A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Főútra tévedt a szilveszteri tűzijátékoktól megrémült kutya - rendőrök mentették meg

2022. január 05., 13:15


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem




Óriási szerencséje volt Sajónak, a fekete kutyának, hogy a rendőrök észrevették a ködös főúton. Segítségüknek hála már otthon lehet gazdáinál.



 

 

Valószínűleg a szilveszteri tűzijátékok rémíthették meg annyira Sajót, a fekete kutyát, hogy megszökött otthonról. A kóborló kutya a 26-os főútra tévedt - a ködös időben nagy veszélyben volt az úton a rossz látási viszonyok miatt.

 

Könnyen baj is történhetett volna, ám szerencsére az arra járó rendőrök észrevették, és nem mentek el mellette.

Laczkó Zsolt és Varró József főtörzszászlósok járőrözés közben figyeltek fel a nagy macira - írja a Magyar Rendőrség a facebook oldalán. Azonnal a kutya segítségére siettek, póráz híján kötszerből rögtönöztek pórázt, azzal sikerült levezetniük a forgalmas útról.

 

A kutya gazdáját sikerült azonosítani, így haza tudták szállítani Sajót.

 

 

 

 

Az idei szilveszter és újév sem volt felhőtlen: rengeteg kutya és macska került bajba, sokuk még nem jutott haza. Nagyon fontos, hogy ha kóbor állatot látunk, ne menjünk el mellette: lehet, hogy mi vagyunk az utolsó reménye az életben maradásra.

Az alábbi cikkünkben bővebben írtunk arról, mit tehetünk, ha kóbor állattal találkozunk szilveszter után:

 

 

5+1 lépés, amit tehetsz, ha Szilveszter után kóbor kutyát találsz - Állatvédelem - Kutyabarát helyek

Szerző: S.Zs. Kategória: Állatvédelem AAz év első napjaiban hirtelen megnő a kóbor állatok száma: a szilveszteri tűzijátéktól pánikba eső és otthonról elszökő állatok nagy része soha nem tér már haza. Változtassunk ezen: ne menjünk el a kóborkák mellett, segítsünk nekik hazatalálni!

 

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Addig járt a kóbor kutya a rendőrségre, amíg fel nem vették munkatársnak Addig járt a kóbor kutya a rendőrségre, amíg fel nem vették munkatársnak
A hétköznapi életben is vigyáz az emberek biztonságára: ha meglát egy motorost bukósisak nélkül, vakkantással jelzi gazdájának, szóljon az illetőnek.

Őrizetbe vették az állatkínzás gyanúsítottját a tapolcai rendőrök Őrizetbe vették az állatkínzás gyanúsítottját a tapolcai rendőrök
A Tapolcai Rendőrkapitányság munkatársai elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki az elkövetőket.

Eljárás indult egy fiatal férfi ellen, aki négy újszülött kiskutyát tett ki egy szemetes mellé Eljárás indult egy fiatal férfi ellen, aki négy újszülött kiskutyát tett ki egy szemetes mellé
Megdöbbentő embertelenség: egy veszprémi társasház szemetese mellé tett ki egy fiatal férfi négy újszülött kiskutyát. Az elkövető ellen a Veszprémi Rendőrkapitányság eljárást indított.

Illegális kutyakereskedőkre csapott le a rendőrség Illegális kutyakereskedőkre csapott le a rendőrség
Négy embert gyanúsít a rendőrség azzal, hogy hamis kísérő okmányokkal szállítottak kutyákat külföldre; a kisállatok exportálásával foglalkozó ceglédi cég vezetőjét letartóztatta a bíróság - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) szerdán a police.hu oldalon.

Átfestették az ellopott csivava bundáját a tolvajok, hogy ne bukjanak le Átfestették az ellopott csivava bundáját a tolvajok, hogy ne bukjanak le
A fekete-fehér bundájú kutyából egy csapásra feketetét csináltak a tolvajok – szerencsére a történet jól végződött, és a kutyus visszakerült gazdijaihoz.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Praktiker EB OVO Közhasznú Egyesület Egyedi kutyás ajándéktárgyak Beagle Club Online

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Újabb magyar kutyafajtát vett nyilvántartásba az AKC: már a mudi is ringbe léphet az amerikai kiállításokon Hírek - Címlapon
Újabb magyar kutyafajtát vett nyilvántartásba az AKC: már a mudi is ringbe léphet az amerikai kiállításokon
Elveszett kutya: 5 tipp, mit tegyél, ha még nem lett meg! Hírek - Címlapon
Elveszett kutya: 5 tipp, mit tegyél, ha még nem lett meg!