A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Egy klikk az állatokért!

A Szerencsejáték Zrt. az állatvédelem oldalán


2015. április 01., 04:00


Szerző: B.Zsófi


Kategória: Közérdekű




Szavazatunkkal akár 3 millió forinttal is támogathatjuk valamely állatvédelmi szervezetet egy könnyen kezelhető facebook alkalmazás segítségével. Nincs szükség másra, csak néhány kattintásra a győzelem érdekében.



A Szerencsejáték Zrt. egy új lehetőséget forradalmasított hazánkban, mely a Házi kedvenc sorsjegy névre hallgat. Az ötlet 3 millió forinthoz juttathatja kiválasztott állatvédelemmel foglalkozó civil szervezetünket, a döntés csak rajtunk áll, hogy kinek szánjuk a jelentős összeget.

 

A játék menete: A szavazás március 23-án, 20:00 órától vette kezdetét, és április 2-án 23:59 perckor zárul. Ebben az idő intervallumban beérkezett szavazatok számítanak érvényesnek, és gyarapíthatják az egyesületek kasszáját. A játékban minden 18. életévét betöltött személy részt vehet, aki valós facebook profillal rendelkezik, elfogadta a Szerencsejáték Zrt. alkalmazásának feltételeit, és szavazott az általa leginkább kedvelt állatvédelmi szervezetre. Az alkalmazás “Szavazás” füle alatt található az öt egyesület, melyekre letehetjük a voksunkat. Egy személy csak egy szervezet mellett dönthet. A legtöbb szavazatot gyűjtő két egyesület 3-3 millió forint jutalomban részesül, ami egy menhely éves fenntartásához nagyban hozzájárul.

 

A játék lényege: Az újonnan megjelent Házi kedvenc sorsjegy bevételének egy részét az állatvédő szervezetek támogatására fordítják. Szavazatunkkal a döntésben segíthetünk, az eredményt befolyásoljuk, tehát voksunkat mindenképpen amellett tegyük le, akinek leginkább szüksége van a megnyerhető összegre.

 

Az eredmény április 3-án, legkésőbb 20 óráig nyilvánossá válik, először az alkalmazásban, majd a szervező hivatalos honlapján, és facebook profilján is.

 

Forrás: Szerencsejáték Zrt.

Az egyesületek, akikre letehetjük voksunkat:

  • Bottyán Equus Hungária Közhasznú Alapítvány
  • Derecskei Állatbarátok Közhasznú Egyesülete
  • Pomázi Állatvédő és Állatsegítő Egyesület
  • Szolnok Városi Állatotthon Alapítvány
  • Tappancs Állatotthon Alapítvány

 

A kaparós sorsjegyek a játék végeztével a szervező által kijelölt üzletekben lesznek elérhetőek, az árakról pedig hamarosan értesülni fogunk.

 

Ha van néhány szabad percünk érdemes tehát ellátogatni a www.facebook.com/szerencsejatek.zrt oldalra, és itt a “Szavazz a kedvencedre!” fül alatt támogatókat gyűjteni kedvenc egyesületünknek.

 

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

 

Forrás: www.facebook.com/szerencsejatek.zrt

Témába vág

Egy kutyusért mentek a menhelyre – aztán kiderült, hogy a legjobb barátja is gazdira vár Egy kutyusért mentek a menhelyre – aztán kiderült, hogy a legjobb barátja is gazdira vár
Megható videón a kettős örökbefogadás!

Állatvédő szervezetek REpont QR kódjai – itt a lista! Állatvédő szervezetek REpont QR kódjai – itt a lista!
Minden apró segítség jól jön az állatvédő egyesületeknek, fajtamentőknek, menhelyeknek – akár 50 forint is! Összeszedtük, hogyan segítheted a REpont visszaváltó rendszerrel az árva állatokat!

Felnőtt kutyát fogadnál örökbe? Van 10 érvünk mellette! Felnőtt kutyát fogadnál örökbe? Van 10 érvünk mellette!
Leendő négylábú családtagunk kiválasztásánál felmerülhet a „Mi lenne, ha menhelyről hoznánk kutyát?” kérdés. Valamint az is, fiatalabb vagy idősebb gazdikeresőt válasszunk. Utóbbihoz hoztunk most 10 szuper érvet!

Rekordszámú pályázat érkezett az állatvédő civil szervezeteknek kiírt pályázatra Rekordszámú pályázat érkezett az állatvédő civil szervezeteknek kiírt pályázatra
Ovádi Péter, az állatvédelmi cselekvési terv kidolgozásáért és végrehajtásáért felelős kormánybiztos bejelentette, hogy rekordszámú pályázat érkezett a május elején meghirdetett, állatvédelemmel, illetve mentő-, segítő- és vakvezető kutyás jellegű tevékenységgel foglalkozó civil szervezetek számára szóló pályázatra. A pályázati kiírás szerint a kérelmek benyújtására nyitva álló határidő kedden letelt, 284 szervezet élt a pályázat beadása adta lehetőséggel.

Mancs a bajban! – Segíts az árva állatokon! Mancs a bajban! – Segíts az árva állatokon!
Negyedik alkalommal szervezi meg a Mancs a bajban! akciót a SPAR Magyarország és az Országos Állatvédőrség Alapítvány. A 2024. május 11-12-én, szombaton és vasárnap zajló adománygyűjtés során állatvédő szervezetek közreműködésével az INTERSPAR hipermarketekben száraztápot, konzervet, szalámit, tasakos nedves eledelt, jutalomfalatot, állatfelszereléseket és tisztító szereket gyűjtenek menhelyeken élő kutyák, macskák támogatására.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Irodakutya.com Beagle Club Online AEGON Magyarország Zrt. Brimo partysátor

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Mennyibe kerül kutyát tartani? Hírek - Címlapon
Mennyibe kerül kutyát tartani?
Atka: a para parazita Hírek - Címlapon
Atka: a para parazita