A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

A halál torkából mentett kutya lett egy sörmárka hivatalos kóstolója

2021. június 04., 06:30


Szerző: M.Lilla


Kategória: Könnyű




Egy parkolóban hagyták magára a keveréket egy fagyos téli napon… Szeretnivaló természetének hála egy sörgyártó cég fontos munkatársa lett a négylábú.



"Jónéhány jelölt vett részt az interjún, de Ethan bizonyult a legígéretesebb kollégának” - olvasható a cég bejegyzésében, ahol kifejezetten kutyák számára is készítenek sört. Mielőtt mindenkinek felszaladna szemöldöke, annyit azért elmondanánk, hogy ez a fajta sör nem tartalmaz alkoholt, cukrot, és olyan összetevőket, melyek ártalmasak a kedvencekre nézve. 

 

Ethan, a mentett eb története már eddig is sokak számára hatott inspirálóan, és amikor elindult a “versenyen”, aligha gondolta volna családjával együtt, hogy meg is nyerheti. Mégis, a csíkos bundájú, első ránézésre kissé marcona külsejű kutya lett a kiválasztott, hiszen szíve aranyból van. 

 

Ethan, a kutyasör márka főkóstolója
Ethan, a kutyasör márka főkóstolója
Fotó: people.com

 

Hosszú utat tett meg azóta, hogy az állatmentők egy fagyos januári napon rátaláltak egy parkolóban. Nem értette, miért hagyták magára, élete egy hajszálon függött. Megtalálásakor Ethan mindössze 15 kg-ot nyomott, normális súlyának több, mint fele hiányzott róla. A végtelenül elhanyagolt, kimerült kutya azonban nem adta fel; megmentőinek segítségével felgyógyult, és szerető gazdikra talált.

 

“Elmondhatatlanul örülünk, hogy örökbefogadhattuk őt! Már az első pillanattól fontos része a családunknak. Szívemből érzem, hogy nálunk megtalálta a helyét. Bármit megtennénk érte, annyira szeretjük! Hálásak vagyunk azért a sok szeretetért is, amelyet mindazoktól kaptunk, akik követték sorsának alakulását.”lelkendezett Ethan családja

 

Most pedig egy egész világ, de legalábbis egy ország ismerheti meg nevét és történetét. Az amerikai Busch vállalat ugyanis nemrégiben új italt dobott piacra, méghozzá nem is akármilyen fogyasztók számára.

 

Ethan, a mentett kutya állást kapott egy sörgyártó cégnél
Ethan, a mentett kutya állást kapott egy sörgyártó cégnél
Fotó: people.com

 

Az alkoholmentes kutyasör pedig egycsapásra kivívta a célcsoport elismerését. Úgy tűnik, a házikedvencek odavannak a húsízesítésű, zöldségeket, fűszereket (bazsalikom, menta, kurkuma, gyömbér) tartalmazó innivalóért. 

 

 

A sörkóstoló állás mellé 20.000 dolláros fizetés jár, a díjmentes kisállatbiztosításnak hála pedig bármilyen egészségügyi gondja merülne fel, a legjob ellátást fogja megkapni. Természetesen a friss nedűből is vihet haza a családnak. S hogy miért éppen ő kapta e páratlan címet? 

 

“Ahhoz, hogy valakiből professzionális kóstoló válhasson, mindenek előtt kifinomult ízérzék, kivételes szimat és egy szeretnivaló jellem szükségeltetik.” - állt a pályázatban. Ethan, e különleges eb tökéletesen megfelel az elvárásoknak. 

Forrás: people.com
Indexkép forrás: people.com

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban 5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban
Örökbefogadni jó! Gyakran hallhatjuk e szavakat, mégis hajlamosak lehetünk fenntartással kezelni a dolgot. Szeretnénk eloszlatni néhány tévhitet, melyek visszatarthatnak attól, hogy beengedj életedbe egy mentett kutyát.

Honnan lehet tudni egy befogadott kutyáról, hogy bántalmazták a múltban? Honnan lehet tudni egy befogadott kutyáról, hogy bántalmazták a múltban?
Egy mentett, befogadott kutya történetét gyakran homály fedi. Ha vannak is információk az előéletéről, nem könnyű összerakni a pontos képet, hiszen a kutya máshol, másokkal élt. Kérdéses, mennyit és milyen minőségben foglalkoztak vele, szerették-e vagy csak megtűrték, esetleg bántották is.

Kóbor kutyák örökbefogadására buzdít miséin a kutyabarát pap Kóbor kutyák örökbefogadására buzdít miséin a kutyabarát pap
A Brazíliában élő Paulo atya szívében kiemelt helyet töltenek be a magukra hagyott, elárvult állatok - "Felesküdtem arra, hogy amíg csak élek, segíteni fogom őket."

Egy bolt ajtaja előtt könyörgött segítségért az éhező mamakutya Egy bolt ajtaja előtt könyörgött segítségért az éhező mamakutya
… de nem volt egyedül. Négy aprócska kölykét szerette volna biztonságban tudni, mielőtt feladná a reményt.

Karácsonyi örökbefogadás – Örömében sírt a férfi, mikor megtudta, ideiglenes kutyája bizony marad Karácsonyi örökbefogadás – Örömében sírt a férfi, mikor megtudta, ideiglenes kutyája bizony marad
"Igyekeztem távolságot tartani. De valójában minden vágyam az volt, bárcsak velünk maradhatna Mary."- Megható történet!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

AEGON Magyarország Zrt. Ebugatta MTI Brimo partysátor

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Eladta a legféltettebb kincseit a kisfiú, hogy megmentse beteg kutyáját Hírek - Címlapon
Eladta a legféltettebb kincseit a kisfiú, hogy megmentse beteg kutyáját
A kutyatréner kulisszái mögött – Születésnap, forgatás Hírek - Címlapon
A kutyatréner kulisszái mögött – Születésnap, forgatás