A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Überluxus kutyaházak

Kényeztetés felsőfokon


2015. június 01., 20:00


Szerző: RSM


Kategória: Könnyű




Ezek nem házilag összetákolt kutyaházak! A technológia, a design, a kényelem és a luxus ezekben a mini otthonokban is megtalálhatóak. A képsorokat látva sokan elgondolkodunk: minek egy négylábúnak ennyit érő lak?



Legutóbbi extra kutyaházzal a Samsung rukkolt elő. Olyan otthont terveztek és alkottak, amiben tulajdonképpen a gazdának már nem sok szerep jut. Van itt minden: beépített tv, műfüves futópad, langyos vizű medence, internetes kapcsolat a gazdival. Valóban egyedülálló kezdeményezés ez a XXI. századi technikákat felsorakoztatott ház, mégis úgy érzem, ebben a modern rengetegben elveszik a lényeg: a kutya-gazda kapcsolat. 

 

A technika ördögeinek
A technika ördögeinek 
Fotó: http://webecoist.momtastic.com/

 

Jelenleg ez vezeti a legdrágább kutyaólak listáját a maga 9 millió forintos kezdő árával, de a következő helyezett sem marad el sokkal. Ötszázezerrel kevesebbért már vehetünk kutyusunknak egy Haciendát. Folyóvizes blokkal, fényjátékkal, vörösagyaggal, és terrakotta padlózattal valódi luxust nyújthatunk kedvencünknek. 

 

Forróvérűeknek
Forróvérűeknek 
Fotó: http://www.ealuxe.com/

 

Ki nem maradhatna a felsorolásból Paris Hilton kutyáinak háza. Két szinttel, rózsszín belsővel, beépített gardróbbal, designer által tervezett bútorokkal, fekete kristálycsillárral, fekete díszlécekkel. Mert ezek nélkül nem érdemes kutyát tartani! Ja, a légkondit kihagytam. 

 

Gazdag gazdisoknak
Gazdag gazdisoknak
Fotó: http://cdn.cstatic.net/

 

25.000 dollárért előre egyeztethetünk a tervezővel arról, hogy milyen anyagból, stílusban készüljön a következő álomotthon kutyaméretben. A Michelle Pollak által teremtett kutyavilágban légkondi, meleg és folyóvíz van. Továbbá minden apró részletet közösen hozhatunk létre vele. Ennyit csak megér, nem? 

 

A felső tízezernek
A felső tízezernek
Fotó: http://cdn.shopify.com/

 

Önök szerint Obama kutyájának milyen ház dukál? Zöld-fehér, görög stílussal és persze a következő felirattal: SUMMA CANUM, vagyis "nagykutya". Tökéletesen passzol a Fehér Házhoz, abszolút környezetbarát, és olyan anyagokból készül, hogy még a nevük is csak húsz év múlva jut el a köztudatba. 

 

Nagykutyáknak
Nagykutyáknak
Fotó: http://www.thisoldhouse.com/

 

Az érthetetlen kutyaházak bronzérmese ez a strucctollas, arany berakásos mongol sátor, melynek ihletője Dzsingisz Khan. A 22x25x30 centis "ház" ára másfél millió. Ennyiért már az ön kutyájának is lehet pihenőhelye, főleg, ha sokat vándorolnak! 

 

Vándorlóknak
Vándorlóknak
Fotó: img2-3.timeinc.ne

 

Ezüstérmes ez az arannyal díszített kutyanemtudoménmi, melyet Norte Palais tervezett. A jogdíjat jól meg kell fizetni, ugyanúgy, ahogy a luxus szövetet, az antik keretet és a királyi milliőt. (Ebbe vajon mer pukizni egy kutya?) A mostani ötöslottó nyertese megengedheti magának, mivel az ára csak egymilliónál kezdődik. 

 

Királyoknak és királynőknek
Királyoknak és királynőknek
Fotó: http://1.bp.blogspot.com/

 

Aranyérmes lett a "bugyuta, de drága kutyaház" verseny alábbi darabja: műbarlang a farkas leszármazottjának. A Canine Fine Art barlangok hatására a kutya bátorsága és a benne élő fenevad megsokszorozódik. Anyaga TerrierRock-faux kő, megerősített papírmasé-borítással, így egy tartós négyrétegű falat kapunk, amely segít megőrizni a kutya számára a meleget és visszafogja a hangot. Ára nem éri el a milliót. 

