A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Igazi hős: 12 kidobott kölyökkutyát mentett meg egy motoros

2016. május 22., 06:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem




A haláltól mentette meg a melegszívű fiatalember és barátnője a kiskutyákat! A kölyköket egy szívtelen “gazda” hagyhatta az útszélen, megmentőik nélkül talán az éjszakát sem élték volna túl.



Mezőkovácsháza és Battonya között motorozott Szabó Roland barátnőjével, mikor az út szélén mozgolódásra lettek figyelmesek. A 12 csöppség kétségbeesetten mozgolódott az árokparton, ijedten, éhesen. Nem tudni, ki hagyhatta sorsukra őket.

 

Amint elérik a megfelelő kort, örökbe lehet fogadni a kölyköket
Amint elérik a megfelelő kort, örökbe lehet fogadni a kölyköket
Fotó: facebook.com

 

Nem volt szívünk a halálra ítélt kölyköket a prérin hagyni – mondta Roland a Beol.hu-nak. A kölyköknek most nagyon nagy segítségre van szüksége: nagyon fiatalok, még anyjuknál lenne a helyük. Roland most leendő gazdikat keres a kicsiknek, akik szerető otthont nyújtanának majd nekik, miután elérték a megfelelő kort. Addig is minden segítségnek örülnek: a 12 kicsi éhes szájnak leginkább anyukájukra és annak tejére lenne szüksége, de kérik, aki megfelelő táppal, vagy állatorvosi segítséggel tudná őket támogatni, az jelentkezzen nála.


Az alábbi Faceboook posztban olvashattok információt a csöppségek megmentéséről:

 

 


Indexkép forrás: facebook.com

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban 5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban
Örökbefogadni jó! Gyakran hallhatjuk e szavakat, mégis hajlamosak lehetünk fenntartással kezelni a dolgot. Szeretnénk eloszlatni néhány tévhitet, melyek visszatarthatnak attól, hogy beengedj életedbe egy mentett kutyát.

Honnan lehet tudni egy befogadott kutyáról, hogy bántalmazták a múltban? Honnan lehet tudni egy befogadott kutyáról, hogy bántalmazták a múltban?
Egy mentett, befogadott kutya történetét gyakran homály fedi. Ha vannak is információk az előéletéről, nem könnyű összerakni a pontos képet, hiszen a kutya máshol, másokkal élt. Kérdéses, mennyit és milyen minőségben foglalkoztak vele, szerették-e vagy csak megtűrték, esetleg bántották is.

Addig járt a kóbor kutya a rendőrségre, amíg fel nem vették munkatársnak Addig járt a kóbor kutya a rendőrségre, amíg fel nem vették munkatársnak
A hétköznapi életben is vigyáz az emberek biztonságára: ha meglát egy motorost bukósisak nélkül, vakkantással jelzi gazdájának, szóljon az illetőnek.

Kóbor kutyák örökbefogadására buzdít miséin a kutyabarát pap Kóbor kutyák örökbefogadására buzdít miséin a kutyabarát pap
A Brazíliában élő Paulo atya szívében kiemelt helyet töltenek be a magukra hagyott, elárvult állatok - "Felesküdtem arra, hogy amíg csak élek, segíteni fogom őket."

Életében először kapott saját játékot a mentett kutya – Boldogsága elragadó! Életében először kapott saját játékot a mentett kutya – Boldogsága elragadó!
Szívmelengető videó!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Praktiker Ebugatta MTI Irodakutya.com

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
A Coca-Cola is kutyával nyer meg minket Hírek - Címlapon
A Coca-Cola is kutyával nyer meg minket
Már csak egy hónap és vizsgázik Rex! Hírek - Címlapon
Már csak egy hónap és vizsgázik Rex!