A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Eladta a legféltettebb kincseit a kisfiú, hogy megmentse beteg kutyáját

2021. június 04., 13:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű
A nyolcéves kisfiú önzetlensége és kutyája iránti feltétlen szeretete végtelen. Legjobban őrzött kincseit adta el, hogy segítsen a beteg kutyája orvosi kezelésének költségét összegyűjteni. 

Bryson, a nyolcéves virginiai kissrác legjobb barátjává vált a család fekete kölyökkutyája, Bruce. A kisfiú a helyi híradónak elmesélte, hogy a kutyus a legjobb játszótársa. Testvérei leginkább egymással játszanak, ilyenkor csak Bruce játszik vele - nem csoda hát, hogy hamar szoros kötelék alakult ki közöttük. 

 

Bruce játékossága azonban egyik napról a másikra eltűnt. Letargikus lett, nem jött ki a szobakenneljéből. A megváltozott viselkedése azonnal feltűnt a családnak, nagyon aggódtak érte, így nem volt kérdés: azonnal indulnak az állatorvoshoz. Bruce-nál a parvovírust diagnosztizálták. A kezelés csaknem 700 dollárra rúgott, ami igen megterhelő lett volna hirtelen a családnak. 

 

 

 

 

 

Bryson rettenetesen aggódott kis játszótársáért. Még az iskolában is olyan rajzot készített, melyen a kutya van, segítségkérő felirattal. Nem törődött bele, hogy esetleg nem tudják majd kifizetni a kezelést, ezért kezébe vette az irányítást. Egyetlen kincse, mely valódi és nem is kis pénzt ért, az a nagy Pokémon kártya gyűjteménye. Bryson rajongott a rajzfilmért és évekig gyűjtögette a kártyákat - ezeket azonban kész volt feláldozni kutyája megmentéséért. "Tudom, hogy mindenki szereti a Pokémon kártyákat, ezért úgy döntöttem, hogy eladom őket." - mesélte a híradónak. 

 

 

 

 

 

Fogott egy kis asztalkát, széket, egy nagy táblát és persze a gyűjteményét, és kiült az út mellé. Pokémon eladó - hirdette a táblája. 

 

Édesanyja, Kimberly szíve majd megszakadt kisfiát látva. Létrehozott egy GoFoundMe oldalt, hogy az együttérző emberek segítségét kérje. A történetük nem meglepő módon megérintette az embereket, akik eddig több mint 5000 dollárt gyűjtöttek össze a család számára. 

A kiskutya kezelése megkezdődött és szépen haladt is: nem sokkal később már hazatérhetett kis gazdájához. A gyűjtésből fennmaradt összeggel más kutyás családokat segítenek, akik hasonló helyzetbe kerültek.

 

 

Bryson rajongott a Pokémon rajzfilmért és évekig gyűjtögette a kártyákat - ezeket azonban kész volt feláldozni kutyája megmentéséért.
Bryson rajongott a Pokémon rajzfilmért és évekig gyűjtögette a kártyákat - ezeket azonban kész volt feláldozni kutyája megmentéséért. 
Fotó: GoFoundMe

 

 

A történet itt azonban még nem ér véget, mi több, hatalmas fordulattal folytatódik! Bryson és Bruce megható barátságának híre eljutott egészen a washingtoni székhelyű Pokémon központig. A kisfiú önzetlensége meghatotta a céget: úgy döntöttek, meglepik Brysont. A meglepetéscsomagba ritka darabokból álló kártyák és egy kísérőlevél került:


“Hé, Bryson, nagyon meghatódtunk a történetedtől, hogy kutyusod gyógyulása érdekében eladtad a kártyáid. Ezek a kártyák, reméljük, pótolják majd azokat, amiktől meg kellett válnod!”

 

 

 

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Egyél pizzát és ments kutyát! Egyél pizzát és ments kutyát!
...Szólt a felhívás szeptember 2-án és 3-án a Piaggio Pizzakészítő Bajnokságon a Kincsem Parkban.

Hogyan lehet egy mobilszolgáltató az árva állatok megmentője? Hogyan lehet egy mobilszolgáltató az árva állatok megmentője?
Különleges új szolgáltatást jelentett be a Netfone Telecom: új márkájuk segítségével az előfizetéseddel egy általad választott állatvédő szervezetet támogathatsz!

Két tonna tápot kaptak az árva állatok Két tonna tápot kaptak az árva állatok
A Közös ügyünk az állatvédelem Alapítvány első, civil állatvédőket támogató kampányában 2 tonna tápadomány talált gazdára - közölte az alapítvány az MTI-vel.

Kölyökkutyád van? Íme 10 gyakori betegség, melyről tudnod kell Kölyökkutyád van? Íme 10 gyakori betegség, melyről tudnod kell
Bármennyire is nem szeretünk gondolni rá, fontos, hogy tisztában legyünk azokkal a betegségekkel, melyek hamar leverhetik lábukról kiskedvencünket. Ismerjük fel a jeleket!

Kutyák a történelemben: Buddy, Amerika első vakvezető kutyája Kutyák a történelemben: Buddy, Amerika első vakvezető kutyája
„Buddynak köszönhetem, hogy visszakaptam a szabadságom”. Magával ragadó történet egy német juhászkutyáról és gazdájáról, akik látássérültek és vakok ezreinek életét változtatták meg.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Rehabportál AIRMAX Cargo Budapest Zrt.
 Praktiker AEGON Magyarország Zrt.

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
8 jel, hogy a kutyád több időt szeretne veled tölteni Hírek - Címlapon
8 jel, hogy a kutyád több időt szeretne veled tölteni
A halál torkából mentett kutya lett egy sörmárka hivatalos kóstolója Hírek - Címlapon
A halál torkából mentett kutya lett egy sörmárka hivatalos kóstolója