A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Egy klikk az állatokért!

A Szerencsejáték Zrt. az állatvédelem oldalán


2015. április 01., 04:00


Szerző: B.Zsófi


Kategória: Közérdekű
Szavazatunkkal akár 3 millió forinttal is támogathatjuk valamely állatvédelmi szervezetet egy könnyen kezelhető facebook alkalmazás segítségével. Nincs szükség másra, csak néhány kattintásra a győzelem érdekében.A Szerencsejáték Zrt. egy új lehetőséget forradalmasított hazánkban, mely a Házi kedvenc sorsjegy névre hallgat. Az ötlet 3 millió forinthoz juttathatja kiválasztott állatvédelemmel foglalkozó civil szervezetünket, a döntés csak rajtunk áll, hogy kinek szánjuk a jelentős összeget.

 

A játék menete: A szavazás március 23-án, 20:00 órától vette kezdetét, és április 2-án 23:59 perckor zárul. Ebben az idő intervallumban beérkezett szavazatok számítanak érvényesnek, és gyarapíthatják az egyesületek kasszáját. A játékban minden 18. életévét betöltött személy részt vehet, aki valós facebook profillal rendelkezik, elfogadta a Szerencsejáték Zrt. alkalmazásának feltételeit, és szavazott az általa leginkább kedvelt állatvédelmi szervezetre. Az alkalmazás “Szavazás” füle alatt található az öt egyesület, melyekre letehetjük a voksunkat. Egy személy csak egy szervezet mellett dönthet. A legtöbb szavazatot gyűjtő két egyesület 3-3 millió forint jutalomban részesül, ami egy menhely éves fenntartásához nagyban hozzájárul.

 

A játék lényege: Az újonnan megjelent Házi kedvenc sorsjegy bevételének egy részét az állatvédő szervezetek támogatására fordítják. Szavazatunkkal a döntésben segíthetünk, az eredményt befolyásoljuk, tehát voksunkat mindenképpen amellett tegyük le, akinek leginkább szüksége van a megnyerhető összegre.

 

Az eredmény április 3-án, legkésőbb 20 óráig nyilvánossá válik, először az alkalmazásban, majd a szervező hivatalos honlapján, és facebook profilján is.

 

Forrás: Szerencsejáték Zrt.

Az egyesületek, akikre letehetjük voksunkat:

  • Bottyán Equus Hungária Közhasznú Alapítvány
  • Derecskei Állatbarátok Közhasznú Egyesülete
  • Pomázi Állatvédő és Állatsegítő Egyesület
  • Szolnok Városi Állatotthon Alapítvány
  • Tappancs Állatotthon Alapítvány

 

A kaparós sorsjegyek a játék végeztével a szervező által kijelölt üzletekben lesznek elérhetőek, az árakról pedig hamarosan értesülni fogunk.

 

Ha van néhány szabad percünk érdemes tehát ellátogatni a www.facebook.com/szerencsejatek.zrt oldalra, és itt a “Szavazz a kedvencedre!” fül alatt támogatókat gyűjteni kedvenc egyesületünknek.

 

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

 

Forrás: www.facebook.com/szerencsejatek.zrt

Témába vág

Menhelyi kutyák a reflektorfényben - árva kutyákkal mutatták be a hazai divattervezők kollekcióikat Menhelyi kutyák a reflektorfényben - árva kutyákkal mutatták be a hazai divattervezők kollekcióikat
2023. december 9-én került megrendezésre a Dogs on the Catwalk eseménye. A rendezvény főszereplői örökbefogadható menhelyi kutyusok, akik egy különleges fashion show keretében vonulnak végig a kifutón, divattervezők hazai márkáinak kollekcióit bemutató modellekkel a póráz túlsó végén. 2018. után most az Ürömi Állatmenhely 8 mentvényéé volt a lehetőség, hogy megmutatkozzon a nagyközönség előtt hazai sztárok kíséretében.

Árva kutyákon segítenek válogatott atlétáink Árva kutyákon segítenek válogatott atlétáink
Bár a sportot szerető rajongók ismerik kiváló teljesítményt nyújtó atlétáink nevét, arcukat ritkábban ismerhetjük fel a közéletben. Ezért is gondolta a Vigyél Haza Alapítvány, hogy 2024-es naptárukon legjobb atlétáink közül hívnak fotózásra.

Bátortalanul nyújtotta mancsát, így kért segítséget a kóbor kutya, aki a menhely előtt várt Bátortalanul nyújtotta mancsát, így kért segítséget a kóbor kutya, aki a menhely előtt várt
Ahogy odaért az állatmentőhöz, kezébe tette a mancsát, mintha azt mondaná: „Kérlek szépen, segíts rajtam!”

Idős kutyát fogadnál örökbe? Van 5 remek érvünk mellette! Idős kutyát fogadnál örökbe? Van 5 remek érvünk mellette!
Egy mentett őszpofi hálája egy életen át elkísér. Szívmelengető érzés tudni, hogy annyi nehézség után hátralévő éveit nyugalomban és szeretetben élheti le melletted. Annyi mindennel gazdagodhat életünk, ha egy kisöreget választunk!

15 kölyöknek adott életet a német dog mamakutya, miután bekerült a menhelyre 15 kölyöknek adott életet a német dog mamakutya, miután bekerült a menhelyre
Az állatmentők sem jutottak szóhoz, annyira meglepődtek a rekordszámú alom láttán.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Beagle Club Online MTI Ebugatta AIRMAX Cargo Budapest Zrt.


Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Mennyibe kerül kutyát tartani? Hírek - Címlapon
Mennyibe kerül kutyát tartani?
Atka: a para parazita Hírek - Címlapon
Atka: a para parazita