A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Egy klikk az állatokért!

A Szerencsejáték Zrt. az állatvédelem oldalán


2015. április 01., 04:00


Szerző: B.Zsófi


Kategória: Közérdekű




Szavazatunkkal akár 3 millió forinttal is támogathatjuk valamely állatvédelmi szervezetet egy könnyen kezelhető facebook alkalmazás segítségével. Nincs szükség másra, csak néhány kattintásra a győzelem érdekében.



A Szerencsejáték Zrt. egy új lehetőséget forradalmasított hazánkban, mely a Házi kedvenc sorsjegy névre hallgat. Az ötlet 3 millió forinthoz juttathatja kiválasztott állatvédelemmel foglalkozó civil szervezetünket, a döntés csak rajtunk áll, hogy kinek szánjuk a jelentős összeget.

 

A játék menete: A szavazás március 23-án, 20:00 órától vette kezdetét, és április 2-án 23:59 perckor zárul. Ebben az idő intervallumban beérkezett szavazatok számítanak érvényesnek, és gyarapíthatják az egyesületek kasszáját. A játékban minden 18. életévét betöltött személy részt vehet, aki valós facebook profillal rendelkezik, elfogadta a Szerencsejáték Zrt. alkalmazásának feltételeit, és szavazott az általa leginkább kedvelt állatvédelmi szervezetre. Az alkalmazás “Szavazás” füle alatt található az öt egyesület, melyekre letehetjük a voksunkat. Egy személy csak egy szervezet mellett dönthet. A legtöbb szavazatot gyűjtő két egyesület 3-3 millió forint jutalomban részesül, ami egy menhely éves fenntartásához nagyban hozzájárul.

 

A játék lényege: Az újonnan megjelent Házi kedvenc sorsjegy bevételének egy részét az állatvédő szervezetek támogatására fordítják. Szavazatunkkal a döntésben segíthetünk, az eredményt befolyásoljuk, tehát voksunkat mindenképpen amellett tegyük le, akinek leginkább szüksége van a megnyerhető összegre.

 

Az eredmény április 3-án, legkésőbb 20 óráig nyilvánossá válik, először az alkalmazásban, majd a szervező hivatalos honlapján, és facebook profilján is.

 

Forrás: Szerencsejáték Zrt.

Az egyesületek, akikre letehetjük voksunkat:

  • Bottyán Equus Hungária Közhasznú Alapítvány
  • Derecskei Állatbarátok Közhasznú Egyesülete
  • Pomázi Állatvédő és Állatsegítő Egyesület
  • Szolnok Városi Állatotthon Alapítvány
  • Tappancs Állatotthon Alapítvány

 

A kaparós sorsjegyek a játék végeztével a szervező által kijelölt üzletekben lesznek elérhetőek, az árakról pedig hamarosan értesülni fogunk.

 

Ha van néhány szabad percünk érdemes tehát ellátogatni a www.facebook.com/szerencsejatek.zrt oldalra, és itt a “Szavazz a kedvencedre!” fül alatt támogatókat gyűjteni kedvenc egyesületünknek.

 

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

 

Forrás: www.facebook.com/szerencsejatek.zrt

Témába vág

Idén is több gyűjtés indul a menhelyi állatok megsegítésére – online felületen mutatja a SPAR, mikor és hol Idén is több gyűjtés indul a menhelyi állatok megsegítésére – online felületen mutatja a SPAR, mikor és hol
Folyamatosan zajlik 2024-ben is a menhelyeken élő cicák és kutyák támogatása a SPAR Magyarország és az Országos Állatvédőrség Alapítvány együttműködése keretében. A kezdeményezéssel tavaly többek között 32 ezer kilogramm száraztáp és több mint 45 ezer darab konzerv gyűlt össze számukra.

Igazi happy end: a láncról mentett magyar kutya nemzetközi reklámarc lett! Igazi happy end: a láncról mentett magyar kutya nemzetközi reklámarc lett!
Több társával együtt mentették ki az állatvédők a földi pokolból a sokat szenvedett kutyust – a szakértő kezeknek, a gondoskodásnak hála azonban teljesen felépült. Azóta szerető gazdikra is talált, mi több, igazi reklámarc lett a bájos négylábú! Szívmelengető történet!

Őrizetbe vették az állatkínzás gyanúsítottját a tapolcai rendőrök Őrizetbe vették az állatkínzás gyanúsítottját a tapolcai rendőrök
A Tapolcai Rendőrkapitányság munkatársai elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki az elkövetőket.

Jótékonysági koncertet tart februárban a Rex Kutyaotthon Alapítvány Jótékonysági koncertet tart februárban a Rex Kutyaotthon Alapítvány
A magyar beatzene hőskora címmel jótékonysági koncertet rendez a Rex Kutyaotthon Alapítvány február 2-án az újpesti UP Rendezvénytéren. A koncert teljes bevételét a most épülő Felelős Állattartás Háza befejező munkálataira fordítják - tájékoztatta az alapítvány az MTI-t.

Árva állatok karácsonya - 200 állatvédő szervezet részesül tápadományban Árva állatok karácsonya - 200 állatvédő szervezet részesül tápadományban
Az előző évekhez hasonlóan, idén is tápadományban részesülnek az állatvédelmi civil szervezetek - közölte Ovádi Péter, az állatvédelmi cselekvési terv kidolgozásáért és végrehajtásáért felelős kormánybiztos az MTI-vel.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

AEGON Magyarország Zrt. Brimo partysátor Beagle Club Online MTI

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Mennyibe kerül kutyát tartani? Hírek - Címlapon
Mennyibe kerül kutyát tartani?
Atka: a para parazita Hírek - Címlapon
Atka: a para parazita