A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Idén is vár a Hivatalos Tacskó Találkozó!

2019. augusztus 16., 06:30


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű




Imádnivaló tacsik, családias hangulat, színes programok, versenyek, bemutatók várják a tacsirajongókat a VI. Hivatalos Tacskó Találkozón. A rendezvény idén is jótékony célt szolgál: a Futrinka Egyesület Tacskó Fajtamentést támogatják vele.



Augusztus 25-én újra összegyűlik az ország legnagyobb tacskós baráti közössége Gödöllőn egy hangulatos fajtatalákozóra. Az egynapos programra évek óta érkeznek külföldről is tacsisok és tacsirajongók. A családias hangulatú rendezvény ezúttal is színes programokkal várja a tacskósokat, tacskórajongókat és kutyabarátokat. A találkozóról Paluska Pétert, a Hivatalos Tacskó Találkozó ötletgazdáját, szervezőjét, a hatalmas közösség összetartóját kérdeztük:

 

 

Paluska Péter és Mazsi
Paluska Péter és Mazsi

 

 

- Évek óta lankadatlan érdeklődés és népszerűség kíséri a Hivatalos Tacskó Találkozót. Nem lehet egyszerű feladat egy ekkora, mondhatni baráti társaságnak programot szervezni, mégis mindig hozol, hoztok újdonságokat. Mivel készültök idén?

- Igen, szerencsére az emberek belénk vetett bizalma töretlen! Nem győzünk elég hálásak lenni annak a közösségnek, ami körül vesz minket! Nyílt titok, hogy az elmúlt években sokszor nemtelen támadásoknak voltunk kitéve, kaptunk hideget-meleget egyaránt. A mi ötletünk alapján indult el 6 évvel ezelőtt az a kezdeményezés, hogy összehozzuk a tacskósokat. Örömmel látjuk, hogy már vidéken is vannak ilyen típusú rendezvények. Boldogság tölt el minket, ha arra gondolunk, hogy az ország minden pontján összetartóak az emberek, és egyre többen dolgoznak nemes célok érdekében. Nagyobb szükség van erre, mint valaha. Sajnálatos eseményeknek lehettünk az elmúlt időszakban is szemtanúi.

Ahogy mindig, ebben az évben is várhatóak újdonságok. A teljesség igénye nélkül, először lesz olyan sátor, ahol gyerekeknek szóló programokon vehet részt az ifjúság. Szintén első alkalommal ismerkedhetünk majd kézműves sajtokkal, amikből természetesen vásárolni is lehet a helyszínen. A rendezvények lebonyolítása nagy feladat, de próbálunk egyre szervezettebbek lenni. Egy maroknyi kis civil csapat dolgozik intenzíven egész évben azon, hogy az aktuális esemény sikeres legyen. Fontosnak tartjuk kihangsúlyozni, hogy ebből nekünk privát bevételünk nem származik, a rendezvény nem is ezen célt hivatott szolgálni. A látogatószám növekedésével egyenes arányban nő a mi felelősségünk is, így a tanulási folyamat soha nem áll le. Igyekszünk évről évre fejlődni, javítani a hibákon, és másképp csinálni azt, amit esetlegesen elrontottunk. Szerencsére nagyon sok építő jellegű kritikát kapunk, ezt külön köszönjük mindenkinek, ezekből le tudjuk vonni a megfelelő konzekvenciákat.

 

 

Minden évben nagy baráti közösség gyűlik össze a Hivatalos Tacskó Találkozón
Minden évben nagy baráti közösség gyűlik össze a Hivatalos Tacskó Találkozón


 

- Kikkel találkozhatnak a látogatók a VI. Hivatalos Tacskó Találkozón?

- A hagyományokhoz híven, állatorvosi, fizoterápiás, kutyakozmetikai és állateledel szaktanácsadással készülünk. Ezen kívül gyermek programokkal, tacsi-gazdi fotózással. A tombola keretében értékes nyeremények fognak gazdára találni. Lesznek meglepetés vendégek is, erről a későbbiekben fogjuk tájékoztatni a rendezvény Facebook eseményében a nagyközönséget. Az eddigiekhez képest szélesebb étel és ital kínálattal várják a cateringet biztosító Partnereink a látogatókat. Egy nagyon kedves TV-s személyiség lesz a segítségünkre a nap folyamán, mint műsorvezető. A különböző programok zsűritagjai között is illusztris vendégeket köszönthetünk majd. A színes programok mellett, árus Partnereinek is széles kínálattal várják a rendezvényre kilátogatókat. A jó hangulat garantált, reménykedünk benne, hogy az időjárás is kegyes lesz hozzánk. Nagyon hálásak vagyunk Gödöllő város Önkormányzatának azért a sok segítségét, amit tőlük kapunk!



