A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Kajakozó labrador a Balatonon

2016. július 24., 11:45


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű




Nincs is jobb a nyári időben, mint egy tóparton lazítani. Ez a labrador és gazdái kihasználták az időt az aktív pihenésre!



Nem mindennapi látvány fogadta a fürdőzőket a Tihanyi-öbölben. A kajakosok látványa már senkit nem lep meg a Balatonon, de hogy egy kutya is velük tartson?! Az immár 4. alkalommal megrendezésre kerülő FALKAstrand szervezője, a 4TAPPANCS Bt. Facebook posztjában megjelent képek tanúsítják: bizony nem a fürdőzők szeme káprázott, valóban egy fekete labrador ült a kajakban!

 

Az eb láthatóan élvezte a vízi kalandot, kényelmesen elhelyezkedett a gazdi által hajtott kajakban, onnan szemlélte a Balaton békés világát. Mi csak irigykedni tudunk! wink

 

A gyönyörű Tihany mellett eveztek a gazdik
A gyönyörű Tihany mellett eveztek a gazdik 
Fotó: Pörge Diána

 

Kutya a Balatonon: így is lehet!
Kutya a Balatonon: így is lehet!
Fotó: Pörge Diána

 

Rendhagyó látvány: kutya a kajakban!
Rendhagyó látvány: kutya a kajakban!
Fotó: Pörge Diána

 

 

 

Forrás: facebook.com/4TAPPANCS
Indexkép forrás: facebook.com/4TAPPANCS

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Magaspart, Siófok és a Balaton – kutyával! Magaspart, Siófok és a Balaton – kutyával!
A déli oldal rendkívül sokszínű, ha jobban utánanézünk a lehetőségeinek, rengeteg kisebb-nagyobb kiruccanásra nyílik mód. Siófok és környéke több napos kikapcsolódásra alkalmas, mondunk néhány tippet, ha itt barangolnátok a kutyákkal.

Somogyország lankáin, kutyabarát helyeken Somogyország lankáin, kutyabarát helyeken
Voltatok már a Balaton közelében nyaralni úgy, hogy érzitek, milyen közel van a balatoni nyüzsgés, mégis egy csendesebb faluban szálltok meg és fedezitek fel a környéket? A Kőröshegy pont ilyen hely, ami kellően közel van a Balatonhoz és a part menti városokhoz, mégis el lehet vonulni és kirándulni a dombok között, ha éppen ahhoz van kedvünk.

Legyen a kutyának is élmény a kempingezés! - Tippek és fontos tudnivalók Legyen a kutyának is élmény a kempingezés! - Tippek és fontos tudnivalók
A kutyabarát turizmus népszerűsége növekszik, és egyre több kutyatartó ismeri fel, hogy a kempingezés ideális lehetőséget kínál a háziállatokkal történő közös nyaralásra. Az Aranypart Camping & Apartments példája rávilágít a balatoni kutyás kempingezés aktuális lehetőségeire. Ha kutyával utazunk fontos a megfelelő szálláshely és szállástípus kiválasztása, valamint az alapfelszerelés hiánytalan összeállítása és az állattartás szabályainak ismerete a kutya kényelme érdekében. A cikk hasznos információkat kínál egy állatbarát nyaralás megszervezéséhez.

Jó hír a kutyával utazóknak! Jó hír a kutyával utazóknak!
Fontos és jó hír érkezett azok számára, akik kedvencükkel együtt utaznának: kedvezményes áron válthatnak bérletet kutyájuknak a gazdik az új tarifarendszerben.

Utazás kutyával - Télen is vár a Balaton Utazás kutyával - Télen is vár a Balaton
Januárban a Tagyon Birtok szervezésében hívtak minket kutyás kirándulásra, ami inkább egy közösségi kutyás esemény volt, mint izzasztó séta. A fogadtatás, az ottani kutyások, a hangulat mind marasztaló volt, sajnos mégsem tudtunk kettő napnál többet eltölteni a birtokon. Olvassátok el beszámolónkat a kétnapos balatoni látogatásról!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Ebugatta Egyedi kutyás ajándéktárgyak MTI MOL Nyrt.

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
A kutyák csökkentik a munkahelyi stresszt? Hírek - Címlapon
A kutyák csökkentik a munkahelyi stresszt?
Logika: kutya+én=mi Hírek - Címlapon
Logika: kutya+én=mi