A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Feláldozta életét a kutya, hogy megmentse családját egy öngyilkos merénylőtől

2017. április 07., 06:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Közérdekű




Önfeláldozás a szeretteinkért - kutyáink sokszor bizonyították már, hogy értünk bármire képesek. Újabb megható és egyben végtelenül szomorú történet egy hatalmas szívű kutyáról!



Egy nigériai család gyülekezett épp a fiatal pár esküvőjének ceremóniájára, mikor egy tizenéves lány rontott a helyszínre. A fiatal lány testére bomba volt erősítve. Célja az öngyilkos robbantás volt. Arra azonban senki nem számított, hogy a megmentő négy lábon érkezik!

 

A történteket a rendőrség is megerősítette: a merénylőt egy kutya akadályozta meg a tömeggyilkosságban azzal, hogy ráugrott, és a földre rántotta. Sajnos azonban a robbantást nem tudta megakadályozni: életét áldozta azért, hogy az emberek élhessenek.


A térségben a közelmúltban többször történt öngyilkos merénylet, melyekért feltehetően a Boko Haram iszlamista terrorszervezet tehető felelőssé.

 

 

Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu
Indexkép forrás: thiswallpaper.com -a kép illusztráció

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Kullancsbénulás, avagy a kullancscsípés okozta paralízis kutyáknál Kullancsbénulás, avagy a kullancscsípés okozta paralízis kutyáknál
Rendkívül ijesztő látvány, késői felismerés esetén pedig életveszélyessé is válhat, ha a kullancs csípése következtében bénulás jelentkezik a kutyánál. Mit kell tudni az állapotról és a megelőzésről?

Bizalom – 6 jel, hogy a kutyád az életét is Rád bízná Bizalom – 6 jel, hogy a kutyád az életét is Rád bízná
A kötelék gazdi és kutyája között hihetetlenül erőteljessé válhat, értéke számokban nem mérhető. Egymás iránti szeretet, megbecsülés, de mindenek felett bizalom, amin alapszik. Milyen jelekből tudhatod, hogy kedvenced bízik benned?

Négylábú életmentők a világháborúban: a vöröskeresztes kutyák Négylábú életmentők a világháborúban: a vöröskeresztes kutyák
Az első világháborúban a brit Vöröskereszt csapatait speciálisan képzett kutyák egészítették ki, hogy a csatamezőn bajbajutott katonák segítségére legyenek. Ez az ő történetük.

Az űrkutatás négylábú mártírja - Lajka kutya története Az űrkutatás négylábú mártírja - Lajka kutya története
A négylábú űrhajós története titkokkal, de még inkább óriási hazugságokkal kísért: hősnek állították be, ám inkább nevezhetnénk mártírnak. Lajka, az utcán kóborló kutya előbb gyepmesteri telepre, onnan a szovjet kiképzőközpontba - hogy aztán 1957. november 3-án a biztos halálba küldjék.

Kutyakekszeket és játékokat hagynak a látogatók a 150 éve elhunyt, hős kutya szobránál Kutyakekszeket és játékokat hagynak a látogatók a 150 éve elhunyt, hős kutya szobránál
Sallie egyszerűen ott volt azok mellett, akiket megszeretett, hűségesen vigyázta álmukat, és a tragédia óráiban sem hagyta el azokat, akik gondoskodtak róla, akik fontosak voltak a számára.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Egyedi kutyás ajándéktárgyak MOL Nyrt. AIRMAX Cargo Budapest Zrt.
 Beagle Club Online

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Bilétája mentette meg az elveszett kutyát - nem hétköznapi módon! Hírek - Címlapon
Bilétája mentette meg az elveszett kutyát - nem hétköznapi módon!
Hétköznapi hősök: tűzoltók élesztettek újra egy kiskutyát Hírek - Címlapon
Hétköznapi hősök: tűzoltók élesztettek újra egy kiskutyát