A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Hamilton kutyás képpel indul egy jótékonysági árverésen

2016. január 22., 13:00


Szerző: M.Lilla


Kategória: Könnyű




A sportolók saját készítésű, dedikált fotóikkal neveznek egy jótékonysági aukción, melyen egy londoni kórház kis betegeinek gyógyítására gyűjtenek. Kutyás képre is lehet licitálni!



A Forma-1 nagyszerű csapatai, beleértve a sofőröket és a csapat vezetőit, újra egyesítették erőiket, hogy a 2016-os Zoom jótékonysági aukción újra megmutassák fényképészi tehetségüket. Az esemény negyedik alkalommal kerül megrendezésre, a londoni Great Ormond Street Hospital Children’s Charity gyermek betegeinek megsegítésére.

 

Lews Hamilton bulldogja, Roscoe a római Colosseum előtt
Lews Hamilton bulldogja, Roscoe a római Colosseum előtt
Fotó: facebook.com/LewisHamilton/

 

Az intézmény a világ egyik vezető gyermekkórháza, évente 255.000 beteg látogatja meg a gyógyulás reményében az Egyesült Királyságból és a tengerentúlról is. A modern klinikai eljárásokban élen járó kórház a betegek gyógyítása és a nővérek képzése mellett jelentős kutatásokban is szerepet vállal, küldetésének fontos részét képezi a betegségek megelőzése, valamint a kezelési lehetőségek fejlesztése is.

 

A Zoom az egyetlen olyan aukció, ahol a sport kiemelkedő alakjai által készített fényképekre lehet licitálni - a fotók tulajdonképpen a világ legnagyobb sportalakjainak személyes képeslapjai. A 2015-ös szezonban felkérték a Forma-1 sztárjait, hogy küldjenek egy fényképet, amely a legjobban jellemzi magas fordulatszámon élt mindennapjaikat. 

 

Lewis Hamilton és kutyái: Coconut és Roscoe
Lewis Hamilton és kutyái: Coconut és Roscoe
Fotó: facebook.com/LewisHamilton/

 

A bajnok, Lewis Hamilton például imádott bulldogját, Roscoe-t fotózta le, ahogy a római Colosseum előtt császári méltóságként ülve pózol. A F1-pilóta nagy kutyabarát hírében áll, két kedvencéről rendszeresen posztol fotókat közösségi oldalaira. Coconut és Roscoe igazi világjáró bulldogok, hűségesen követik gazdájukat a versenyek helyszíneire, és természetesen nyaralásán is vele tartanak. A sztár szinte minden szabadidejét velük tölti, és a fontos döntésekben is segítségére vannak:

 

Hamilton és Roscoe
Hamilton és Roscoe
Fotó: facebook.com/LewisHamilton/

 

Az aukció egy másik résztvevője, Daniel Ricciardo, a Red Bull Racing team versenyzője egy sivatagi motorozás során készült fotóval indult, míg Jenson Button egy ausztráliai hegyi biciklis útvonalat választott a Grand Prix előtt.

 

Daniel Ricciardo a sivatagban, háttérben tevékkel
Daniel Ricciardo a sivatagban, háttérben tevékkel
Fotó: formula1.com

 

A jótékonysági aukción résztvevő hírességek sajátkezűleg dedikálták fotóikat, melyekre egy exkluzív gálaesten lehet majd licitálni 2016. február 5-én a londoni InterContinental Park Lane hotel báltermében. Az eseményt egy online aukció követi a Coys honlapon, ahol az érdeklődők válogatott dedikált fényképekre licitálhatnak.

 

Christian Sylt, a Zoom társalapítója háláját fejezte ki:

„Még egyszer szeretnék köszönetet mondani a csapatoknak és a sofőröknek, Bernie Ecclestone-nak, a többi résztvevőnek és minden partnerünknek támogatásukért. Nagy örömmel nézünk az aukció elébe, reményeink szerint a felajánlott képekből az előző három esemény sikerére építve még több adományt tudunk majd összegyűjteni a Great Ormond Street Hospital Children’s Charity betegeinek számára." 

 

Mi mással is zárhatnánk cikkünket, mint ezzel az aranyos képpel. Sok sikert kívánunk! 

 

Coconut és Roscoe, a Forma-1 sztárbulldogjai
Coconut és Roscoe, a Forma-1 sztárbulldogjai
Fotó: facebook.com/LewisHamilton/

 

Forrás: formula1.com, gosh.nhs.uk
Indexkép forrás: facebook.com/LewisHamilton/
Fordította: Maurer Lilla

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Kölyök vizslákat mentett ki egy égő házból Arnold Schwarzenegger új videójában Kölyök vizslákat mentett ki egy égő házból Arnold Schwarzenegger új videójában
…Igaz, csak egy reklámfilm erejéig játszotta el a hős megmentőt a híresen állatbarát színész. A kis videó egyébként igazi sztárparádé!

Mindenki odavan a szörföző kiskutyáért Mindenki odavan a szörföző kiskutyáért
A négyéves Jack Russell Terrier nap, mint nap elkápráztatja rajongóit bravúrjaival.

10 tipp kutyád egészségének megőrzéséhez 10 tipp kutyád egészségének megőrzéséhez
Test-lélek-szellem. Ha ezek egyensúlyban vannak, kiegyensúlyozott és harmonikus életet élhetünk. Kutyáinkra is érvényes ez, néhány egyszerű ötlettel pedig mi magunk is hozzájárulhatunk jólétükhöz.

A keverék kutya COOL! – Menő pólókkal hívják fel a figyelmet a keverék kutyákra A keverék kutya COOL! – Menő pólókkal hívják fel a figyelmet a keverék kutyákra
Minden kutya egyedi, különleges egyéniség – a keverék kutyák ráadásul nem csak belső-, de külső tulajdonságaikban is egyediek! Mégsem olyan menők, mint fajtatiszta társaik… változtassunk ezen!

Menhelyi kutyák a reflektorfényben - árva kutyákkal mutatták be a hazai divattervezők kollekcióikat Menhelyi kutyák a reflektorfényben - árva kutyákkal mutatták be a hazai divattervezők kollekcióikat
2023. december 9-én került megrendezésre a Dogs on the Catwalk eseménye. A rendezvény főszereplői örökbefogadható menhelyi kutyusok, akik egy különleges fashion show keretében vonulnak végig a kifutón, divattervezők hazai márkáinak kollekcióit bemutató modellekkel a póráz túlsó végén. 2018. után most az Ürömi Állatmenhely 8 mentvényéé volt a lehetőség, hogy megmutatkozzon a nagyközönség előtt hazai sztárok kíséretében.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

AEGON Magyarország Zrt. Praktiker Egyedi kutyás ajándéktárgyak Beagle Club Online

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Magyar kutya védi a Capitoliumot! Hírek - Címlapon
Magyar kutya védi a Capitoliumot!
Daganatos megbetegedést okozhat a legtöbb kutyatáp? Hírek - Címlapon
Daganatos megbetegedést okozhat a legtöbb kutyatáp?