 

Önbizalomhiányosoknak
Önbizalomhiányosoknak
Fotó: http://static8.bornrichimages.com/

 

A "piszkosul drága lak egy magyarországi kertvároshoz" felhozatalába tartozik a hercegnős ól, a minimalista stílusú, de három méretben is kapható házikó, valamint a gazdaságokba illő pásztorkutyaház is. Az biztos, hogy ha valaki nem bírja mire elkölteni a temérdek pénzét, akkor vehet belőle ilyen kutyaházat. Amit aztán jobb, ha nem mutogat, mert a magyar mentalitás miatt vagy ellopják, vagy kiröhögik. 

 

A korral haladóknak
A korral haladóknak
Fotó: http://barkpost-assets.s3.amazonaws.com/
Hercegnőknek
Hercegnőknek
Fotó: http://www.thecoolist.com/
Munkásoknak
Munkásoknak
Fotó: http://www.virtualfunzone.com/

Ha nem is tudunk ennyire fényűző luxust nyújtani kutyánk, nem probléma. A lényeg, hogy szeressük, és teljes mértékben társunk legyen! Ezért sokkal hálásabbak, mint a legkondis kutyáházért!

 

Az iheartdogs.com és a thisoldhouse.com nyomán.

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

 


Indexkép forrás: http://www.pauseandplay.co.uk/

Témába vág

Kölyök vizslákat mentett ki egy égő házból Arnold Schwarzenegger új videójában Kölyök vizslákat mentett ki egy égő házból Arnold Schwarzenegger új videójában
…Igaz, csak egy reklámfilm erejéig játszotta el a hős megmentőt a híresen állatbarát színész. A kis videó egyébként igazi sztárparádé!

Pulóver, kabát, ruha kutyáknak: Öltöztessük-e kedvencünket? Pulóver, kabát, ruha kutyáknak: Öltöztessük-e kedvencünket?
„Minek kell a kutyára ruha? Van neki szőre…” Hallhattunk már ilyen és ehhez hasonló mondatokat, de gazdiként tudjuk, hogy vannak olyan helyzetek, amikor sokat segíthet egy praktikus ruhadarab. Hogyan és milyet válasszunk?

Kutyasüti DIY - 3 ötletes recept kedvencednek Kutyasüti DIY - 3 ötletes recept kedvencednek
Spenótos-cukkinis falatkák, áfonyás szív, almás-répás roppanós... Otthon elkészíthető, ínycsiklandó finomságok, melyektől kutyusodnak is garantáltan fülig ér majd a szája. Jó étvágyat kívánunk!

Menhelyi kutyák a reflektorfényben - árva kutyákkal mutatták be a hazai divattervezők kollekcióikat Menhelyi kutyák a reflektorfényben - árva kutyákkal mutatták be a hazai divattervezők kollekcióikat
2023. december 9-én került megrendezésre a Dogs on the Catwalk eseménye. A rendezvény főszereplői örökbefogadható menhelyi kutyusok, akik egy különleges fashion show keretében vonulnak végig a kifutón, divattervezők hazai márkáinak kollekcióit bemutató modellekkel a póráz túlsó végén. 2018. után most az Ürömi Állatmenhely 8 mentvényéé volt a lehetőség, hogy megmutatkozzon a nagyközönség előtt hazai sztárok kíséretében.

Kiskutyák a kifutón: Nemes ügy mellé álltak a sztárok Kiskutyák a kifutón: Nemes ügy mellé álltak a sztárok
Gazdátlan állatok és a legújabb hazai kollekciók: nem mindennapi eseménnyel támogatják az örökbefogadható kutyusokat a hazai sztárok.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

EB OVO Közhasznú Egyesület Mondial Assistance GesmbH MOL Nyrt. JULIUS-K9

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
6 tipp a megfelelő fürdetéshez Hírek - Címlapon
6 tipp a megfelelő fürdetéshez
Mindent megeszik - és a tápot? Hírek - Címlapon
Mindent megeszik - és a tápot?