A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Gyertyagyújtás lesz országszerte a megkínzott és hontalan állatokért

2017. november 30., 06:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem




Hétvégén az állatkínzás és a felelőtlen állattartás áldozataiért, a hontalan, és sanyarú körülmények között élő állatokért égnek majd a gyertyák országszerte.



Országossá bővült a Gyertyagyújtás a megkínzott és hontalan állatokért flashmobja: több város is csatlakozott a kezdeményezéshez, mely az állatok védelmére és a felelős állattartásra hivatott felhívni a figyelmet. A szervezők a békés, gyertyagyújtással kísért demonstrációval szeretnék megmutatni, mennyi állatbarát ember él hazánkban, akik mind sürgetnék az érdembeli változások megvalósulását az állatvédelemben - kezdve az állatvédelmi törvény szigorú betartatásával, amire eddig kevés példa akadt hazánkban - tényleges letöltendő börtönbüntetést mindössze pár esetben szabtak ki a bíróságokon, holott szörnyűbbnél szörnyűbb esetekre, embertelen bánásmódokra láttunk már példát. A társadalom összefogására van szükség!

 

Gyertya gyújtás a megkínzott és hontalan állatokért
Gyertya gyújtás a megkínzott és hontalan állatokért
Fotó: Ritter Antal

 

Az eseményen egyébként az ivartalanítás fontosságára is szeretnék felhívni a figyelmet, hiszen rengeteg a nem kívánt szaporulat - az így született állatok eleve borzalmas körülményekre, betegségekre, és nagyon rövid életre vannak ítélve.

 

A Gyertyagyújtás december 3-án lesz, az akcióhoz pedig már 19 város csatlakozott, listájuk a szervező Facebook oldalán látható - minden helyszínhez külön Facebook esemény készült:

 

 

 

 

Témába vág

Elvesztett barátaira emlékezett a kutya, ahogy átsétált a valódi Szivárványhídon Elvesztett barátaira emlékezett a kutya, ahogy átsétált a valódi Szivárványhídon
„Meghitten nézte a nyakörveket és a hámokat, majd a következő pillanatban felkapaszkodott a korlátra, és lehajtotta a fejét.”

Előrehozták a karácsonyt, hogy a súlyos beteg kutya is ünnepelhessen Előrehozták a karácsonyt, hogy a súlyos beteg kutya is ünnepelhessen
Riley, a 11 éves német dog elmondhatatlanul örült ajándékainak!

Kutyaportrék töklámpáson Kutyaportrék töklámpáson
Mi mással tehetnénk hangulatosabbá kertünket, mint egy sejtelmesen pislákoló töklámpással, amin ráadásul kedvencünk portréja díszeleg? Kutyabarátoknak kötelező!

Állatorvosok szívszorító vallomása az eutanáziáról Állatorvosok szívszorító vallomása az eutanáziáról
Bár az emberek feltétel nélkül szeretik őket életük során, úgy tűnik, sokan túlságosan nehéznek találják a búcsút a legvégén. A fő ok, amiért az emberek úgy döntenek, hogy nem kísérik el kedvencüket a legvégső útra, az a bizonytalanság és a félelem, hogy mi fog történni.

Szeretet egy ölelésben - Különleges tetoválás őrzi elhunyt kutyája emlékét Szeretet egy ölelésben - Különleges tetoválás őrzi elhunyt kutyája emlékét
„Most, ha lenézek a karomra, úgy érzem, mintha ott lenne ő is, és megölelne. Ez segít elviselni a hiányát."

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

MTI JULIUS-K9 EB OVO Közhasznú Egyesület Irodakutya.com

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Rejtélyes kutyafajták, különleges tulajdonságok Hírek - Címlapon
Rejtélyes kutyafajták, különleges tulajdonságok
Letöltendő börtönbüntetést kaptak Fülöp kínzói Hírek - Címlapon
Letöltendő börtönbüntetést kaptak Fülöp kínzói