A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Ellepik a Szurkolók a közterületeket a hétvégén – egy vasárnap az állatmentés jegyében

2020. szeptember 01., 15:30


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem




Örökbefogadó és családi napot tart két helyszínen szeptember 6-án a Szurkolók az Állatokért csoport több tagszervezete, valamint a Forte Kutyaiskola és Állatvédelmi Egyesület, a Bull Types Rescue, a Noé Állatotthon és a Magyar Szőrmeellenes Liga.



 

A két helyszínen, Budapesten és Pomázon megrendezett, ingyenes események több közös célt is kitűztek. A szórakoztatás és adománygyűjtés mellett szeretnék érzékenyíteni a megjelenteket az állatvédelem problémáira, megismertetni a fiatal és felnőtt korosztályt az állattartás alapvető emberi és jogi szabályaival.

 

A szervezők reményei szerint a budapesti, Fehérvári út 43. alatti zöldterületre szervezett rendezvényen 15 mentett kutya is új, szerető gazdára találhat majd. Mint azt Kapin Richárd, a szervezet elnöke elmondta, a kutyákat oltva, chippel ellátva, féregtelenítve adják át, de ezt környezettanulmány előzi meg, és az örökbeadást követően is figyelemmel kísérik az állatok és új családjuk együttélését, sorsát.

 

 

Örökbefogadó nap

 

 

Az egésznapos programokon szórakoztatóműsorok és számos ismert ember is várja a megjelenteket. A látogatókat egyebek mellett Curtis, ESSEMM, Kapócs Zsóka, Dombóvári István, Puskás Peti fogadja, de lesz kutyás bemutató, állatorvosi tájékoztató és tanácsadás, tombola, a kicsiknek ugrálóvár, és számos meglepetés program. A jó hangulatról és a zenéről a Sztráda Rádió gondoskodik majd.

 

 

Állatvédelmi családi nap

 

 

A Pomázi helyszínt a helyi sportklub biztosítja (2013 Pomáz, Sport utca 10.) és számos, az állatvédelem iránt elkötelezett szervezet és támogató teszi még színesebbé sportprogramokkal, koncertekkel, kutyás és más bemutatókkal.

 

A járványra való tekintettel a szervezők mindenkitől azt kérik, hogy maszkban érkezzenek a helyszínekre.

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Két évig várt az öreg kutyus a menhelyen – Ilyen vidáman szaladgál ma idős gazdijával a kertben Két évig várt az öreg kutyus a menhelyen – Ilyen vidáman szaladgál ma idős gazdijával a kertben
"Ők is megérdemlik a szeretetet, és úgy reagálnak rá, mint bármely másik, fiatalabb kutya tenné. Viszonozzák, tiszta szívből."

5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban 5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban
Örökbefogadni jó! Gyakran hallhatjuk e szavakat, mégis hajlamosak lehetünk fenntartással kezelni a dolgot. Szeretnénk eloszlatni néhány tévhitet, melyek visszatarthatnak attól, hogy beengedj életedbe egy mentett kutyát.

Honnan lehet tudni egy befogadott kutyáról, hogy bántalmazták a múltban? Honnan lehet tudni egy befogadott kutyáról, hogy bántalmazták a múltban?
Egy mentett, befogadott kutya történetét gyakran homály fedi. Ha vannak is információk az előéletéről, nem könnyű összerakni a pontos képet, hiszen a kutya máshol, másokkal élt. Kérdéses, mennyit és milyen minőségben foglalkoztak vele, szerették-e vagy csak megtűrték, esetleg bántották is.

Addig járt a kóbor kutya a rendőrségre, amíg fel nem vették munkatársnak Addig járt a kóbor kutya a rendőrségre, amíg fel nem vették munkatársnak
A hétköznapi életben is vigyáz az emberek biztonságára: ha meglát egy motorost bukósisak nélkül, vakkantással jelzi gazdájának, szóljon az illetőnek.

Így mosolyog ma gazdijánál a kutya, aki a menhelyen öregedett meg Így mosolyog ma gazdijánál a kutya, aki a menhelyen öregedett meg
"A legfontosabb, amit Ginger tanított nekem, talán pont az, hogy sohasem késő újrakezdeni."

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

AIRMAX Cargo Budapest Zrt.
 MTI Hírstart Brimo partysátor

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Felmérés: 5 évet is menhelyen tölthet egy-egy kutya Hírek - Címlapon
Felmérés: 5 évet is menhelyen tölthet egy-egy kutya
Kiválasztotta új családját: az éjszaka leple alatt osont be a házba a kóbor kutya Hírek - Címlapon
Kiválasztotta új családját: az éjszaka leple alatt osont be a házba a kóbor kutya