A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu
Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Hazaküldték Joe Biden németjuhászait a Fehér Házból Delaware-be

2021. március 10., 11:30


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű
A Fehér Ház ismét „kutyátlanná” vált: Visszaköltöztek Delaware-be Joe Biden kutyái, miután a fiatalabbik kutya, Major összetűzésbe keveredett az őrség egyik tagjával. 

Nem élvezhette sokáig a Fehér Ház kényelmét Major és Champ: hétfőn vissza kellett költöznie a két kutyának Delaware-be.

A The New York Times értesülése szerint a kutyákat egyébként is vissza szokták vinni Delaware-be olyankor, amikor a first lady úton van, így nem jelent majd újdonságot számukra a költözés. Azután született a döntés a kutyák végleges hazaköltöztetéséről, miután a fiatalabbik kutya, Major megharapta az őrség egyik tagját.

 

 

A biztonsági szolgálat egyik tagja lepte meg Majort, aki erre harapással reagált
A biztonsági szolgálat egyik tagja lepte meg Majort, aki erre harapással reagált

 

 

„A kutyák még szokták az új környezetüket és a rengeteg új embert maguk körül. Hétfőn a család fiatalabbik kutyáját, Majort meglepte egy számára ismeretlen ember, amire ő azzal reagált, hogy kisebb sérülést okozott.” – idézi a CNN Jen Psaki-t, a Fehér Ház sajtótitkárát.

 

Major volt egyébként az első olyan kutya a Fehér Házban, aki örökbefogadás útján került gazdájához. Az idős Champ számára szánták társnak, és a két kutya jól ki is jön egymással.

 

Mindkét kutya a családba kerülésük pillanatától kezdve tanítva van, mindkettő tudja például, hogy a bútorok tabunak számítanak – Major persze olykor még próbálkozik: Jill Biden kapta már rajta Majort elnyúlva egy kanapén.

 

 

 

Forrás: CNN, MTI

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Meggyőzte gazdáit a kutya, hogy fogadják örökbe az árva cicát, akit első látásra megszeretett Meggyőzte gazdáit a kutya, hogy fogadják örökbe az árva cicát, akit első látásra megszeretett
Mintha mindig is ismerték volna egymást. A kutya össze-vissza puszilta a cicát, Oliver pedig egyre csak dorombolt és dorombolt.

Kutyák a történelemben: Buddy, Amerika első vakvezető kutyája Kutyák a történelemben: Buddy, Amerika első vakvezető kutyája
„Buddynak köszönhetem, hogy visszakaptam a szabadságom”. Magával ragadó történet egy német juhászkutyáról és gazdájáról, akik látássérültek és vakok ezreinek életét változtatták meg.

Koronavírust kiszagoló kutyák segítségével rendezik meg a NASCAR-t Koronavírust kiszagoló kutyák segítségével rendezik meg a NASCAR-t
Csalhatatlan szimatú kutyák segítségét veszik igénybe a hétvégi verseny megrendezéséhez, hogy minimalizálják a koronavírus terjedésének lehetőségét. A kutyák feladata a dolgozók, és a csapatok vizsgálása, és természetesen a vírus jelenlétének jelzése.

Ismét gazdi lett Erzsébet királynő - két corgi kölyök költözött a palotába Ismét gazdi lett Erzsébet királynő - két corgi kölyök költözött a palotába
Három éve nem élt corgi fajtájú kutya a királyi palotában, most azonban két corgi kölyök vidítja fel Erzsébet királynőt a nehéz időkben.

Megmentette gazdája életét a nemrég örökbefogadott német juhászkutya Megmentette gazdája életét a nemrég örökbefogadott német juhászkutya
"Úgy érzem, sokkal jobban szeretem őt, mint eddig valaha. Sohasem fogom elfelejteni hősiességét, mely azon a rettenetesen éjszakán előbújt belőle."

Megérkeztek a Fehér Házba "Amerika Első Kutyái" - Major és Champ is beköltözött gazdái után Megérkeztek a Fehér Házba "Amerika Első Kutyái" - Major és Champ is beköltözött gazdái után
Négy év kihagyás után ismét hallani kutyaugatást a Fehér Házban: hivatalosan is beköltözött Bidenék két németjuhásza, Major és Champ.

Történelmet ír Joe Biden kutyája: ő lesz az első mentett kutya a Fehér Házban Történelmet ír Joe Biden kutyája: ő lesz az első mentett kutya a Fehér Házban
Ismét mancsosok is birtokba vehetik a Fehér Házat. Donald Trump elnöksége alatt nem volt kutya lakója, Joe Biden azonban egyből két kutyával érkezik. A két németjuhász közül az egyik ráadásul mentett, örökbefogadott kutya: ilyen lakója még nem volt az ikonikus épületnek!

Ismét bíróság elé áll egy állatkínzó Ismét bíróság elé áll egy állatkínzó
Állatkínzás miatt kell bíróság elé állnia egy nagykanizsai telephely gondnokának, aki egy ajándékba kapott német juhász kutyát olyan mostoha körülmények között tartott, hogy az eb elpusztult.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Egyedi kutyás ajándéktárgyak Ebugatta Rehabportál MOL Nyrt.

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest Google+ YouTube
Több mint negyedmillió kitöltés érkezett az állatvédelmi felmérésre Hírek - Címlapon
Több mint negyedmillió kitöltés érkezett az állatvédelmi felmérésre
Ismét gazdi lett Erzsébet királynő - két corgi kölyök költözött a palotába Hírek - Címlapon
Ismét gazdi lett Erzsébet királynő - két corgi kölyök költözött a palotába