A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Fejbe lőttek egy kutyát Sopron mellett

2019. augusztus 22., 15:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem




Soltészné osztotta meg történetét a közösségi portálon, de pár óra múlva kénytelen volt törölni a rengeteg negatív és félreértésekből adódó kritikák miatt.



Soltészné egy 7 hónapos gyermek anyukája, férjéhez tartott, mikor az út mellett Harkán egy csapzott kutyára lett figyelmes. A kutya rémesen nézett ki, látható volt, hogy nem egy napja kóborol. Próbálta megvizsgálni közelebbről, de a kutya láthatóan szenvedett, és minden közeledésre morgott. 

 

Fejbelőttek egy kutyát Sopron mellett
forrás: Facebook

 

Mivel az általa ismert állatvédőket nem érte el, így a gyepmesterhez fordult, aki 10 percen belül meg is jelent két rendőr kíséretében. A rendőrök lakossági bejelentés alapján érkeztek ki, valójában nem tudni, hogy e kutya miatt történt-e a bejelentés.

 

A gyepmester próbálta a kutyát nyugtatóval ellátott jutalomfalattal lenyugtatni. Majd befogás után az állatorvoshoz vitték. Az elvégzett röntgenvizsgálatok után megállapították, hogy a lövedék egy légpuskából származik, és olyan mélyen van, hogy az eltávolítását nem élné túl a kutya, illetve a felépülése sem garantált, hiszen a lövedék nagy területen végzett roncsolást. Ezért az állatorvos tanácsára az altatás mellett döntött a gyepmester.

 

A rendőrség vizsgálja az esetet.

 

Eddig a hír.

 

Mind a siófoki, mind ennél az esetnél is a hír gyorsan törlésre került, a nagy számú kommentáradat miatt. Sokan nem olvassák végig a cikket/posztot, és úgy írják le véleményüket, nem is gondolva arra, hogy ezzel csak ártanak annak, aki jó szándékkal teszi közzé a posztot. 
Kérünk benneteket, hogyha hasonló esettel találkoztok a Facebookon, megfelelő higgadtsággal tegyétek, mert nem feltétlen az a vétkes, aki közzéteszi! Köszönjük!

 

Forrás: kutyabarathelyek.hu

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Miért csikorgatja a kutya a fogait? Miért csikorgatja a kutya a fogait?
Szokatlan és meglepő, de kedvenceinknél is előfordulhat: a fogcsikorgatás. Mi okozza, mire utalhat, és mit tegyünk, ha észleljük kutyánknál?

Menhelyi kutyák a reflektorfényben - árva kutyákkal mutatták be a hazai divattervezők kollekcióikat Menhelyi kutyák a reflektorfényben - árva kutyákkal mutatták be a hazai divattervezők kollekcióikat
2023. december 9-én került megrendezésre a Dogs on the Catwalk eseménye. A rendezvény főszereplői örökbefogadható menhelyi kutyusok, akik egy különleges fashion show keretében vonulnak végig a kifutón, divattervezők hazai márkáinak kollekcióit bemutató modellekkel a póráz túlsó végén. 2018. után most az Ürömi Állatmenhely 8 mentvényéé volt a lehetőség, hogy megmutatkozzon a nagyközönség előtt hazai sztárok kíséretében.

Felnőtt kutyát fogadnál örökbe? Van 10 érvünk mellette! Felnőtt kutyát fogadnál örökbe? Van 10 érvünk mellette!
Leendő négylábú családtagunk kiválasztásánál felmerülhet a „Mi lenne, ha menhelyről hoznánk kutyát?” kérdés. Valamint az is, fiatalabb vagy idősebb gazdikeresőt válasszunk. Utóbbihoz hoztunk most 10 szuper érvet!

Állatvédelmi ösztöndíjprogramra pályázhatnak diplomás jelentkezők Állatvédelmi ösztöndíjprogramra pályázhatnak diplomás jelentkezők
Állatvédelmi ösztöndíjprogramra pályázhatnak diplomás jelentkezők, a képzések szeptemberben kezdődnek a Miskolci Egyetem Állam- és Jogtudományi Karán - közölte az MTI-vel a Közös ügyünk az állatvédelem Alapítvány.

Állatkínzót fogtak Budapesten: megvan a körözött férfi, aki kutyákat bántalmazott Állatkínzót fogtak Budapesten: megvan a körözött férfi, aki kutyákat bántalmazott
Az összefogás ereje: épp a Párizsba tartó vonatra igyekezett a körözött állatkínzó férfi, amikor sikerült elfogni.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

MTI Irodakutya.com Egyedi kutyás ajándéktárgyak Praktiker

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Mit tehetsz, ha vaddisznóval találkozol szembe a kutyasétán? Hírek - Címlapon
Mit tehetsz, ha vaddisznóval találkozol szembe a kutyasétán?
Maga Batman menti a menhelyi kutyákat Hírek - Címlapon
Maga Batman menti a menhelyi kutyákat