A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Hétköznapi hősök: tűzoltók élesztettek újra egy kiskutyát

2017. április 05., 14:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem




A hősök köztünk járnak, és ha jól figyelünk, megleshetjük őket önzetlen segítés közben. Így “buktak le” Kalifornia hősei is: a tűzoltók egy eszméletlen kiskutya életét mentették meg.



Égő házhoz riasztották a kaliforniai tűzoltókat. Személyi sérülés nem történt a tűzben, hiszen a tulajdonos nem volt otthon. A gazdi hazaérve a szomszédja kiabálására lett figyelmes: ég a ház!

 

A tűzoltók élesztették újra a kutyát

 

A helyszínre érkező tűzoltók így már a gazditól megtudták, hogy egy ártatlan kiskutya rekedt a lángok között, akinek azonnal a segítségére is siettek.

A kutyát eszméletlenül találták, azonnal ki is hozták a lángok közül, ám Nalu, a kutyus nem reagált semmire. Nalu kimentéskor már nem lélegzett és pulzust se tudtak tapintani nála.

 

Oxigénmaszkkal lélegeztették a kutyát


A tűzoltók nem adták fel, azonnal nekiláttak a kutya újraélesztésének. Szájon át lélegeztetéssel, masszírozással, majd oxigénmaszkkal próbálták megmenteni a kis négylábút - szerencsére sikerrel jártak, megmentették Nalu életét! Azóta Nalu teljesen rendbejött: a gazdi elmondása szerint pár napig még köhögött, de már az is elmúlt nála.

 

Nalu azóta teljesen rendbejött


 

 

Forrás: abcnews.go.com

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Ki lesz Az Év Hős Kutyája Magyarországon? Ki lesz Az Év Hős Kutyája Magyarországon?
Szolgálati, terápiás, segítő és mentőkutyákat lehet nevezni Az Év Hős Kutyája díjra augusztus 15-ig. A munkakutyák számára meghirdetett verseny célja, hogy bemutassa, népszerűsítse és elismeréssel díjazza azon ebeket, amelyek áldozatos munkájukkal nap mint nap embereken segítenek. A hősies munkát végző kutyák jelöléséről a hoskutya.hu oldalon lehet részletesen tájékozódni.

Nagy-Britannia legrondább kutyája lett az idei Deadpool mozi sztárja Nagy-Britannia legrondább kutyája lett az idei Deadpool mozi sztárja
Peggy kutyus mindenkit levett a lábáról a forgatás során.

Kutyakekszeket és játékokat hagynak a látogatók a 150 éve elhunyt, hős kutya szobránál Kutyakekszeket és játékokat hagynak a látogatók a 150 éve elhunyt, hős kutya szobránál
Sallie egyszerűen ott volt azok mellett, akiket megszeretett, hűségesen vigyázta álmukat, és a tragédia óráiban sem hagyta el azokat, akik gondoskodtak róla, akik fontosak voltak a számára.

Négylábú életmentők a világháborúban: a vöröskeresztes kutyák Négylábú életmentők a világháborúban: a vöröskeresztes kutyák
Az első világháborúban a brit Vöröskereszt csapatait speciálisan képzett kutyák egészítették ki, hogy a csatamezőn bajbajutott katonák segítségére legyenek. Ez az ő történetük.

Az űrkutatás négylábú mártírja - Lajka kutya története Az űrkutatás négylábú mártírja - Lajka kutya története
A négylábú űrhajós története titkokkal, de még inkább óriási hazugságokkal kísért: hősnek állították be, ám inkább nevezhetnénk mártírnak. Lajka, az utcán kóborló kutya előbb gyepmesteri telepre, onnan a szovjet kiképzőközpontba - hogy aztán 1957. november 3-án a biztos halálba küldjék.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

AEGON Magyarország Zrt. Irodakutya.com Praktiker Rehabportál

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
5 ok amiért válságban van a kutyanevelés Hírek - Címlapon
5 ok amiért válságban van a kutyanevelés
Kutyás díj az önkormányzatnak! Hírek - Címlapon
Kutyás díj az önkormányzatnak!