A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Konténerbe zárt kutyára bukkant a partiőrség – kiderült, hogy kölyköket vár

2024. június 07., 06:30


Szerző: M.Lilla


Kategória: Könnyű
Nyolc napig volt a sötét fémdoboz fogságában, de csodával határos módon túlélte! 

Kétségbeesett ugatásra lettek figyelmesek a texasi Houston rendőrei, mikor átvizsgálták a frissen érkezett konténereket. A "szállítmány" vadul kaparta az egyik konténer oldalát a magasban.

 

Rövid idő alatt leszűkítették a kört, hogy melyik konténerben lehet a bajbajutott kutya, így miután leemelték, azonnal a segítségére siettek. Lassan nyitották ki a konténer ajtaját, nehogy eliszkoljon a kutya, de ettől nem kellett tartaniuk - halálosan kimerült volt szegény.

 

 

Nagyon hálás volt a kutya, miután kimentették a konténerből, ahol nyolc napig élt
Nagyon hálás volt a kutya, miután kimentették a konténerből, ahol nyolc napig élt
Fotó: thedodo.com

 

 

A dokumentumokból kiderült, hogy nyolc napig volt oda bezárva. Hihetetlen, hogyan élhette túl élelem és víz nélkül. Bár fogytán volt az ereje, hálásan csóvált – megköszönte az embereknek, hogy végre-végre kimentették a bezártságból.

 

A kedves kutyus nagy meglepetést okozott a partiőrségnek: egyikük elmondta, hogy 10 éve dolgozik itt, de ezidő alatt még sohasem találkozott konténerbe zárt kutyával. A szállítmány úticélja Dubai volt, úgyhogy óriási szerencséje volt a kutyusnak, aki a Connie nevet kapta, mert még egy hosszú utat biztosan nem élt volna túl.

 

Története rengeteg embert meghatott, és az USA északkeleti partjáról jelentkezett is egy állatmentő szervezet, hogy befogadná. A többezer mérföldes utat nem is akárhogy, hanem kisrepülőgéppel tehette meg a kutya.

 

 

 

 

Megérkezését követően átesett a szükséges állatorvosi vizsgálatokon, ahol újabb meglepő hírt kaptak gondozói: Connie vemhes!

 

Az állatorvost egyből elbűvölte a szeretetteljes kutyus, ezért ideiglenesen befogadta, hogy nyugalomban, biztonságban hozhassa világra kölykeit. Mikor eljött a nagy nap, végig mellette volt, hogy minden rendben menjen. Hajnali négy körül előbújt az első pici, majd szép sorban a testvérei is. Két héttel később kinyílt a szemük és elkezdtek mászni. Aztán nem volt megállás - beindult a kiskutya-buli!

 

"Az biztos, hogy a mamájukhoz hasonlóan nagy akaraterővel rendelkeznek" - mondta el gondozójuk. 

 

Mire elérték a nyolchetes kort, már majdnem mindegyikükre volt jelentkező. Egyikük azonban megtalálta az utat a család szívéhez. Ahogy mondani szokás: kiválasztotta magának őket, a gazdik pedig őt.

 

És mi lett Connie mamával? Egy kicsit északabbra költözött, egy csodálatos családhoz, ahol két gyermek kényezteti minden finomsággal és sok-sok szeretettel. Mindazok után, amin átment, igazán megérdemelte, hogy ő legyen a gazdik szeme-fénye.

 

Forrás: thedodo.com
Indexkép forrás: thedodo.com

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Állatvédő szervezetek REpont QR kódjai – itt a lista! Állatvédő szervezetek REpont QR kódjai – itt a lista!
Minden apró segítség jól jön az állatvédő egyesületeknek, fajtamentőknek, menhelyeknek – akár 50 forint is! Összeszedtük, hogyan segítheted a REpont visszaváltó rendszerrel az árva állatokat!

Így örül a kiskutya, amikor kedvenc focicsapata gólt szerez Így örül a kiskutya, amikor kedvenc focicsapata gólt szerez
Lelkesen ugrándozik és hangosan vakkant – Ezt a videót nem lehet kihagyni!

Igazi csoda – 7 év után került elő a kutya, akit elloptak otthonából Igazi csoda – 7 év után került elő a kutya, akit elloptak otthonából
„Olyan ez, mint egy valóra vált álom. Csak ülünk együtt, babusgatjuk és nézzük, ahogy édesen alszik.” - Megható videón a nagy találkozás!

A semmiből tűnt fel az árva kölyök, amikor idős kutyájuktól végső búcsút vettek A semmiből tűnt fel az árva kölyök, amikor idős kutyájuktól végső búcsút vettek
Mintha egy angyal küldte volna oda a kiskutyát, a legnehezebb pillanatban. Megható történet!

Miért szeretik a kutyák, ha megvakargatjuk a hátsójukat, derekukat? Miért szeretik a kutyák, ha megvakargatjuk a hátsójukat, derekukat?
Azt a bizonyos pontot a leleményesebb ebek a falnak, bútoroknak, kerítésnek dőlve, vagy a fűben hemperegve is megpróbálhatják megvakarni. De mennyivel könnyebb a gazdi segítségét kérni! Hóbort csupán, vagy komolyabb dologra utal, amelynek érdemes utánajárni?

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Ebugatta Mondial Assistance GesmbH Beagle Club Online JULIUS-K9

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Segíti a kutyák tanulását, ha dicsérettel és simogatással is jutalmazzuk őket Hírek - Címlapon
Segíti a kutyák tanulását, ha dicsérettel és simogatással is jutalmazzuk őket
Baj, ha sokat tüsszög a kutya? Hírek - Címlapon
Baj, ha sokat tüsszög a kutya?