A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Ismét kutyákon segít a CIB Bank

2015. október 21., 09:45


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem
Folytatja jótékony tevékenységét a CIB Bank: a júliusi akciójuk után ismét felajánlottak egy épülethálót egy menhely számára. Ezúttal a Zemplén Gazdátlan Állataiért Alapítvány kutyaotthonának lakói élvezhetik majd az időjárástól való védettséget.Ismét jótékony célra ajánl fel épülethálót a CIB Bank, ezúttal azonban már a reklámfelületen is megjelenik az adományozás üzenete. A bankcsoport a Zemplén Gazdátlan Állataiért Alapítvány kutyaotthonának juttatja majd el őszi személyi kölcsön kampányában használt épülethálóját, mely a kennelekre helyezve védelmet nyújt az állatoknak az időjárás viszontagságai ellen. A jótékony akciót ezúttal is a Hangya Közösség segítette.

 

November végéig lesz látható a CIB Bank épülethálója a XI. kerületi Kosztolányi Dezső téren
November végéig lesz látható a CIB Bank épülethálója a XI. kerületi Kosztolányi Dezső téren

 

A CIB Bank az őszi személyi kölcsön kampányát támogató épülethálót a Hangya Közösségen keresztül a sátoraljaújhelyi Zemplén Gazdátlan Állataiért Alapítványnak adományozza. Az adományozás ténye ráadásul már az épülethálón is megjelenik illeszkedve az október 19-én elindult személyi kölcsön kampány üzenetéhez, mely szerint egy kis figyelmesség mindig jól esik. Az épületháló november végéig lesz látható a XI. kerületi Kosztolányi Dezső téren.

 

 „A CIB Bank őszi kampánya arra a gondolatra épül, hogy egy kis segítség mindig, mindenkinek jól esik – ezt képviseli a termékhez kapcsolt most elindított akciónk is, melynek lényege, hogy a 2015. december 31-ig igényelt személyi kölcsönök esetében minden decemberben elengedjük a havi törlesztőrészletet. Ehhez az üzenethez illeszkedik az is, hogy ismételten jótékony célra ajánljuk fel a kampány egyik reklámeszközét, melyet az alapítvány a mindennapi munka során hasznosítani tud az állatok körülményeinek javításában” – mondta el Szinai Ádám marketingkommunikáció és PR vezető.

 

Ezt az épülethálót kapja meg a Zemplén Gazdátlan Állataiért Alapítvány
Ezt az épülethálót kapja meg a Zemplén Gazdátlan Állataiért Alapítvány

 

A Zemplén Gazdátlan Állataiért Alapítvány a keleti országrészben nyújt segítséget már 12 éve. Az alapítvány kutyaotthonában ellátják az elhagyott állatokat, illetve céljuk, hogy új gazdát találjanak számukra. Nagy hangsúlyt fektetnek az örökbefogadások számának növelésére, az ivartalanítás népszerűsítésére, illetve fontosnak tartják, hogy esélyt biztosítsanak az idősebb állatoknak is. A kutyák ellátását egy állandó és több alkalmi önkéntes végzi, nyáron pedig gyerekek látogatják a kutyaotthont, ahol felnőtt felügyelete mellett sétáltathatják, simogathatják az állatokat.

 

A CIB Bankot és az alapítványt most is a Hangya Közösség hozta össze, amely több éve segíti a kevésbé támogatott vidéki menhelyeket: az újrahasznosítás jegyében gyűjtik, és elosztják azokat az eszközöket, tárgyakat, amelyek a háztartásokban és a vállalatoknál már feleslegessé váltak, de az állatmentés és gondozás során még hasznosak lehetnek.


Indexkép forrás: Az előző kampányban felajánlott épületháló is jó helyre került: a kisvárdai Ugat-lak Közhasznú Alapítvány kutyái már védve vannak általa az időjárás viszontagságaitól. A kép az Ugat-lak Alapítvány menhelyén készült.

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Több mint 9 ezer kg élelem gyűlt össze az árva állatok számára a hétvégén Több mint 9 ezer kg élelem gyűlt össze az árva állatok számára a hétvégén
Negyedik alkalommal szervezte meg az elmúlt hétvégén a Mancs a bajban! állateledel-gyűjtő akciót menhelyeken élő kutyák, macskák támogatására a SPAR Magyarország és az Országos Állatvédőrség Alapítvány. A kétnapos gyűjtés során összesen közel 12 ezer konzervet, 9500 kilogramm száraztápot, valamint nagy mennyiségű állatfelszerelést és tisztítószert ajánlottak fel az INTERSPAR hipermarketek vásárlói. A SPAR ezen felül további 1 millió forinttal segíti az állatvédelem ügyét.

Mancs a bajban! – Segíts az árva állatokon! Mancs a bajban! – Segíts az árva állatokon!
Negyedik alkalommal szervezi meg a Mancs a bajban! akciót a SPAR Magyarország és az Országos Állatvédőrség Alapítvány. A 2024. május 11-12-én, szombaton és vasárnap zajló adománygyűjtés során állatvédő szervezetek közreműködésével az INTERSPAR hipermarketekben száraztápot, konzervet, szalámit, tasakos nedves eledelt, jutalomfalatot, állatfelszereléseket és tisztító szereket gyűjtenek menhelyeken élő kutyák, macskák támogatására.

Megjelent az 500 millió forintos keretösszegű pályázat az állatvédő civil szervezetek részére Megjelent az 500 millió forintos keretösszegű pályázat az állatvédő civil szervezetek részére
Ovádi Péter állatvédelmi cselekvési terv kidolgozásáért és végrehajtásáért felelős kormánybiztos bejelentette, hogy a mai napon megjelent az állatvédelemmel foglalkozó civil szervezeteknek szóló 500 millió forintos keretösszegű pályázat kiírása.

Állatkínzás vétsége miatt ítélt el a Szekszárdi Járásbíróság egy tolnai férfit Állatkínzás vétsége miatt ítélt el a Szekszárdi Járásbíróság egy tolnai férfit
A Szekszárdi Járásbíróság a 2024. április 22-én tartott előkészítő ülésen hat rendbeli állatkínzás vétségében mondta ki bűnösnek azt a tolnai férfit, aki több kutyáját is magára hagyta anélkül, hogy az ellátásukról megfelelően gondoskodott volna.

Idén is több gyűjtés indul a menhelyi állatok megsegítésére – online felületen mutatja a SPAR, mikor és hol Idén is több gyűjtés indul a menhelyi állatok megsegítésére – online felületen mutatja a SPAR, mikor és hol
Folyamatosan zajlik 2024-ben is a menhelyeken élő cicák és kutyák támogatása a SPAR Magyarország és az Országos Állatvédőrség Alapítvány együttműködése keretében. A kezdeményezéssel tavaly többek között 32 ezer kilogramm száraztáp és több mint 45 ezer darab konzerv gyűlt össze számukra.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

MOL Nyrt. Egyedi kutyás ajándéktárgyak Beagle Club Online MTI

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Állatkínzás Vas megyében Hírek - Címlapon
Állatkínzás Vas megyében
Továbbra sem csökkent a postásokat ért kutyatámadások száma Hírek - Címlapon
Továbbra sem csökkent a postásokat ért kutyatámadások száma