 

- Tavaly nagy verseny volt a Legjobb Tacskó Tetkó díjért – idén is lesz ilyen, vagy hasonló megmérettetés?

- A Legjobb Tacskó Tetkó versenynek az ügyességi, és szépségverseny mellett, akkora sikere volt tavaly, hogy idén sem hagyhattuk ki a programok sorából. Ezt már meg is hirdettük, erre előzetesen e-mailben várjuk a rendezvény időpontjáig a nevezéseket a [email protected] email címen. Annyit elárulhatunk, hogy már most igen nagy az érdeklődés. Ismételten egy tetoválás lesz az elő helyezett jutalma.

 

 

VI. Hivatalos Tacskó Találkozó


 

- Végül, de nem utolsósorban: számotokra is nagyon fontos az állatvédelem. Idén is lesz jótékonysági része a találkozónak – milyen formában?

- Természetesen, hiszen a szórakoztatás mellett a legfontosabb célunk, hogy a Futrinka Egyesület Tacskó Fajtamentést segítsük! A nap folyamán a sátrukban várják az adományokat, minden kis összeg vagy bármilyen tárgyi felajánlás nagyon sokat számít, így előre is köszönjük a hozzájárulásokat a mentett kutyusok nevében! Ezen túl a tombolából befolyt teljes bevétellel is őket kívánjuk támogatni.

Szeretnénk hangsúlyozni, hogy a rendezvény továbbra is mindenki számára nyitott és ingyenes! A versenyekre sem kérünk senkitől nevezési díjat.

Minden kedves állatbarátot várunk szeretettel, négylábú családtagjaikkal együtt, fajtától függetlenül!

 

 

További információ a programokról, vendégekről az esemény Facebook oldalán!

 

 

 


Indexkép forrás: kutyabarathelyek.hu

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Ismét találkoznak a szabolcsi tacskók és tacskósok Ismét találkoznak a szabolcsi tacskók és tacskósok
A 2023.10.28-án szombaton megrendezésre kerülő 4. Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Tacskó Találkozó helyszíne ezúttal a nyíregyházi Korzó bevásárlóközpont lesz, ahol minden kutyabarát megtalálhatja a neki tetsző programot 14 -18 óra között. Ráadásul a kutyával érkezőket garantált ajándékkal lepi meg a Korzó!

 Apró tacskó kölyköt mentettek a NAV munkatársai biztos halál elől Apró tacskó kölyköt mentettek a NAV munkatársai biztos halál elől
Egy forgalmas külterületen lettek figyelmesek az apró kölyökkutyára a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai – természetesen azonnal a segítségére siettek!

Forró autóba zárt tacskókat mentettek a győri tűzoltók Forró autóba zárt tacskókat mentettek a győri tűzoltók
Elképesztő, hogy még mindig itt tartunk, de sajnos újra és újra el kell mondani: a nyári melegben NE HAGYJ ÁLLATOT AZ AUTÓBAN!

Ismét kiskutyát mentettek a Magyar Közút munkatársai – Íme, Emká kis kollégája! Ismét kiskutyát mentettek a Magyar Közút munkatársai – Íme, Emká kis kollégája!
Munkavégzés közben figyeltek fel a Magyar Közút munkatársai a hosszú fűben megbújó kis apróságra – a kiskutya bundája átázott az esőtől, fázott és nagyon félt – szerencsére a jószívű közutasok nem hagyták sorsára!

Minden Kutyás Egyeteme – ingyenes előadások és izgalmas programok a Rex Állatszigeten Minden Kutyás Egyeteme – ingyenes előadások és izgalmas programok a Rex Állatszigeten
Szombaton, az Engedelmes kutyák napján rendezik meg a havonta jelentkező Minden Kutyás Egyeteme rendezvénysorozat első állomását a Rex Állatszigeten, amelyen a különböző kutyás sportok bemutatása mellett előadásokat is hallgathatnak az érdeklődők.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Mondial Assistance GesmbH EB OVO Közhasznú Egyesület MOL Nyrt. AEGON Magyarország Zrt.

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Családon belüli erőszak – kutyára is irányulhat! Hírek - Címlapon
Családon belüli erőszak – kutyára is irányulhat!
Új kutyás rendezvényhelyszín Szabolcsban - ráadásul vízparton! Hírek - Címlapon
Új kutyás rendezvényhelyszín Szabolcsban - ráadásul vízparton!