A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Fejlesztések a Fonyódi Kutyás Fürdetőhelyen

2018. augusztus 02., 06:30


Szerző: S.Zs.


Kategória: Közérdekű




A Balaton első kutyabarát fürdőhelyén újabb fejlesztések valósultak meg és vannak most is folyamatban, mindezt a kutyások maximális kényelmének biztosításáért.



2016-os megnyitása óta folyamatosan fejlődik a  Fonyódi Kutyás Fürdetőhely. A Balaton első kutyás partszakasza rendkívüli népszerűségnek örvend a gazdik és kedvenceik körében. A városvezetés figyeli a visszajelzéseket, felmerülő igényeket, tapasztalatokat és ezek fényében tervezi meg a következő fejlesztéseket. Az indulás óta körbe is kerítették a területet, hogy a kutyák nagyobb biztonságban legyenek.

 

Folyamatban vannak a fejlesztések a Fonyódi Kutyabarát Fürdőhelyen
Folyamatban vannak a fejlesztések a Fonyódi Kutyabarát Fürdőhelyen
Fotó: facebook.com/hidvegi.fonyod

 

A héten elkészül a sokak által hiányolt mosdó, bevezettük a területre a vizet, szennyvizet villanyt, így ezt a hiányosságot is kiküszöböltük - mondta el kérdésünkre Hidvégi József, Fonyód város polgármestere. - Előreláthatólag jövő héten pedig elkészül a büfé is. Sokan jelezték, hogy szükség lenne rámpákra, amiken a kutyák könnyebben tudnak ki-be menni a vízbe. Ezek is elkészültek és kihelyezésre kerültek.

 

Már nem csak lépcsők, hanem rámpák is vannak kihelyezve, amiken a kutyák könnyebben közlekedhetnek
Már nem csak lépcsők, hanem rámpák is vannak kihelyezve, amiken a kutyák könnyebben közlekedhetnek
Fotó: Hornyak Photo

 

 

A fürdőhely tehát egyre komfortosabbá válik, ám ez szerencsére nem fog meglátszani a belépőjegyeken: az árak maradnak a régiek, a szezon ideje alatt továbbra is jelképes 200 Ft-ért léphetünk a területre, ígéri a polgármester.

 

Újdonság az is, hogy a szezon alatt már SUP bérlés is található a kutyás fürdetőhelyen: kedvencükkel kipróbálhatjuk az új sportot - felejthetetlen élmény lesz, ezt tapasztalatból mondjuk! :)

 

 

 

Fontos azonban tisztában lennünk gazdiként azzal, hogy a kutyákkal való strandolás kizárólag az elkerített területen belül lehetséges: a kerítésen kívüli terület (legyen is bármilyen csábító a sekélyebb víz, a fövenyes part) tiltott a kutyák számára. Kérdésünkre elmondta Hidvégi József, hogy jelenleg bővítést nem terveznek, ám ha a szezon zárása után a látogatók számát összesítik és az értékelés után úgy látják, nem fognak elzárkózni ennek lehetőségétől sem.

 

 

 

 

Forrás: Kutyabarathelyek.hu
Indexkép forrás: Hornyak Photo

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Legyen a kutyának is élmény a kempingezés! - Tippek és fontos tudnivalók Legyen a kutyának is élmény a kempingezés! - Tippek és fontos tudnivalók
A kutyabarát turizmus népszerűsége növekszik, és egyre több kutyatartó ismeri fel, hogy a kempingezés ideális lehetőséget kínál a háziállatokkal történő közös nyaralásra. Az Aranypart Camping & Apartments példája rávilágít a balatoni kutyás kempingezés aktuális lehetőségeire. Ha kutyával utazunk fontos a megfelelő szálláshely és szállástípus kiválasztása, valamint az alapfelszerelés hiánytalan összeállítása és az állattartás szabályainak ismerete a kutya kényelme érdekében. A cikk hasznos információkat kínál egy állatbarát nyaralás megszervezéséhez.

Jó hír a kutyával utazóknak! Jó hír a kutyával utazóknak!
Fontos és jó hír érkezett azok számára, akik kedvencükkel együtt utaznának: kedvezményes áron válthatnak bérletet kutyájuknak a gazdik az új tarifarendszerben.

5 tipp, hogy a kutyás strandolás felhőtlen legyen! 5 tipp, hogy a kutyás strandolás felhőtlen legyen!
Bár az időjárást befolyásolni nem tudjuk, tehetünk azért, hogy a strandolást ezen kívül semmi ne árnyékolja be. Legyen a kutyabarát strandon eltöltött idő a kutyusnak és a gazdinak is élmény!

Kutyabarát strandok és fürdőhelyek Magyarországon - 2023 Kutyabarát strandok és fürdőhelyek Magyarországon - 2023
Őrült kánikula, forró városok - egyre melegebbek a nyaraink, nem csoda hát, hogy legtöbbünk vízpartra vágyik ilyenkor. Természetesen kutyánk sem maradhat otthon - de hol találhatunk kutyabarát vízpartot?

Kutyás SUP-ozás? Így lehet! Kutyás SUP-ozás? Így lehet!
Sokan vannak, akik szeretik házi kedvencük mindenhová magukkal vinni. A SUP-ozás viszont pontosan egy olyan sportág, ahol ez mostanára már-már teljesen megszokottnak látszik, hiszen a kutyás evezés egyre népszerűbbé vált. Ilyenkor azonban érdemes odafigyelnünk pár dologra, ha valóban azt szeretnénk, hogy számunkra és kedvencünk számára is egyaránt élmény legyen a SUP-ozás. Mik is ezek tehát?

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Brimo partysátor EB OVO Közhasznú Egyesület Praktiker Ebugatta

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
A legcukibb börtönőr - Zserbó, a kábítószer-kereső tanonc Hírek - Címlapon
A legcukibb börtönőr - Zserbó, a kábítószer-kereső tanonc
Egy hős halála Olaszországban - megmérgeztek egy mentőkutyát Hírek - Címlapon
Egy hős halála Olaszországban - megmérgeztek egy mentőkutyát