deteken január 17-én állatvédők fognak tüntetni, hogy felhívják a figyelmet a folyamatos állatkínzásokra. Az állatvédők mellett Lakatos Attila a borsodi vajda is tüntetést szervez - számolt be az mno.hu szombat délelőtti írásában. Mint az mno.hu cikkéből kiderült, ő a család mellett, de Lakatos Attila pontosítást kért, mert ő az állatvédők oldalán szeretne demonstrálni.
 
Lakatos Attila levele a tüntetés szervezőjéhez:
 
"Kedves Révai Ildikó!
A Magyar Nemzet újságírója rosszul írta meg a holnapra szervezett demonstrációnk célját!Mi az állatvédők mellett szerettünk volna tüntetni azt hangsúlyozva,hogy egy ilyen elítélendő esetet ne próbáljanak helyi és országos politikai haszonszerzésre felhasználni!Minden jóérzésű cigány elítéli az állatok bántalmazását,viszont tiltakozunk az ellen,hogy azért,mert egy cigány fiatal követte el az esetet,általánosítsanak és Novák Elődék a cigányellenességet gerjesszék az ügy által.Az este folyamán felhívtam a Magyar Nemzet újságíróját és kértem a nyilatkozatom helyreigazítását!
Remélem holnap személyesen is találkozhatunk!
Üdvözlettel,Lakatos Attila"

 
Lakatos Attila Borsod megyei cigányvajda
Lakatos Attila Borsod megyei cigányvajda
Fotó:internetfigyelo.wordpress.com
 

 A helyszíni tűntetők facebook csoportja itt található: https://www.facebook.com/groups/1672283963030192

 

A tüntetés programja:
12:00-13:00: Gyülekezés Deteken a Kossuth utca 76. előtt
13:00-13:30: Beszédek (Témák: Nyitóbeszéd, Állatvédelmi témák, kriminálpszichológia valamint lesz még egy téma ami egyelőre még nem nyilvános!) 
13:30-14:00 A helyszín elhagyása!
 
A szervezők minden minden állatszerető embert és szimpatizánst várnak egy BÉKÉS tüntetésre!
 
Budapesten is lesz tüntetés majd a deteki eset miatt, a Tetovált Állatmentők, az Állatmentő Szolgálat és az Állatmentő Liga február 20-ára kért engedélyt a Nyugati tértől a Parlamentig tartó vonulásos demonstrációjukra. A tűntetéshez 27 állatvédelmi szervezet, illetve közismert szereplők is csatlakoztak. Az eseményről ide kattintva tudhatsz meg többet.
 

Forrás: mno.hu
Indexkép forrás: mno.hu

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Így lopják a kutyákat Budapesten! Így lopják a kutyákat Budapesten!
Az egyik újbudai állatvédő személyes tapasztalatait osztotta meg a közösségi médiában, amikor beszámolt az esetről, aminek szemtanúja volt.

Büszkén viseli tűzoltó sisakját a kutya, aki több családot is megmentett a tűztől Büszkén viseli tűzoltó sisakját a kutya, aki több családot is megmentett a tűztől
Charlie, a négylábú hős azonnal jelezte gazdájának a bajt, amikor egymás mellett több ház is lángra kapott.

Mikor azt hinnénk, nincs már lejjebb – elképesztő állatkínzásra derült fény Hajdú-Bihar vármegyében Mikor azt hinnénk, nincs már lejjebb – elképesztő állatkínzásra derült fény Hajdú-Bihar vármegyében
Az emberi gonoszság nem ismer határokat – ismét bebizonyosodott. A Hajdú-Bihar vármegyei Nyíracsádon talált két jószándékú állatbarát talált rá a hat hónap körüli kutyára, akit ismeretlen tettes felakasztott – a kutyán friss és jóval régebbi bántalmazások nyomai is voltak.

Kitüntetést kapott Lehoczki László és Hope, a mentőkutya Törökországban Kitüntetést kapott Lehoczki László és Hope, a mentőkutya Törökországban
Az elmúlt 25 évben nyújtott önzetlen segítségnyújtásaiért kapott kitüntetést a török államtól a magyar mentőkutyás, Lehoczki László és kutyája, Hope.

Kitüntetést kap Törökországban Hope, a magyar mentőkutya és vezetője, Lehoczki László Kitüntetést kap Törökországban Hope, a magyar mentőkutya és vezetője, Lehoczki László
A török állam meghívására Törökországba érkezett Lehoczki László Hope-al, és Dr. Jackovics Péter ezredessel, a HUNOR Mentőszervezet parancsnokával. Az utazás apropója pedig igencsak ünnepélyes!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Irodakutya.com Hírstart Beagle Club Online AIRMAX Cargo Budapest Zrt.


Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Járőrtársat nevel magának Hírek - Címlapon
Járőrtársat nevel magának
Benő igaz története Hírek - Címlapon
Benő igaz története