A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Fejbe lőttek egy kutyát Sopron mellett

2019. augusztus 22., 15:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem
Soltészné osztotta meg történetét a közösségi portálon, de pár óra múlva kénytelen volt törölni a rengeteg negatív és félreértésekből adódó kritikák miatt.Soltészné egy 7 hónapos gyermek anyukája, férjéhez tartott, mikor az út mellett Harkán egy csapzott kutyára lett figyelmes. A kutya rémesen nézett ki, látható volt, hogy nem egy napja kóborol. Próbálta megvizsgálni közelebbről, de a kutya láthatóan szenvedett, és minden közeledésre morgott. 

 

Fejbelőttek egy kutyát Sopron mellett
forrás: Facebook

 

Mivel az általa ismert állatvédőket nem érte el, így a gyepmesterhez fordult, aki 10 percen belül meg is jelent két rendőr kíséretében. A rendőrök lakossági bejelentés alapján érkeztek ki, valójában nem tudni, hogy e kutya miatt történt-e a bejelentés.

 

A gyepmester próbálta a kutyát nyugtatóval ellátott jutalomfalattal lenyugtatni. Majd befogás után az állatorvoshoz vitték. Az elvégzett röntgenvizsgálatok után megállapították, hogy a lövedék egy légpuskából származik, és olyan mélyen van, hogy az eltávolítását nem élné túl a kutya, illetve a felépülése sem garantált, hiszen a lövedék nagy területen végzett roncsolást. Ezért az állatorvos tanácsára az altatás mellett döntött a gyepmester.

 

A rendőrség vizsgálja az esetet.

 

Eddig a hír.

 

Mind a siófoki, mind ennél az esetnél is a hír gyorsan törlésre került, a nagy számú kommentáradat miatt. Sokan nem olvassák végig a cikket/posztot, és úgy írják le véleményüket, nem is gondolva arra, hogy ezzel csak ártanak annak, aki jó szándékkal teszi közzé a posztot. 
Kérünk benneteket, hogyha hasonló esettel találkoztok a Facebookon, megfelelő higgadtsággal tegyétek, mert nem feltétlen az a vétkes, aki közzéteszi! Köszönjük!

 

Forrás: kutyabarathelyek.hu

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

"Nemet mondunk a vadászatra!" - Több ezren tüntettek az állatok, különösen a galgok jogai mellett Spanyolországban "Nemet mondunk a vadászatra!" - Több ezren tüntettek az állatok, különösen a galgok jogai mellett Spanyolországban
Még a kutyák is büszkén hirdették feliratos tábláikkal, hogy kiállnak a galgok mellett, akik oly sokat szenvednek az emberi kapzsiság miatt.

Állatvédő alapítványt hozott létre az igazságügyi tárca Állatvédő alapítványt hozott létre az igazságügyi tárca
Új alapítványt hozott létre az igazságügyi tárca Közös ügyünk az állatvédelem Alapítvány néven az állatvédelem erősítése, fejlesztése érdekében.

Amerika kedvence lett a mexikói bűnözők által megkínzott kutya Amerika kedvence lett a mexikói bűnözők által megkínzott kutya
A bűnözők kegyetlenül megkínozták, amikor rajta gyakorolták az emberrablás áldozatain elkövetni tervezett csonkítást, majd magára hagyták meghalni. Végül a Milagros Caninos menhelyen talált menedékre az eb. Új mancs-protézisein pedig végre boldogan szaladgálhat és élheti a kutyák álmát.

Ezen az írországi menhelyen a kutyusok választhatják ki karácsonyi ajándékukat Ezen az írországi menhelyen a kutyusok választhatják ki karácsonyi ajándékukat
Nem lehet betelni a videójukkal, annyira aranyosak!

Árva állatokon segít a husky, akit harckocsik roncsainál találtak Ukrajnában Árva állatokon segít a husky, akit harckocsik roncsainál találtak Ukrajnában
A roncsok között bukkantak rá a kutyára, és így indult el egy páratlan összefogás a bajbajutott állatok megsegítésére.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Beagle Club Online EB OVO Közhasznú Egyesület JULIUS-K9 Rehabportál

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Állandó kutyastrand a Balaton-parton? Hírek - Címlapon
Állandó kutyastrand a Balaton-parton?
Megszakított repülőút egy kutya életéért Hírek - Címlapon
Megszakított repülőút egy kutya életéért