A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Gyereknap kutyákkal - Tánc és flashmob a Rex Állatszigeten

2017. június 03., 12:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Közérdekű




Közös táncra hív mindenkit a Rex Alapítvány június 10-én, akár 1 akár 99 éves. Az alapítvány gyermeknapi rendezvényét ugyanis idén pörgős ritmusok színesítik, a finálé pedig egy közös táncos flashmob lesz, melyben felnőtteknek és gyerekeknek is jut tánclépés. A vidám állatos koreográfia célja, hogy



A vidám állatos koreográfia célja, hogy erősítse az ember-állat barátságot és az állatokért való felelősségvállalást.

 

A Rex Kutyaotthon Alapítvány immár hagyománnyá vált gyermeknapi rendezvényén, az „Állati jó gyermeknapon” évről évre több mint 2000 látogató vesz részt. Ami nem is csoda, hiszen az Újpest Központtól 10 perc autóútra található Rex Állatsziget igazi menedék a betontengerben, hatalmas zöld mezővel, védett madaraknak otthont adó kis tóval, rengeteg kutyával, cicával, lóval, kiskecskével és nyuszival.

 

Idén az örök kedvenc állatsimogatós programokat nyári ritmusok dobják fel: a Rex Tanoda show elemekkel gazdagított kutyás bemutatóval üdvözli a közönséget, majd a Dog Dancing Hungary mutatja be az új kutyás sportot, a kutyakiképzés és a tánc látványos ötvözeteként született dog dancinget.

 

Állati Jó Gyereknap

 

Kovács Katalin bábelőadása után fellép és a közönséggel együtt táncol a Tamburica Horvát Tánccsoport és a Salsa Mojito Tánciskola, virágbotos zsonglőr show-val lép színpadra a Graviy stix, majd akrobatikus rock and rollt táncol a Négy Muskétás Sporttánc Egyesület.

 

A bulizni vágyók kedvéért fellép Oláh Gergő, az X-Faktor harmadik szériájának győztese, a Brillantin Rock and Roll zenekar és Gregus Anikó. Fináléként pedig közös táncos flashmobra várják a szervezők a gyerekeket és a gyerek lelkű felnőtteket! A flashmob célja, hogy erősítse az ember-állat barátságot és az állatokért való felelősségvállalást. A korhatár nélküli koreográfiáról érdekességek a Facebookon!

 

A rendezvény fő támogatója az Inecto Magyarország, akik állatkísérlet-mentes kozmetikumokkal képviselik a felelős állattartás ügyét.

 

A rendezvény FB oldala: https://www.facebook.com/events/1878099179125164/

Információk a Rex Alapítványról: www.rex.hu
A Rex Állatsziget címe: 1048 Budapest, Óceánárok utca 33. Elérhető Újpest Központtól 10 perc alatt autóval vagy 20 perc alatt a 30-as busszal.

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Tényleg tisztább a kutya szája, mint az emberé? Tényleg tisztább a kutya szája, mint az emberé?
Hányszor, de hányszor hallhattuk már e szavakat, de valóban így lenne? Honnan tudhatjuk, hogy a tisztasági skálán hol helyezkedik el kutyánk szájának állapota? És mi a helyzet a kutyanyállal?

Színházban tanítják állatvédelemre a gyerekeket Színházban tanítják állatvédelemre a gyerekeket
A Közös ügyünk az állatvédelem Alapítvány a Thália Színházban Művészek az állatvédelemért címmel indított programot szombaton.

Megsimogathatom a kutyád? Megsimogathatom a kutyád?
Nemcsak a gazdi, de a kutya beleegyezése is kell ehhez. Hogyan feleljünk a kérdésre, amikor a válasz nem is olyan egyszerű?

Menhelyi kutyák a reflektorfényben - árva kutyákkal mutatták be a hazai divattervezők kollekcióikat Menhelyi kutyák a reflektorfényben - árva kutyákkal mutatták be a hazai divattervezők kollekcióikat
2023. december 9-én került megrendezésre a Dogs on the Catwalk eseménye. A rendezvény főszereplői örökbefogadható menhelyi kutyusok, akik egy különleges fashion show keretében vonulnak végig a kifutón, divattervezők hazai márkáinak kollekcióit bemutató modellekkel a póráz túlsó végén. 2018. után most az Ürömi Állatmenhely 8 mentvényéé volt a lehetőség, hogy megmutatkozzon a nagyközönség előtt hazai sztárok kíséretében.

Több mint 250 ezren vettek részt az Állatvédelmi témahéten Több mint 250 ezren vettek részt az Állatvédelmi témahéten
Idén több mint 250 ezer gyermek vett részt az állatvédelmi témahéten, országszerte 76 partnerszervezet csatlakozott az események megrendezéséhez - közölte hétfői sajtótájékoztatóján Budapesten az állatvédelmi cselekvési terv kidolgozásáért és végrehajtásáért felelős kormánybiztos.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Mondial Assistance GesmbH JULIUS-K9 Praktiker Egyedi kutyás ajándéktárgyak

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Örökbefogadta a 18 éves kutyát: "Nem hagyhattam a menhelyen még egy éjszakára." Hírek - Címlapon
Örökbefogadta a 18 éves kutyát: "Nem hagyhattam a menhelyen még egy éjszakára."
Kutyastrand nyílt a Gébárti-tavon! Hírek - Címlapon
Kutyastrand nyílt a Gébárti-tavon!