A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Ez a kölyöknap biztosan állati lesz az AsiaCenterben!

Színpadra lép az Animal Cannibals, a New Level Empire és az Apacuka együttes is


2019. május 14., 16:30


Szerző: S.Zs.


Kategória: Ajánló




Egyszer volt, hol nem volt, a Szentmihályi úton túl…. ahol a disznó évének tiszteletére idén díszvendégként a kurta farkú malac túr. Ismét AsiaCenter Állati Kölyöknap!



Május 18-án, szombaton 10 órától ingyenes családi programok, zenés-táncos műsorok, kvízjátékok és koncertek várják Budapest egyik legnagyobb bevásárlóközpontjába az érdeklődőket. Többek között színpadra lép a gyermekek nagy kedvence, az Apacuka zenekar, Lui bűvész és a nagy nevettető, Ricsi Bohóc, valamint az Animal Cannibals, illetve a New Level Empire is.

 

Immár harmadik alkalommal rendezik meg az AsiaCenter Állati Kölyöknapot, amely számos meglepetést ígér. Az apróságok szórakoztatására az Apacuka zenekar lép elsőként színpadra, de Ricsi Bohóc, valamint az ismert bűvész, Lui is ott lesz a helyszínen, hogy show-jával elkápráztasson mindenkit és az alkalmi bűvésztanoncokat megtanítsa pár trükkre. A Center Színház életnagyságú malacai vicces, táncos-zenés műsorral készülnek, valamint a nap folyamán kreatív játékokra csábítják a kicsiket és nagyokat – nyomukban egy mókamester farkas settenkedik, és a hírek szerint még interjút is ad.

 

 

Már három éve fogadja a kutyákkal érkezőket is az AsiaCenter
Már három éve fogadja a kutyákkal érkezőket is az AsiaCenter

 

 

A Kanga Alapítvány jóvoltából még igazi, élő kismalackák is röfögnek majd a helyszínen, arra várva, hogy bárki megsimogassa őket. Jelen lesz még az Állat és Ember Állatvédő Egyesület yorkie fajtamentő akciócsoportja, illetve az Állatmentő Liga Alapítvány is, amely saját mentőautójával gurul majd be a helyszínre, hogy a kíváncsi látogatók beleshessenek a szervezet mindennapjainak működésébe.

 

A disznó évének tiszteletére a szerencsemalac sem marad otthon; a kvízjátékok résztvevőit közel háromszázezer forint összértékű nyeremény várja. Például a Galaxy Játékáruház felajánlásával egy 50 000 forint értékű vásárlási utalvány is gazdára talál, a gyorsulni vágyók pedig Tesla élményvezetéssel is gazdagodhatnak. A felejthetetlennek ígérkező AsiaCenter Állati Kölyöknap az Animal Cannibals és a New Level Empire koncertjével zárul. A jó hangulatért az ismert rádiós műsorvezető, Fittikém lesz a felelős.

 

 

3. Állati Kölyöknap az AsiaCenterben

 

 

 


Időpont: 2019. május 18. 10:00 - 19:00

Helyszín: AsiaCenter Család- és Állatbarát Bevásárló- és Irodaközpont, Szentmihályi út 167-169.


 

Minden program ingyenes! Az esemény főtámogatója a Galaxy Játékáruház.

 

Színpadi programok*:


10.00  Fittikém köszöntője
10.10  Interjú a ViccesFarkassal
10.30  Apacuka zenekar koncert
11.30  A három kismalac és a ViccesFarkas előadás
12.20  Kvízjáték
13.30  Ricsi Bohóc előadás
14.15  Kvízjáték
14.30  Lui bűvész mágikus show-ja
15.00  Animal Cannibals koncert
16.00  Kvízjáték
16.10  Lui bűvésziskolája
16.30  Interjú a ViccesFarkassal
16.40  Kvízjáték
17.15  Fődíjsorsolás
17.30  New Level Empire koncert

 

*A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

 

 

 

 


Cikk első megjelenése: 2019. május 03.

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Kóbor kutyák örökbefogadására buzdít miséin a kutyabarát pap Kóbor kutyák örökbefogadására buzdít miséin a kutyabarát pap
A Brazíliában élő Paulo atya szívében kiemelt helyet töltenek be a magukra hagyott, elárvult állatok - "Felesküdtem arra, hogy amíg csak élek, segíteni fogom őket."

Varázslat és luxus egy kutyabarát hotelben – lehetséges! Varázslat és luxus egy kutyabarát hotelben – lehetséges!
Legendák és rejtélyek nyomában járhatsz kedvenceddel ebben a lélegzetelállító kutyabarát hotelben. A Mystery Hotel Budapestben Te és kedvenced is megtapasztalhatjátok a luxust, a varázslatot és az élményt!

A vulkanikus eredetű Somló lankáinak felfedezése kutyákkal A vulkanikus eredetű Somló lankáinak felfedezése kutyákkal
Somló, magányos tanúhegy a Bakony szélén, ami Magyarország legkisebb borvidékéről híres. A borászatok mellett a várrom, a kilátó, a tanösvény és a somlói miliő miatt érdemes ellátogatni ide. A Somló varázsa mindenkit megérint, pár napos kikapcsolódásra tökéletes úti cél a kutyákkal.

Lengyelország új alelnöke kutyabaráttá tenné a lengyel parlamentet Lengyelország új alelnöke kutyabaráttá tenné a lengyel parlamentet
Kutyával nem lehet belépni a lengyel parlamentbe, és bizony még a parlamenti autókat sem lehet használni – ezen változtatna mielőbb az újonnan megválasztott alelnök, Dorota Niedziela.

Segítség az árva állatoknak: a menhelyi négylábúakon segít a kutyabarát RepTár Repülőmúzeum Segítség az árva állatoknak: a menhelyi négylábúakon segít a kutyabarát RepTár Repülőmúzeum
Újra megszervezte különleges jótékonysági akcióját a minősített RepTár Szolnoki Repülőmúzeum: a múzeum ajándékboltjában egyedi kutyabiléta készíthető, melynek árából az árva állatokat támogatják.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

EB OVO Közhasznú Egyesület Beagle Club Online Ebugatta Rehabportál

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Gazdivárót alakított ki a budakalászi áruház Hírek - Címlapon
Gazdivárót alakított ki a budakalászi áruház
Erdőlátogatási korlátozás a Vértesben Hírek - Címlapon
Erdőlátogatási korlátozás a Vértesben