A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Ilyen boldogan szaladgálnak a mozgássérült kutyák a tengerparton

2024. August 20., 13:00


Szerző: M.Lilla


Kategória: Könnyű




Örömteli pillanatok a szívmelengető videókon!



 

Nyár, hőség, lassan vánszorgó napok... Mi is nyújthatna nagyszerűbb kikapcsolódást, mint a vízparti mókázás a haverokkal?

 

Igen ám, de van, akinek ez utóbbi 9 mozgássérült kutyus társaságát jelenti, akiknek legalább akkora örömet okoz a kirándulás, mint egészséges fajtársaiknak. Videójuk láttán mi is felderülünk, hiszen annyira édesek, ahogy önfeledten rohangásznak fel-alá a strandon!

 

 

 

 

The Unstoppable Ranch nevű állatotthon kis lakói, melyet magyarul hívhatnánk Megállíthatatlan Ranch-nek is, egy cseppet sem törődnek azzal, miért alakult így a sorsuk. Játszanak, bolondoznak, egyszóval élvezik újonnan kapott életüket. 

 

A non-profit szervezet kifejezetten sérült kutyák mentésével és rehabilitációjával foglalkozik. Jelenleg 9 kutyus élvezi az elkötelezett állatmentők gondoskodását. A sétára készülődés általában beletelik egy kis időbe, de ez is csak egyike azon dolgoknak, amiket Pearl szeretettel és türelemmel végez.

 

 

 

 

Peedy, Zeek, Eddie, Pop, Elliot, Stevie, Rudy, Remi & Sydney mindnyájan e csodálatos hölgynek köszönhetően kezdhetett új életet, általa olyan menedékre találtak, melyről valaha legfeljebb csak mertek álmodni.

 

A mozgássérült kutyusok mindegyike személyre szabott kiskocsit kapott, melynek segítségével újra önállóan képesek járni-kelni. És ahogy a videóból kiderült, még a legkisebb kutyus is boldogan száguld apró lábain és kerekein.

 

 

 

 

Instagram-oldaluk az Unstoppable Dogs, vagyis Megállíthatatlan Kutyák nevet viseli. Pearl, a mozgássérült kutyák rajongója és megmentője itt nap mint nap megosztja védencei kalandjait.

 

Merthogy nem tétlenkednek sosem: különféle intézményekbe látogatnak el, ahol értelmi fogyatékos, illetve mozgássérült emberek fogadják őket tárt karokkal. Idősek otthonába és iskolákba is eljárnak, hogy minél többek arcára csalhassanak mosolyt.

 

Egy kutya nem bánkódik a múlton, és ez a vidám csapat sem teszi. Mancsuk és a kerekek nyomán mindenkinek a szívében újra felcsillan a remény.

 

 

 

 

 

 

Forrás: Instagram/@theunstoppabledogs
Indexkép forrás: Instagram/@theunstoppabledogs
Cikk első megjelenése: 2024. July 30.

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Szerelem első látásra? A dugóban pillantotta meg egymást a két pitbull Szerelem első látásra? A dugóban pillantotta meg egymást a két pitbull
Kedves videó egy váratlan találkozásról.

Ritka barátság: Minden nap kitörő lelkesedéssel várja a postást a tündéri csivava Ritka barátság: Minden nap kitörő lelkesedéssel várja a postást a tündéri csivava
Barátságuk már több, mint három éve töretlen. Szívmelengető videók!

6 tipp a mancsok egészségének megőrzéséhez 6 tipp a mancsok egészségének megőrzéséhez
A kutyamancs, e bámulatos szerkezet akkor működik a legjobban, ha erős és egészséges. Ám elég egy apró sérülés és hetekig is eltarthat a gyógyulás. A következő tippek nemcsak a probléma felismerésében, hanem annak megelőzésében is segíthetnek.

Egy kutyusért mentek a menhelyre – aztán kiderült, hogy a legjobb barátja is gazdira vár Egy kutyusért mentek a menhelyre – aztán kiderült, hogy a legjobb barátja is gazdira vár
Megható videón a kettős örökbefogadás!

Kezdődik a suli – Így készítsd fel kutyádat a változásra Kezdődik a suli – Így készítsd fel kutyádat a változásra
Közeledik a szünidő vége, de mi lesz a kutyusunkkal?

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Petcast Brimo partysátor AEGON Magyarország Zrt. AIRMAX Cargo Budapest Zrt.


Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Mit tegyek, ha száraz a kutyám bőre? Hírek - Címlapon
Mit tegyek, ha száraz a kutyám bőre?
Augusztus 20-i tűzijáték – Így védd meg kutyádat Hírek - Címlapon
Augusztus 20-i tűzijáték – Így védd meg kutyádat