A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Benő igaz története

2016. január 16., 13:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű




Igaz történet egy kiskutyáról, Benőről, akinek nem kezdődött könnyen az élete. Sok nehézség és küzdelem árán, de rátalált szerető családjára és a boldogságra. Dinnyés Istvánnal beszélgettünk az új könyvéről.



Benő igaz története

 

- A könyv igaz történet alapján íródott. Ki Benő? Mit lehet tudni róla?

- Először is szeretném megköszönni Önöknek ezt a lehetőséget.

A könyv valóban igaz történet alapján íródott, melyben kutyánk, Benő a főszereplő és ezért is választottam a könyv címének egyszerűen a nevét.

Benő egy kisméretű keverék kan kutya, aki számunkra egy igazi kis hős és bízom benne, hogy a Kedves Olvasók is így gondolják majd, miután elolvasták a könyvet. Ugyanis nem mindennapi tettre szánta el magát. A könyv a Benő szemszögéből is bemutatja a történetet.

 

- Mi adta az ötletet, hogy megírja a történetét?

- Sokat gondolkodtam rajta, hogy megírjam-e ezt a történetet és többször abba is hagytam az írást.

Végül arra az elhatározásra jutottam, hogy megírom. Tanulságos lehet mindenki számára, akinek van házi kedvence. Borzasztó dolgokat élt át Benő, amiért mi pert is fontolgattunk, bizonyos személyekkel szemben.

Benő olyat tett, ami majdnem az életébe került. Később úgy döntöttünk, hogy nem pereskedünk, helyette minden pénzt és energiát, Benő felépülésére fordítottunk. Ez volt a legfontosabb, hogy meggyógyuljon, hiszen ő már egy családtag.

A vége happy end lett. Ez a lényeg.

 

Benő már boldog gazdis életet él
Benő már boldog gazdis életet él

 

- Úgy tudjuk, a könyv megvásárlásával egy szervezetet is támogathatunk. Kik ők, és mit is jelent pontosan ez a támogatás? Miért őket választotta? 

- Igen, a könyv megvásárlásával a Kedves Olvasók is támogatják a szervezet munkáját. Minden eladott könyv bruttó árának a 4%-át juttatjuk el az Állatvédőrség részére. A támogatás tehát anyagi támogatás. Szeretnénk egy kicsit segíteni a munkásságukat.

A választásom azért rájuk esett, mert amikor először meghallottam a nevüket az számomra erőt sugárzott. Sajnos elég sok rosszat lehet hallani, hogy egyes emberek, hogyan bánnak az állatokkal.

Terveim között szerepel, hogy a jövőben más szervezetet is támogatnánk, de erről majd később tájékoztatást adunk weboldalunkon keresztül.

 

- Hol és hogyan tudják megvásárolni az olvasók a könyvet?

- A könyvet csak a weboldalunkon keresztül lehet megvásárolni. Jelenleg még elővételben lehet csak megrendelni. Könyvesboltokban, nem lesz kapható.

Az első 1500 sorszámozott, Benő tappancs lenyomatával ellátott példány megvásárlói között értékes ajándékokat is kisorsolunk, ahol a fődíj egy LG LED TV. Részleteket a weboldalunkon és Benő Facebook oldalán lehet olvasni.

 

Benő

Forrás: kutyabarathelyek.hu

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Újra megjelenik A kutya című újság Újra megjelenik A kutya című újság
Az Agrárminisztérium (AM) támogatásával januártól újra megjelenik nyomtatásban A kutya című újság - jelentette be Nagy István csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.

Ajándékötletek karácsonyra - Szuper kutyás könyvek, nemcsak gazdiknak Ajándékötletek karácsonyra - Szuper kutyás könyvek, nemcsak gazdiknak
Lepd meg magad és szeretteidet kutyás könyvekkel! Ha úgy érzed, még bőven elférne a karácsonyfa alá egy-két ajándék, és a kutyákért is odavagy, szeretettel ajánljuk figyelmedbe e kiadványokat.

Különleges barátság szövődött Mark Wahlberg és egy kóbor kutya között az Artúr, a király forgatásán Különleges barátság szövődött Mark Wahlberg és egy kóbor kutya között az Artúr, a király forgatásán
A négylábú főszereplő első pillantásra belopta magát a színész szívébe.

Megható mesekönyv(ek) az állatvédelemről Megható mesekönyv(ek) az állatvédelemről
Pásztohy Panka, a Mentsük meg a kiskutyám! című írása először 2015-ben jelent meg a Pagony Könyvkiadó gondozásában. Az azóta több kiadást is megélt könyv idő közben sorozattá nőtte ki magát.

Egy kutya lett a menedzsere és névadója egy kaliforniai könyvesboltnak Egy kutya lett a menedzsere és névadója egy kaliforniai könyvesboltnak
Egy kaliforniai család összehozta a két, szívünknek talán legkedvesebb dolgot egy helyre: a könyveket és a kutyákat. Ruby, a golden retriever lett ugyanis a könyvesboltjuk névadója és nem mellesleg a menedzsere is!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

AEGON Magyarország Zrt. AIRMAX Cargo Budapest Zrt.
 Mondial Assistance GesmbH Egyedi kutyás ajándéktárgyak

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Demonstráció Deteken - a borsodi vajda is tüntet! Hírek - Címlapon
Demonstráció Deteken - a borsodi vajda is tüntet!
Nagykanizsa a kulturált állattartásért Hírek - Címlapon
Nagykanizsa a kulturált állattartásért